Arkadaşımın bekareti

Ewet öyle diyorlar da daha ben yaptırdım oldu diyene de bizzat rastlamadım çevremde.

keşke kadınların hepsi belli bi yaşta operasyonla şu deri parçasından kurtulsalar
bi deri parçası için namusunu koruyan evet gitsin aldrsın ama namus o deri parçası(!)ndan oluşmuyor. Hatta bu değerlere onem verende deri parçası için kendini geri çekmiyor.. Lutfen her kadını aynı kefeye koymayın...

Ewet öyle diyorlar da daha ben yaptırdım oldu diyene de bizzat rastlamadım çevremde.
Aynen oyle canim.. Cahillik iste napcaksin yenik düsüyorlar nefislerine.. Korkuyorum bu devirde cocuk yetistirmek cok zor. Artik kiz yok gibi kucucuk kizlarin yaptigina bakar misin.. Buyuyuncr ne kadar pisman olacaklar..

Aynen oyle canim.. Cahillik iste napcaksin yenik düsüyorlar nefislerine.. Korkuyorum bu devirde cocuk yetistirmek cok zor. Artik kiz yok gibi kucucuk kizlarin yaptigina bakar misin.. Buyuyuncr ne kadar pisman olacaklar..
Bakıreysen ezik muamelesi görüyorsun artık o devırdeyiz. İş yerimde nelere şahit oluyorum ooo

Kızı da erkeği de bir bence o kız ne kadar pişmansa erkekde olmalı ama nerdeeee erkekde belli olmuyor nede olsa. Sanki ahlak da ahlaksızlık da yalnızda kızlar için var mış gibi e yazıkki...

Belki de ahlak anlayısını ve bununla birlikte namus kavramını hemcinsimize yukleyen yine bizlerizdir. Sadece biz, erkekler degil !

Erkek yaparsa normaldir, eh ne de olsa elinin kiridir (!) oyle degil mi.. Yanlıs mı ?? Erkege her sey serbest ! Erketir yapar, erkektir sevisir. Kadın yaparsa veya yapmak isterse en kısa yoldan asaglar, hatta gerekirse kendi aramızda bile linc ederiz.

"Ac evladım, goster..." diye alıstırdıkları ve destekleyip kahkaha attıkları erkek cocuklarından ne bekliyor bu ulkedeki kadınlar acaba ben hala anlayabilmis degilim. Anlayısım da kıt olabilir tabii..

Son düzenleme:
Kısmen haklısın çünki güçlü kadınlar da var sana ne diyebilecek güçte. Erkeğe mubah görmeyen. Önemli olan da bu kadınların artması. Yani kızlığım kocama kalsıncılar ya da zorla oldu ya da herkes ile yatıp bi kişi oldu diyenler bizi dibe çekiyor. Ve bu tipler toplum şöyle erkek böyle diyor çünki en büyük silahları bu... Ya ailem duymasın diye tehtit edene bacaklarını açan var ya tam yasa ya uzak ol kendin ol olay bu.

Kısmen haklısın çünki güçlü kadınlar da var sana ne diyebilecek güçte. Erkeğe mubah görmeyen. Önemli olan da bu kadınların artması. Yani kızlığım kocama kalsıncılar ya da zorla oldu ya da herkes ile yatıp bi kişi oldu diyenler bizi dibe çekiyor. Ve bu tipler toplum şöyle erkek böyle diyor çünki en büyük silahları bu... Ya ailem duymasın diye tehtit edene bacaklarını açan var ya tam yasa ya uzak ol kendin ol olay bu.

Kızı da erkeği de bir bence o kız ne kadar pişmansa erkekde olmalı ama nerdeeee erkekde belli olmuyor nede olsa. Sanki ahlak da ahlaksızlık da yalnızda kızlar için var mış gibi e yazıkki...
Ben konu kiza yönelik oldugu icin ve kizim oldugu icin soyledim canim. Ama tabiki ahlaksizlik ikisinde de zaten erkek de kadinda tek.basina zina yapabilir mi ? Yapamaz .. Yani artik günah nedir bilmezler onu gectim ne cesaretle sen bu işi yapiyorsn. Allah hidayet versin ne diyelim..

Oyle bi anlatmissiniz ki sanki dunyanin sonu, en onemli sey bu...
Madem arkadasiniz bekaret olaylarina bu kadar onem veriyor o zaman evlenene kadar eline erkek eli degmemesi gerektiginide bilmeli. Aa benim bekaretim dursun ama canimin istedigini yine yapayim diyenler bence cok karaktersiz.

Bakıreysen ezik muamelesi görüyorsun artık o devırdeyiz. İş yerimde nelere şahit oluyorum ooo
Cünkü bati özentisi icindeyiz tamamen. Erkek arkadasinla ayni evde yasamak istemeler kiyafetlerde sınırsiz bir sekilde kendini gostermeler.. Hic hoşolmayan seylerr .. Artik evlilikler evlilik degil cocuklar cocuk degil.. Her imkan var zina tavan yapmis hersey normal karsilaniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…