Arkadaşımın bu hareketi çok kırdı:(( sizce tepkim nasil olmali?

Aşırı irrite oldum ya. Bende giymedigim giysileri ya belediyeye ya da merdiven temizlemeye gelenlere veriyorum. Arkadaslarimlada boyle paylasimlarimiz oluyor, bu sana olursa al gibisinden.
Yirtik, rengi solmus, aşınmış hicbir giysiyi vermedim, asla vermem de. Hatta yikayip, temiz bir sekilde veriyorum.
Arkadasiniz cok terbiyesizmis.

Malesef cok kırıcı;(

Verirken ne olduğunu söylemedi mi ya da bakmadınız mı bana çok saçma geldi durumunuz iyiyse neden size o kıyafetleri veriyor ki bir de özellikle çağırıyor kaldı ki çocuğunuz olmadığını bile bile çocuk kıyafeti vermesi çok ilginç o an kapıda bu ne diye sorabilirdiniz geri verin o zaman ihtiyacı olana verirsin deyin ama bana saçma geldi açıkçası

Daha gel bir şey vereceğim dediğinde insan “ne vereceksin, neden vereceksin, ben ne yapayim” diye sorar. Sizin içinde ne olduğundan bile haberiniz yokmuş. Tuhaf yani. Görür görmez arayıp sorsaydınız neden verdiğini. Öyle laf sokacak bir durum yok şuan için.

Siz böyle birbirinizin eskilerini giyermisiniz?
Yani arkadaşım ne kadarda yakın olursa olsun gel bu eskileri al diyemez bana bende kimseye diyemem bize anlatmayı unuttuğunuz bir ayrıntı var mı?

İnsan sinir olur he..
Eski püskü şeylere diyecek kelimem yok..
Hele bebek kıyafeti. Evladı olmayan insana verilir mi. Ne bileyim ya ben silerdim.
Ya çok yakın arkadaşın olur. Olmayan evladına hediye alır; arkadaşım olunca giydir e mi der. İnsan gerekirse sarılır beraber ağlar, o günü hasretle bekler.
Ama bu. Ne bileyim. Benimde çocuğum henüz yok. Size yapılmış bana bile ağır geldi.

Ben olsam iade ederdim bir de saydırırdım kendisine.Terbiyesizlik etmiş kendini ne sanıyorsa ya çok kızdım şu an.

Beni aradi napiyorsun dedi dedim şurdan geliyoruz dedi yol üstünde kalıyorum ali nin yeni masasina baksana dedi sana vereceklerim var dedi. Bende yol üstünde olduğundan gideyim bakayim masasina dedim masasını gösterdi iki poşet verdi ağızları kapali sıkı sıkı. Dedim bunlar ne?dedi ali uyuyor kısık sesle açıklama yapmadi bende üstünde durmadim eşim bekliyor diye poşetleri açmam 10 dakika sürerdi. Gece 02.00 eve geldik bugün baktim. 6 7 yaş kiyafeti bide

Gönderdiği kıyafetler 6 7 yaş bide. Mesafe koyacağım. Cok kirildim

ne kadar terbiyesizlik yaptığı. Bu konuları çok ayıp buluyorum ben. benim çocugum var seni yok tarzında insanların üzerine geliniyor. gerçek arkadaş dost olsa yaranıza tuz basmaz. Rabbim tez zamanda çocuğunuz olmasını nasip eylesin inşallah

Siz böyle birbirinizin eskilerini giyermisiniz?
Yani arkadaşım ne kadarda yakın olursa olsun gel bu eskileri al diyemez bana bende kimseye diyemem bize anlatmayı unuttuğunuz bir ayrıntı var mı?
Hayir cok oda giymez bende giymem.

Aminnn inşallah. Cok teşekkür ederim

Yahu ben arkadaşıma yapılan tüp bebek transferinin tutup tutmadığını öğrenmeden kendimin hamile olduğunu ona söylemedim morali bozulur belki diye. Ne düşüncesiz insanlar var ya. Çok kalitesiz bir insanmış arkadaşınız. Bence senin bu yaptığın ayıp, benim senin eskilerine ihtiyacım mı nereden bu izlenime kapıldın diyin. Verdiği poşeti de hiçç geri götürme zahmetine katlanmadan kapının önüne çöpe koyun gitsin. Böyle kalitesiz insana ayar vermekle bile uğraşmazdım direkt çıkartırdım hayatımdan

Allah tez zamanda kucağınızı doldursun inşallah . Çok iyi tüp bebek merkezleri var. Siz gerçi araştırmışsınızdır ama lütfen moralinizi bozmayın.. Anne olmak sadece biyolojik olarak doğurmak da değil bence, belki annesiz babasız bir bebeğin annesi olursunuz. Umutsuz olmayın lütfen

Ne hissettinse ,gördüğünde ne düşündünse aynen bize anlattığın gibi anlat. Eğer gerçekten başkasına vermen için falan verip bu ayrıntıyı söylemeyi unutmadıysa “yakın arkadaş” üzüntünü bilerek böyle bir şey yapmaz.

Çok ayıp birşey.Kim rengi atmiş kıyafetleri çocuğuna giydirmek ister.Kaldı ki çocuğun olunca daha iyisini almak için maddiyatın fazlasıyla var.Bence belli etmelisin.Rengi solmuş onların kimse giydirmezki onları,kimseye veremem de.Sana vereyim sen bulursan bir ihtiyaç sahibi verirsin de.Resmen çöpe atacağına sana vermiş.Allah inşallah tez vakitte sana da bebek verir canım.Aminnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…