Arkadaşımın derdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kiz arkadaşiniz yalan soylemiyorsa bir defa ihtiyactan alinan parayi şikayet etse de bir şey cikmaz. Kanitlamasi lazim suç olan bir durumdan para aldigini...

Ama fotograf vs cinsellik karsiligi aliyorsa bilemicim, korktuguna gore bi defalik borc degil.

Evet arkadasin bu siteyi bilmiyor ama sen biliyorsun ki biz bu arkadasi yemegecegiz.

Yok kız arkadaşım almıyor sadece bir kerelik almış

Yok kız arkadaşım almıyor sadece bir kerelik almış

Ee borc olduguna gore geri de vermistir. Ayrica borc alindigi gayet kanitlanabilir yazismalardan vs. Neden şikayet etmesinden korkuyor anlamadim gitsin etsin.
Kiz arkadasiniz sikayet etmeli asil sevgilisini ve o kisiyi.

Bu olay da birşeyler eksik değil mi sizce durup dururken mi gecmis bu resimler bu adamın eline sizce arkadaşınız bunu sorgulamiyor mu hiç ben bir kişiye yolladım bu adamın eline nasil geçti bu resimler diye yani sevgilisinden başka birisi yapmış olamaz birde ortada alınan para varmış takıntılı dediğiniz kişi bunu nasil biliyor.

Takıntılı kişi bu olaydan önce de sürekli kıza sen o... Sun diye mesaj atıyormuş

Takıntılı kişi bu olaydan önce de sürekli kıza sen o... Sun diye mesaj atıyormuş
Kızın sevgilisi bu konu için ne diyor ? Herkesten önce onun daha çok sinirlenmesi ve kızı koruyup sakinlestirmesi gerekiyo

Bak guzel kardesim, bak ablacim guzel guzel yaz dedim hala bize zeka ozurlu muamelesi yapiyorsun. Bu konunun senin oldugunu anlamak icin muneccim olmaya gerek yok eski konularina bakan herkes bunu anlar ve bilir zaten. Senin hayatin, seni yargilamiyorum sadece dogru duzgun anlat ki insanlar sana yardimci olabilsin. Korku ile yanlis seyler yapma diye yaziyorum.

Abla özelden yazamıyorum

Bu konuyla alakalı değil mi her şey? Ben de sizi çok net hatırlıyorum. Özellikle ilişkiler konusunda doğru karar vermekte zorlanan birisiniz, ve yanlış eylemlerde bulunuyorsunuz. Zaten tedavi de görüyordunuz en son. Devam ediyor musunuz? Lütfen edin, doğru ve sağlıklı bir hayat yaşamaya sizin de hakkınız var.

Bıraktım tekrar başlayacağım.boyle ruhen bedenen çöktüm

Yemin ederim aklımı okudun. Nick'i görünce bi tanıdık geldi sonra eski konulara baktım öylelikle hatırladım. Adım kadar eminim ki arkadaşı falan değil kendi başına geldi bu olay. Bencede saklamana gerek yok. Açık açık yaz ki insanlar sana yardımcı olsun.

Konu sahibi arkadasim bak sana en cok yardimi dokunabilecek bu arkadas. Yazdiklarini iyi oku vakti musait olursa daha fazla tavsiyeler de verecektir. Yeter ki yazdiklarini dikkate al.

Ben geçmişte çok yanlış şeyler yaptım borcum vardı ailemden isteyemiyorum kendi parami kazanmak istiyordum bunun için bazen ilişki yaşadığım erkeklerden para aldım ama çok pismanim. Ve bu sıralarda onlyfansa özendim biliyorum yanlış neyse bu takıntılı birisi sürekli görüşmek istiyordu ben istemiyordum her mesaj attığında engelliyordum.gecen nerden bulduysa bir fotmu bulmuş yüzüm gözükmüyor bana diyor memen sarkık annene atarım babana atarım.benim psikolojim bozuldu

Para karşılığı ilişki kurdugun adamlardan birine atmış olabilir misin?

Annene babana atması sorun değil inkar edersin ama bu adamin elinde başka kanıtlar da varsa sıkıntı.

Yine de asla ama asla tehdidine kanıp ilişkiye falan girme. Kaydeder vs elinde daha büyük koz olur.

Ailen arkanda durur mu? Şikayetçi olman en doğrusu.

Yok hayır asla girmem evet durur ama tekrar böyle bir tehditte bulunursa kendi memurluğu elden gider bu şahsiyet memur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…