- 10 Ekim 2014
- 32.962
- 148.595
- 798
- Konu Sahibi Legendwomen
-
Kıza diyor ki sen ilişki kurduğun adamdan para almışsın seni polise şikayet ederim kız da evet sevgilisinden para alıyor ama böyle iftiraya maruz kalıyor bana anlattığı o gün ihtiyacı olduğu için almış
Çok sevdiğim bir arkadaşım var su an başında büyük bir dert var. O bilmiyor bu siteyi ben de ona daha akıllıca çözüm söylemem için bu konuyu açtım. Arkadaşım sevgilisine nude gönderiyor ve bu kız arkadaşıma takıntılı olan birisinin eline geçiyor. Bu takıntılı pislik adama bu resmi. Ailesine üniversitedeki hocalarına atacağını söylüyor ve arkadaşıma o.... Diyor. Arkadaşım çok iyi birisi ve ailesini kaybetmek istemiyor şu an elinde kanıt Yok çünkü adam telegramdan mesaj attıktan sonra hepsini silmiş herkese iyi akşamlar
Yok kız arkadaşım almıyor sadece bir kerelik almışKiz arkadaşiniz yalan soylemiyorsa bir defa ihtiyactan alinan parayi şikayet etse de bir şey cikmaz. Kanitlamasi lazim suç olan bir durumdan para aldigini...
Ama fotograf vs cinsellik karsiligi aliyorsa bilemicim, korktuguna gore bi defalik borc degil.
Yok kız arkadaşım almıyor sadece bir kerelik almış
Evet arkadasin bu siteyi bilmiyor ama sen biliyorsun ki biz bu arkadasi yemegecegiz.
Takıntılı kişi bu olaydan önce de sürekli kıza sen o... Sun diye mesaj atıyormuşTBu olay da birşeyler eksik değil mi sizce durup dururken mi gecmis bu resimler bu adamın eline sizce arkadaşınız bunu sorgulamiyor mu hiç ben bir kişiye yolladım bu adamın eline nasil geçti bu resimler diye yani sevgilisinden başka birisi yapmış olamaz birde ortada alınan para varmış takıntılı dediğiniz kişi bunu nasil biliyor.
Kızın sevgilisi bu konu için ne diyor ? Herkesten önce onun daha çok sinirlenmesi ve kızı koruyup sakinlestirmesi gerekiyoTakıntılı kişi bu olaydan önce de sürekli kıza sen o... Sun diye mesaj atıyormuş
Takıntılı kişi bu olaydan önce de sürekli kıza sen o... Sun diye mesaj atıyormuş
Abla özelden yazamıyorumBak guzel kardesim, bak ablacim guzel guzel yaz dedim hala bize zeka ozurlu muamelesi yapiyorsun. Bu konunun senin oldugunu anlamak icin muneccim olmaya gerek yok eski konularina bakan herkes bunu anlar ve bilir zaten. Senin hayatin, seni yargilamiyorum sadece dogru duzgun anlat ki insanlar sana yardimci olabilsin. Korku ile yanlis seyler yapma diye yaziyorum.
Bu konuyla alakalı değil mi her şey? Ben de sizi çok net hatırlıyorum. Özellikle ilişkiler konusunda doğru karar vermekte zorlanan birisiniz, ve yanlış eylemlerde bulunuyorsunuz. Zaten tedavi de görüyordunuz en son. Devam ediyor musunuz? Lütfen edin, doğru ve sağlıklı bir hayat yaşamaya sizin de hakkınız var.Hayatımda eskiden olan bir erkek arkadaşımın arkadaşıyla konuşuyorum ve bana adı kapalı or.... Dedi. Şimdi seni burada rahat bırakmazlar dedi ve ben korkuyorum okuduğum şehirde son sınıfın ve atanıp o şehirden kurtulmak istiyorum ama korkuyorum eski insanlar bei rahatsız eder diye ne yapmalıyım?
Bak guzel kardesim, bak ablacim guzel guzel yaz dedim hala bize zeka ozurlu muamelesi yapiyorsun. Bu konunun senin oldugunu anlamak icin muneccim olmaya gerek yok eski konularina bakan herkes bunu anlar ve bilir zaten. Senin hayatin, seni yargilamiyorum sadece dogru duzgun anlat ki insanlar sana yardimci olabilsin. Korku ile yanlis seyler yapma diye yaziyorum.
Bıraktım tekrar başlayacağım.boyle ruhen bedenen çöktümBu konuyla alakalı değil mi her şey? Ben de sizi çok net hatırlıyorum. Özellikle ilişkiler konusunda doğru karar vermekte zorlanan birisiniz, ve yanlış eylemlerde bulunuyorsunuz. Zaten tedavi de görüyordunuz en son. Devam ediyor musunuz? Lütfen edin, doğru ve sağlıklı bir hayat yaşamaya sizin de hakkınız var.
Abla özelden yazamıyorum
Yemin ederim aklımı okudun. Nick'i görünce bi tanıdık geldi sonra eski konulara baktım öylelikle hatırladım. Adım kadar eminim ki arkadaşı falan değil kendi başına geldi bu olay. Bencede saklamana gerek yok. Açık açık yaz ki insanlar sana yardımcı olsun.Bak guzel kardesim, bak ablacim guzel guzel yaz dedim hala bize zeka ozurlu muamelesi yapiyorsun. Bu konunun senin oldugunu anlamak icin muneccim olmaya gerek yok eski konularina bakan herkes bunu anlar ve bilir zaten. Senin hayatin, seni yargilamiyorum sadece dogru duzgun anlat ki insanlar sana yardimci olabilsin. Korku ile yanlis seyler yapma diye yaziyorum.
Bu konuyla alakalı değil mi her şey? Ben de sizi çok net hatırlıyorum. Özellikle ilişkiler konusunda doğru karar vermekte zorlanan birisiniz, ve yanlış eylemlerde bulunuyorsunuz. Zaten tedavi de görüyordunuz en son. Devam ediyor musunuz? Lütfen edin, doğru ve sağlıklı bir hayat yaşamaya sizin de hakkınız var.
E nereden bilecekler o olduğunu?Yok yüzü yok
Para karşılığı ilişki kurdugun adamlardan birine atmış olabilir misin?Ben geçmişte çok yanlış şeyler yaptım borcum vardı ailemden isteyemiyorum kendi parami kazanmak istiyordum bunun için bazen ilişki yaşadığım erkeklerden para aldım ama çok pismanim. Ve bu sıralarda onlyfansa özendim biliyorum yanlış neyse bu takıntılı birisi sürekli görüşmek istiyordu ben istemiyordum her mesaj attığında engelliyordum.gecen nerden bulduysa bir fotmu bulmuş yüzüm gözükmüyor bana diyor memen sarkık annene atarım babana atarım.benim psikolojim bozuldu
Yok hayır asla girmem evet durur ama tekrar böyle bir tehditte bulunursa kendi memurluğu elden gider bu şahsiyet memurPara karşılığı ilişki kurdugun adamlardan birine atmış olabilir misin?
Annene babana atması sorun değil inkar edersin ama bu adamin elinde başka kanıtlar da varsa sıkıntı.
Yine de asla ama asla tehdidine kanıp ilişkiye falan girme. Kaydeder vs elinde daha büyük koz olur.
Ailen arkanda durur mu? Şikayetçi olman en doğrusu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?