Arkadaşımın derdi

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Merhaba hanımlar bu konuyu arkadaşım için açıyorum.Arkadasim başka memleketten buraya geldi ve çalıştığı yerden birine aşık oldu ama sorun şu ki adam evli ve çocuklu . Arkadaşım ondan vazgeçmek istiyor ama yapamıyor istemde çıkamıyor çok ihtiyacı var ve çalıştığı yer çok iyi napsa unutur sizce napmali

Ne yapsa unutur mu ? Adam evli çocuklu bence bu yeterli adamı unutmak için ekstra bi çabaya ihtiyacı yok. Bak işi gücü güzelmiş ziyan etmesin kendine hayatına.

Geldiği yere geri dönsün
Bir insanın evli ve çocuklu oluşu yeterli bir vazgeçme sebebidir. Amaç ekmek parası olsa gelir gelmez evli adamlara göz koymaz, göz fıldır fıldır olduğuna göre o kadar da ihtiyacı yok demek ki.

Yani evli bir adamdan "evli olduğunu bilmek" dışında nasıl soğunabilir bilmiyorum. Evli yav adam, başka bir kadınla aynı evde yaşıyor, öpüşüyor, sevişiyor. Üniversitedeyken bir çocuktan çok hoşlanmıştım sürekli kesip duruyordum da nişanlısı olduğunu öğrenince kendimden utanmıştım "Aptal Astoria insan bir parmağına bakar" diye. Erkek kıtlığı yok çok şükür, biraz dışarıya açılsın.

metres mi olacaksın yuva yıkan mı, adi misin sen de ve işi bıraksın hemen.
işi güzel gelir tabi, ne de olsa aşkısıyla aynı ortamda çalışıyor.

bence ya işten çıksın ya geldiği yere dönsün.

Himmm napmali mesela onurlu bir kadin olmaya ne der.

Saka gibi evli adami unutma recetesi mi istiyorsunuz ya...

Unutması için önce bişey yaşamış olması lazım.. Arkadaşınız bu evli çocuklu adamla ilişkiye mi başladı yoksa sadece platonik mi takılıyor?

Arkadasin evli oldugunu bildigi bir adama asik olmamaliydi meselaa, unutur bal gibide unutur baskasini bulsun .

kendisini adamın karısının yerine koysun yeter. rezillik

uzak durun şu evli hatta çocuklu adamlardan!!!!! diyerek başlıyorum öncelikle hadi adamı unutamadı adamda arkadaşına karşılık verdi ne olacak?
1-metres
2-boşanıp arkadaşınla evlenecek ( yuva yıkmış, ah almış, çocukların günahına girmiş, bir anda hiç yoktan dul adamla evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş ...... gibi biri olmayı kabul etmiş olacak yani )
seçim ona kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…