- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Merhaba hanımlar bu konuyu arkadaşım için açıyorum.Arkadasim başka memleketten buraya geldi ve çalıştığı yerden birine aşık oldu ama sorun şu ki adam evli ve çocuklu . Arkadaşım ondan vazgeçmek istiyor ama yapamıyor istemde çıkamıyor çok ihtiyacı var ve çalıştığı yer çok iyi napsa unutur sizce napmali
Geldiği yere geri dönsünMerhaba hanımlar bu konuyu arkadaşım için açıyorum.Arkadasim başka memleketten buraya geldi ve çalıştığı yerden birine aşık oldu ama sorun şu ki adam evli ve çocuklu . Arkadaşım ondan vazgeçmek istiyor ama yapamıyor istemde çıkamıyor çok ihtiyacı var ve çalıştığı yer çok iyi napsa unutur sizce napmali
metres mi olacaksın yuva yıkan mı, adi misin sen de ve işi bıraksın hemen.Merhaba hanımlar bu konuyu arkadaşım için açıyorum.Arkadasim başka memleketten buraya geldi ve çalıştığı yerden birine aşık oldu ama sorun şu ki adam evli ve çocuklu . Arkadaşım ondan vazgeçmek istiyor ama yapamıyor istemde çıkamıyor çok ihtiyacı var ve çalıştığı yer çok iyi napsa unutur sizce napmali
Himmm napmali mesela onurlu bir kadin olmaya ne der.Merhaba hanımlar bu konuyu arkadaşım için açıyorum.Arkadasim başka memleketten buraya geldi ve çalıştığı yerden birine aşık oldu ama sorun şu ki adam evli ve çocuklu . Arkadaşım ondan vazgeçmek istiyor ama yapamıyor istemde çıkamıyor çok ihtiyacı var ve çalıştığı yer çok iyi napsa unutur sizce napmali
Unutması için önce bişey yaşamış olması lazım.. Arkadaşınız bu evli çocuklu adamla ilişkiye mi başladı yoksa sadece platonik mi takılıyor?Merhaba hanımlar bu konuyu arkadaşım için açıyorum.Arkadasim başka memleketten buraya geldi ve çalıştığı yerden birine aşık oldu ama sorun şu ki adam evli ve çocuklu . Arkadaşım ondan vazgeçmek istiyor ama yapamıyor istemde çıkamıyor çok ihtiyacı var ve çalıştığı yer çok iyi napsa unutur sizce napmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?