Arkadaşımın derdi

Konu kesin fake..kim kendisine ne denecegini bildigi halde boyle birsey sorar ki?!
Konum fake falan değil işim gücüm yokda buraya fake konumu acicam.Allah aşkına yapmayın arkadaşımda çünkü onu unutmak istiyor ve yaptığının yanlış olduğunu biliyor lütfen yadirgamadan ve iftitmra atmadan yorum yapin.Anlamiyorum bircok kız bu foruma erkek arkadaşımla ilişkiye girdim hamile kalabilir miyim acaba veya hamileyim napcam yada erkek arkadaşımın penisi girmiyor napmaliyim diye konu açıyorlar hepsine olumlu ve çözüm gerektirecek şeyler yazıyorsunuz ama bu konuda bakıyorum ki herkes taşa tutuyor beni.O benim en yakın arkadaşım bende istemem ve tasvir de etmiyorum ama onu unutması için napmaliyim gerekiyor belki sizden adam gibi bir cevap gelir diye yazdimm.ama keşke yazmasaymissim diyorum.Hrkes sevebilir aşık olabilir oda aşık oldu ve evli çıktı şimdide bu dertten kurtulmak istiyor çünkü oda biliyor bunun yanlış olduğunu lütfen yadirgamadan yorum yaparsanız sevinirim

Tabikide hayır oda zaten böyle birşey istemiyor kesinlikle eşinden boşanmasının istemiyor dediğim gibi yanlış olduğunu biliyor ve bu dertten kurtulmak istiyor

Arkadaşın için birazdan hep birlikte, let the linç begin

Sevdiği adamın karısı ile çatır çatır seviştiğini düşünsün, bir de adam mutsuz evliliğim var derse de kanmasın.
Adam zaten diyor çok mutsuz evliliğim var diye ama arkadaşım kesinlikle bosanmalarini bide hele ki arkadaşım için bosanmalarini istemiyor

Gelir gelmez değil baya oldu o buraya geleli ve onla bir ilişki isteğini söylemiyorum sadece unutmak ondan kopmak istediğini ve bunu nasıl yapabileceğini soruyorum

Erkek kitligiyla alakalı değil canım bu herkese aşık olamazsın çok zor aşık olursun kaç kere denedi hatta iş yerine erkek arkadaşını getirdi kaç kere ama olmuyor yapamıyor kimseyle yapamadı

Erkek kitligiyla alakalı değil canım bu herkese aşık olamazsın çok zor aşık olursun kaç kere denedi hatta iş yerine erkek arkadaşını getirdi kaç kere ama olmuyor yapamıyor kimseyle yapamadı

E tamam nasıl bir öneri gelsin? "Karısının elinden kapsın, yuvalarını bozsun nihahah" falan gibi bir öneri gelsin o zaman? Unutmaktan başka çaresi mi var?

Güzelim ben de diyorum ki buradaki önerilerin hiçbirini beğenmiyorsun ama unutmaktan başka çaresi yok. Artık kafasını dağıtmak için kaç erkekle takılır bilmiyorum ama adam evliyse ve olmayacağının da farkındaysa başka erkeklere yönelmekten başka çaresi yok.

Psikologa gitse acaba bir işe yarar mi

arkadasin evli bir adama asik olacak kadar gemi aziga almis biz ne yapalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…