- 8 Kasım 2016
- 1.304
- 866
- 43
- 28
- Konu Sahibi Pammikprensess
-
Konum fake falan değil işim gücüm yokda buraya fake konumu acicam.Allah aşkına yapmayın arkadaşımda çünkü onu unutmak istiyor ve yaptığının yanlış olduğunu biliyor lütfen yadirgamadan ve iftitmra atmadan yorum yapin.Anlamiyorum bircok kız bu foruma erkek arkadaşımla ilişkiye girdim hamile kalabilir miyim acaba veya hamileyim napcam yada erkek arkadaşımın penisi girmiyor napmaliyim diye konu açıyorlar hepsine olumlu ve çözüm gerektirecek şeyler yazıyorsunuz ama bu konuda bakıyorum ki herkes taşa tutuyor beni.O benim en yakın arkadaşım bende istemem ve tasvir de etmiyorum ama onu unutması için napmaliyim gerekiyor belki sizden adam gibi bir cevap gelir diye yazdimm.ama keşke yazmasaymissim diyorum.Hrkes sevebilir aşık olabilir oda aşık oldu ve evli çıktı şimdide bu dertten kurtulmak istiyor çünkü oda biliyor bunun yanlış olduğunu lütfen yadirgamadan yorum yaparsanız sevinirimKonu kesin fake..kim kendisine ne denecegini bildigi halde boyle birsey sorar ki?!
Tabikide hayır oda zaten böyle birşey istemiyor kesinlikle eşinden boşanmasının istemiyor dediğim gibi yanlış olduğunu biliyor ve bu dertten kurtulmak istiyoruzak durun şu evli hatta çocuklu adamlardan!!!!! diyerek başlıyorum öncelikle hadi adamı unutamadı adamda arkadaşına karşılık verdi ne olacak?
1-metres
2-boşanıp arkadaşınla evlenecek ( yuva yıkmış, ah almış, çocukların günahına girmiş, bir anda hiç yoktan dul adamla evlenmiş ve çocuk sahibi olmuş ...... gibi biri olmayı kabul etmiş olacak yani )
seçim ona kalmış
Bilmeden aşık olduArkadasin evli oldugunu bildigi bir adama asik olmamaliydi meselaa, unutur bal gibide unutur baskasini bulsun .
Hayır bile ilişkileri yok flört gibi biseyUnutması için önce bişey yaşamış olması lazım.. Arkadaşınız bu evli çocuklu adamla ilişkiye mi başladı yoksa sadece platonik mi takılıyor?
Adam zaten diyor çok mutsuz evliliğim var diye ama arkadaşım kesinlikle bosanmalarini bide hele ki arkadaşım için bosanmalarini istemiyorArkadaşın için birazdan hep birlikte, let the linç begin
Sevdiği adamın karısı ile çatır çatır seviştiğini düşünsün, bir de adam mutsuz evliliğim var derse de kanmasın.
Gelir gelmez değil baya oldu o buraya geleli ve onla bir ilişki isteğini söylemiyorum sadece unutmak ondan kopmak istediğini ve bunu nasıl yapabileceğini soruyorumGeldiği yere geri dönsün
Bir insanın evli ve çocuklu oluşu yeterli bir vazgeçme sebebidir. Amaç ekmek parası olsa gelir gelmez evli adamlara göz koymaz, göz fıldır fıldır olduğuna göre o kadar da ihtiyacı yok demek ki.
Hahaha diyorum sadece boş yorumunuz için tesekkurlerBir de buraya üye olmak zor ve paralı birşey değil. Arkadaşın üye olsun buraya birşey deneyeceğiz dekesin çözüm buluruz hep birlikte.
Erkek kitligiyla alakalı değil canım bu herkese aşık olamazsın çok zor aşık olursun kaç kere denedi hatta iş yerine erkek arkadaşını getirdi kaç kere ama olmuyor yapamıyor kimseyle yapamadıYani evli bir adamdan "evli olduğunu bilmek" dışında nasıl soğunabilir bilmiyorum. Evli yav adam, başka bir kadınla aynı evde yaşıyor, öpüşüyor, sevişiyor. Üniversitedeyken bir çocuktan çok hoşlanmıştım sürekli kesip duruyordum da nişanlısı olduğunu öğrenince kendimden utanmıştım "Aptal Astoria insan bir parmağına bakar" diye. Erkek kıtlığı yok çok şükür, biraz dışarıya açılsın.
Erkek kitligiyla alakalı değil canım bu herkese aşık olamazsın çok zor aşık olursun kaç kere denedi hatta iş yerine erkek arkadaşını getirdi kaç kere ama olmuyor yapamıyor kimseyle yapamadı
Okuduğum kadarıyla sende evlisin çocuğun var, farzet senin kocamana aşık, nasıl fikir verirdin?Gelir gelmez değil baya oldu o buraya geleli ve onla bir ilişki isteğini söylemiyorum sadece unutmak ondan kopmak istediğini ve bunu nasıl yapabileceğini soruyorum
E tamam nasıl bir öneri gelsin? "Karısının elinden kapsın, yuvalarını bozsun nihahah" falan gibi bir öneri gelsin o zaman? Unutmaktan başka çaresi mi var?[/QUOTECanim benim anlamadin lütfen yorum yaptığım mesajlara bak kız bosanmalarini ve onunla birlikte olmayı istemiyor çünkü biliyor yaptığı şeyin yanlış olduğunu
Ben kendi yerine koydum zaten onada çok akıl verdim kız zaten pek yanaşmıyor etmiyor ama aklindan kalbinden tamamen silmek iatiyorOkuduğum kadarıyla sende evlisin çocuğun var, farzet senin kocamana aşık, nasıl fikir verirdin?
Hafızasını sildiremez yani, yanaşmadığı duygularını açmadığı, belli etmediği sürece zamanla bitecek o duygu.Ben kendi yerine koydum zaten onada çok akıl verdim kız zaten pek yanaşmıyor etmiyor ama aklindan kalbinden tamamen silmek iatiyor
Psikologa gitse acaba bir işe yarar miGüzelim ben de diyorum ki buradaki önerilerin hiçbirini beğenmiyorsun ama unutmaktan başka çaresi yok. Artık kafasını dağıtmak için kaç erkekle takılır bilmiyorum ama adam evliyse ve olmayacağının da farkındaysa başka erkeklere yönelmekten başka çaresi yok.
İnşallah siler çünkü 1 senedir orda ve gergin ben çok kötü biriyim diye bana agliyorHafızasını sildiremez yani, yanaşmadığı duygularını açmadığı, belli etmediği sürece zamanla bitecek o duygu.
Psikologa gitse acaba bir işe yarar mi
arkadasin evli bir adama asik olacak kadar gemi aziga almis biz ne yapalimMerhaba hanımlar bu konuyu arkadaşım için açıyorum.Arkadasim başka memleketten buraya geldi ve çalıştığı yerden birine aşık oldu ama sorun şu ki adam evli ve çocuklu . Arkadaşım ondan vazgeçmek istiyor ama yapamıyor istemde çıkamıyor çok ihtiyacı var ve çalıştığı yer çok iyi napsa unutur sizce napmali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?