- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Aslında konuya eklesem iyi olacak; ben ailemin bu davranışından sonra ciddi bi depresyon geçirdim stres yüzünden kafamda gaipten sesler duymaya başladım ve intihara meyilli hale geldim. Kullandığım ilaçlar ve terapiyle anca düzeldim. Ayrıca okuyorum ve ailem beni bu halde bıraktığında yalnızca devletin bana verdiği 470 lira bursum vardı. Çok fazla çalıştım derslerimi yetiştiremedim ve 3ün üstünde olan ortalamam 2.20ye düştü. İşin kötü tarafı arkadaşım tümmm bu olanlara şahitlik ettisadece soguk bir espri yapmis fazla alingan davranmissin..
Ay değil de ne bileyim yani ben kendisine güvenip sadece ona anlatmışım bunu ve ben bu konuda ağzımı dahi açmazken o bunu espri malzemesi haline getiriyor.. hayal kırıklığına uğruyorum ya insanlara -en güvendiklerimize bile- en ufak zayıf noktayı bile belli etmemek gerekiyormuşKizla arana mesafe koy
Ayrica her kadin kosa kosa ailesine gitmiyor , ben bi kere bile ne anama ne babama anlatmadim
Kadin gucluyse ayaklari uzerinde duruyorsa evliliginde bir aile destegine ihtiyaci yok
Insallah esinin de oyle guzel bir ailesi olur ki sana da aile sevgisini sicakligini tattirirlar kuzum
Bunlar dert edilecek seyler diil
O kiz seni haketmemis , dogru insana herzaman acabilirsin kalbiniAy değil de ne bileyim yani ben kendisine güvenip sadece ona anlatmışım bunu ve ben bu konuda ağzımı dahi açmazken o bunu espri malzemesi haline getiriyor.. hayal kırıklığına uğruyorum ya insanlara -en güvendiklerimize bile- en ufak zayıf noktayı bile belli etmemek gerekiyormuş
Yo muhtemelen zorunda kalmadıkça görüşmem artık zatenRahatsız edici tavırlar varsa yol ver gitsin. Çok samimi de olsanız kimseye katlanmak zorunda değilsin.
İnanın ben de bilmiyorum amacını ama salak bi kız değil insan yanlışlıkla böyle bi gaf yapmaz yaniKırılmakta çok haklısınız. Ama bunu arkadaşınız sizi kırmak için mi söyledi yoksa sadece salakça bir şaka mıydı siz daha iyi bilirsiniz. Ailenizle ilgili böyle bir durum olmasa ve böyle bir şaka yapsa muhtemelen alınmazdınız.
Bu konuda hassas olduğunuzu bile bile canınızı acıtmak için böyle bir şey söylediyse arkadaşlığınızı gözden geçirin. Yok sadece boş bir anına denk geldiyse, sizi buradan vurmaya çalışacak birisi değilse aldırış etmeyin derim.
Ama kilo konusundaki örnek bana ilki olduğunu düşündürdü.
Öyle mi dersiniz? İleride bi gün ailemin arkamda olmayışı bana çok zorluk çektirecek diye korkuyorumaklınca espri yapmış ama oldukça yersiz.
ya kıskanıyor ilişkini yada densiz bir tip.
kafana takmaya değmez. daha çok var piyasada böylesi elbet yine denk gelirsin.
diğer mevzuda bence yanlış düşünüyorsun sorunları aileye taşımak iyi değil. evlilik senin kendin çözebilirsin. çocuk gibi babaya şikayet etmeler komik. sen güçlü olursan zaten karşındaki seni ezemez desteğede ihtiyacın olmaz.
Çok teşekkür ederim sizin yorumlarınız hep içimi ferahlatıyor iyi ki varsınızO kiz seni haketmemis , dogru insana herzaman acabilirsin kalbini
Bosver onu kuzum haklisin siteminde ama bosver degmez hic
Erkek arkadaşıma anlatmak zorundaydım çünkü bu günlerimde yanımda olan evsiz barksız kaldığımda beni evine alan oydu.. yani ta ilk günden olayların içinde o. Normalde de özelimi kimseye anlatmam ama herhalde yaşadıklarımın ağırlığından biriyle paylaşmak zorunda hissettim. Ama dilim yandı artık bir kere zaten..Ne olursa olsun özelinizi birine açmayın.
Tek bu kız biliyor demişsiniz ama işte hayat bu ne olacağı belli olmaz.
Özellikle kıskanç bir kıza özelinizi açmamalıydınız.
Sizin yerinizde ben olsaydım ne arkadaşlarım ne erkek arkadaşım hayatımı bilirdi. Bir ters düşmede kimin bunu kullanıp bel altından vuracağı belli olmuyor çünkü.
O kızla da görüşmeyin ha eğer görüşecekseniz de artık özelinizi bilmesin alelade konulardan konuşup kafa dağıtın.
Çok teşekkür ederim sizin yorumlarınız hep içimi ferahlatıyor iyi ki varsınız
Öyle mi dersiniz? İleride bi gün ailemin arkamda olmayışı bana çok zorluk çektirecek diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?