Arkadaşımın düşüncesizliği beni o denli kırdı ki

İnanın ben de bilmiyorum amacını ama salak bi kız değil insan yanlışlıkla böyle bi gaf yapmaz yani

O zaman aranıza biraz mesafe koyun. Gülüp eğleneceğiniz biri olsun, derdinizi paylaşacağınız değil.
Ailenin arkanda olması konusunda ben de diğer yorumlara katılıyorum. Siz güçlü olduktan sonra kimsenin arkanızda durmasına gerek yok. Buna canınızı sıkmayın. Eşiniz olacak kişi insan evladıysa bunu kullanmaz. Kullanmaya kalkarsa anında yol verin zaten.

Arana mesafe koymanı ciddiyetle öneriyorum.

Bahsi geçen arkadaşınızın sevgilisi var mı?

Espiri filan yapmamis bence. Icindeki kotulugu size bu yolla aktarmis. Yasadiklariniz bu kadar zorken en yakin dedigi kisi bunu yapiyorsa o kadar da yakin degildir. Onsuz devam etmelisin

Sen de aynı haltı burda yapıyorsun?
Düşünüyor musun yazdığında karşı tarafa etkisini?
Yazdım geçtim beğenimi aldım oldu bitti

Bak simülasyondan çıkıp, ilk reaksiyonu aldın gerçek hayatta.

Karma.

Hayatta insanin karsisina cesit cesit insanlar çıkıyor. Cok densiz bi espiri yapmış
Eger normalde de biraz dengesiz, deli dolu bi tip degilse kiskancliktan yapmis olabilir.

Pardon beni kendinle karıştırmış olabilir misin acaba???

Böyle şaka da espri de olmaz yapılmaz, bariz pislik olsun diye yapmış. Ben olsam mesafe koyar minimum görüşürdüm. Çok benzerini yaşadım ve arkadaşımla ilişkimi bıçak gibi birden kestim çok da doğru yaptığımı düşünüyorum.

Umarım dediğiniz gibidir ya. Cidden ileride bir gün biri olur da bunu öğrenirse bundan faydalanabileceği ihtimali beni sinirlendiriyor. Hatta şu anki sevgilim bu durumlara hakim olduğu için onla gelecek planı kurarken çekiniyorum

İmkanı yok.
Huyum senin gibi asla değil.
Sen çirkefsin bir defa.
Ben de ailesiz büyüdüm yaşıyorum
Ama sırtımı kimseye yaslamadım :)
Ben sırtımı kime yasladım acaba? Sevgilimden para aldığımı falan mı düşünüyorsun? Eşşek gibi çalışıyorum ben eşşşekler gibi elalemin ağız kokusunu çekiyorum. Burda senin gibi bi haddini bilmez gelsin de bana laf söylesin diye değil. Ayrca senin kaba ve aşağılayıcı tutumun zaten ortada bu konudan bahsetmeye bile gerek duymuyorum. Beni beğenmiyorsan benle muhatap olmak zorunda değilsin ama gelip benim hakkımda doğrusunu bilmediğin şeylerle ithamlarda bulunamazsın, bana hakaret edemezsin. Ne yaptım da bu kadar kuyruğuna bastım acaba :)

Reactions: KV_
Bulunurum efendim
Çünkü seni seviyorum :)
Bu forumda seninle atışmaktan büyük haz alıyorum.
Herkes poh poh derse konu yürümez biliyorsun
:)
Sabote ediyorum konunu
Uzasın sayfalarca

Aynen bir güvence olmaması beni ürkütüyor. Daha da ürkütücü olan acaba bu güvencesizlik yüzünden ilerideki eşime aman o benim ailem o benim sahip olduğum tek şey diye bağnazca bağlanır mıyım acaba? Umarım bağlanmam

Reactions: KV_
Bulunurum efendim
Çünkü seni seviyorum :)
Bu forumda seninle atışmaktan büyük haz alıyorum.
Herkes poh poh derse konu yürümez biliyorsun
:)
Sabote ediyorum konunu
Uzasın sayfalarca
Şu konuda anlaşalım guneykarimkure, durduk yere gelip bana hakaret edemezsin. Durup durup gelip bana çirkef dedin bilmem farkında mısın? Aşırı saldırgansın. İkinci olarak şunu kafana iyice sokman gerek çünkü birkaç defa buna değindin; ben sırtımı sevgilime yaslamıyorum, ben sevgilimin sırtından geçinmiyorum. Eğer benle gelip tartışacaksan gerçek şeyler üzerinden tartışabilirsin, amenna. Ama uydurduğun şeyler üzerinden değil.

Söylemeden edemeyeceğim konu sahibi ne tatlı bir insansın böyle can sıkıcı bir konuyu bile esprituel eğlenceli anlatmayı başarmışsınız bu enerjiniz hiç bozulmasın inşallah bozacak insanları da ışık hızıyla hayatınızdan uzaklaştırın lütfen. Yeterince sıkıntı üzüntü yaşamışsınız. Bir de öyle sorun yaratan niyeti iyi olmayan insanlara hiiiiçç ihtiyacınız yok.

Aile konusunda da diğer arkadaşlara katılıyorum. Siz kendinizi eksik ya da yalnız hissetmezseniz kimse de öyle göremez. Size arka çıkan birilerinin olması şart değil ki siz kendinize arka çıkın kendinizi çok sevin önemseyin; etrafınızdaki insanlar da öyle yapacaktır emin olun. Yapmayan bir takım hanzolar olursa da defedersiniz olur biter
Aslında yukarıda anlattığım da güçlü insanın tanımı oluyor sanırsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…