Malesef sadece her bakısta göz göze geldik. Bi süre önce sevgilimden ayrıldım hala sevgilimin oldugunu biliyor olablir. 25 yaşlarDüğündeki bakışmalardan sonra bir adım atmadı mı?
Yaşlarınızı öğrenebilir miyim bir de?
KeşkeOluru varda yani nasıl bir araya gelirsiniz bilmiyorum
Ben bi süre önce sevgilimden ayrldım ayrılıkta baya ciddi meselelerle oldu Tamamen bitti. Ama hla sevgilimin oldugunu biliyor olablir diye düşündm yada kendmi avuttumHangi zamandayiz bu kişi sizden etkilenmiş olsa arkadaşınıza söyler.Arkadaşınızda size... yada nabız yoklar
Öylede diyebiliriz henüz tanımıyorm haklısınızHoşlanıyorsunuz.
Aşk ağır kelime
Tanımadığına göre dert edilecek bşy de yok.Öylede diyebiliriz henüz tanımıyorm haklısınız
Yani ablasının arkadası imajındayım suan bu yüzden beni büyük zannediyor olabilrArkadaşınıza abla demesi sizi niye üzdü onu anlamadım
Peki ben bişey yapabilrmiyim sizce ? O adım atmadı ben nasıl bi adım atabilirimBence çocukda etkılense sizden yazar yada çizerdi.Çocuk bişey yapmadıgına gore sız yanlıs anlamış olmalısınız.
Sürekli ondan bahsetse diyorum arada anlatıyorda kardesi ile ilgili bişeyler. Belki kardesi umursamadı bile beni ama sizce ben ne yapabliirm bişeylerin olması icinSamimiyseniz söylemekte bir mahsur yok ki.
Kardesinden konuyu açın , arkadasınıza. Zaten cocukda ablasına belki demiştir. O sekilde bir on bilgi alırsınız bana kalırsa
Sen adım atma ama senı fark etmesını ve sana adım atmasını sagla baktın yıne adım atmıo boşverrPeki ben bişey yapabilrmiyim sizce ? O adım atmadı ben nasıl bi adım atabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?