Arkadaşımın erkek kardeşi

Merhabalar herkese. Benim derdim iş yerinde tanıştıgım bir arkadasım var baya sıkı yakın arkadaşız. Ben benimle aynı yaşta olan erkek kardeşine aşık oldum. İçimde tarifsiz bir duygu var onun adı geçince bile elim ayagım heycandn titriyor. arkadasım benden 1 yaş büyük yani kardesiyle aynı yastayız ama kardesi ona abla diyor :KK43: kendime engel olamıyorum rüyalarıma giriyor sürkli onu düşünüyorum sizce oluru yokmudur? Arkadasımın dügününde sürekli birbirimize baktık her göz göze gelişimizde eridimm dahada baglandım ben :KK43:

Neden olmasın? Gayet normal bir durum...

Birşeylerin olması için arkadaşınızla konusun bunda ne var, kardeşine karşı boş değilim artık inceldigi yerden kopsun istedim dersiniz.arkadasinizin cevabına göre işte ilerletirsiniz,belki oda kardeşiyle konuşur çocukta kabul ederse bı buluşma ayarlar falan,yada numaranızı kardeşine verir o şekil ilerler yani ne biliyim bu işler böyle sanırım ilk adımı siz atın dünyaya bı daha gelmiyoruz sonucta,hakkınız da hayirlisi❤
Teşekkür ederimm :) ❤️

bakışmadan etkılenme. baktığın için bakıyor olabılır halan daha bakıyor mu dıye. bence daha buyuk sorun ablasının yanı arkadaşın sorun çıkarabılır.bunuda düşün. anıden değişebılır.bunuda göz onune al ve açıl ne olacak olmazsa olmaz.

Arkadaşınıza falan söylemeyin bence. Bana gelip iş arkadaşım düğününde kardeşini beğendim aşık oldum dese hiç hoş tepki vermezdim. Nesini gördün de aşık oldun 3 5 bakışla yani. Kardeşiyle bi görülmenizde denk gelip tanışıp konuşsanız anlarım ama böyle çok mantıksız olur söylemeniz.

Sürekli ondan bahsetse diyorum arada anlatıyorda kardesi ile ilgili bişeyler. Belki kardesi umursamadı bile beni ama sizce ben ne yapabliirm bişeylerin olması icin
Ben gercekten seviyorsam herşeyi yaparım ama bu doğru mu tartısılır:KK76:
Ondan siz belli edin , hatta biraz deliliğe vurup , kardesınde gözünü benden alamadı falan deyin ; samimiyetinize ve uslubununa göre tabi.
Zaten oda herhalde kardesı aklında bile yoksa söyler ona, belki hıc yoksa dahi aklına düşer.
Biz daha kardes etkilendi mi o konuda emin degılız ki , bu en azından “karpuz kabugunu aklına sokar”:halay:

Ben gercekten seviyorsam herşeyi yaparım ama bu doğru mu tartısılır:KK76:
Ondan siz belli edin , hatta biraz deliliğe vurup , kardesınde gözünü benden alamadı falan deyin ; samimiyetinize ve uslubununa göre tabi.
Zaten oda herhalde kardesı aklında bile yoksa söyler ona, belki hıc yoksa dahi aklına düşer.
Biz daha kardes etkilendi mi o konuda emin degılız ki , bu en azından “karpuz kabugunu aklına sokar”:halay:
Yani ama bu sizde eğreti durmaması gerekiyorx böyle dalgaya vurmanız lazım.
Bir de su var nasipte varsa siz , put gibi dursanız da olur da o da ayrı bir konu

Peki size birşey daha sormak istiyorum cocuk benim eski sevgilimi biliyor Merhaba! Merhaba! Şeklinde saddce tanısmıslıkları yok. Sizce bi zamanlar sevgilimin oldugunu bildigi halde düşünebilirmi benimle bişeyler?

Back
X