arkadaşımın eşi..

smllttle

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
356
1
26
İstanbul
mrb öncelikle gercekten arkadaşımın başına gelen bi olaydır bu :)... arkadaşım işteyken eşi evde izinliymiş akşama düğüne gidiceklermiş bu yüzden eve erken gelmiş bi bakmış masanın üzerindeki bardakta ruj izi eşine sormuş raftan aldığını öyle olduğunu söylemiş.. bide evde eşinin arkadası varmış oda arkadaşımın eve gelmesinden biraz önce gelmiş aslında 2 saat önce fln.. aldattığından şüpheleniyo arkadaşım morali bozuk.. kendi rujundur diyorum değil diyo.. sizce aldatmışmıdır..?

Son düzenleme:
kadının arkadası orda kalıyosa onla aldatıyo olmasın sakın! ya bayanlar ya bukadar saf olmayın arkadaslarınızı evınıze ne dıye alıyonuzkı yatıya onlarda bole kocalarınızı elınıozden alıverıyolar

arkadası erkek.. bayan değil.. :) benim arkadaşım dişi sineği bırakmaz kocasıyla..

bence de aldatmış olabilir...

başka deliller de aramalı..belki de evdeki arkadaşının bir kız arkadaşı geldi, adam da eşine söylemekten çekindi

ya belki calgon iyi yıkamadı bulaşıkları,makineden bazen pis çıkıyor.bu sebepten aile faciası çıkarmışbence daha güçlü delillere ihtiyacı var.komşuların ağzını arasın,evi detaylıca arasın kocayı bir süre gözlemlesin...

aklıma sürtük filmi geldi.Ekrem Bora ve Göksel Arsoy,Hülya Koçyiğit'e aşıktır.Hülya Koçyiğit de Göksel Arsoy'a.bunlar evde kahve içerken Ekrem Bora gelir.Hülya Koçyiğit saklanır.Konuşurlar falan.misafirin vardı galiba diye sorar 2 tane fincan görünce.evet amcamın oğlu vardı der.bişeyler daha konuşurlar ve Ekrem Bora kapıya yönelir gitmek için ve çıkarken der ki amcanın oğluna söyle ruj sürmesin.fincana çıkıyor.öyle işte :)

Son düzenleme:
Arkadasım evde ruj sürmüyomuşş.. rujda kendi rujlarına benzemiyomuş.. bide evde bi önceki gün temizlik yapmış o gün yabancı bi pecete görmüş evde..

arkadaşınızın üyeliği yokmu foruma....keşke o açsaydı konuyu diye dşünüyorum....daha detaylı öğrenir ve yardım edebilrdik...gerçi yardım edilecek pek bişeyde yok aslında...bende ilk okuyunca aldatmıştır diyesim geldi....

Bu arada arkadasım felaket kıskanc ve kuruntulu.. Eşide arkadasımdan çekinir kıskanclığı yüzünden.. ben o yuzden pek ihtimal veremiyorum aldattığına.. korkar yanii.. ama bilemiyorum işte..

ay aklıma gelen başkasının aklına da geldi mi bilmiyorum ama aldatmak için illa ki kadına ihtiyaç duyulmaz.belki fantezi yaptı arkadaşı ile ALLAH korusun.takip şart.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…