arkadaşımın eşi..

kocasının arkadaşının sevgilisidir belki de..??

yada esinin arkadasinin sevgilisiydi
ama arkadasiniz o yokken eve bayan alinmasina kizacagi icin
bisey diyememis olabilir
:44:
:111:

haır o gün ortaya çıkmış.. eşinin söylemiyle raftan alıp o bardakla su işmiş..

Kocası ne diyorsa ona inansın bence
Böyle dedektifçilik oynamak ona yarar sağlamaz.
Güvenin olmadığı evlilikler bitmeye mahkumdur.
Saflık yapsın demiyorum ama kendine yazık eder şüphelerle.
Diyelim aldatıldı ve ortaya çıktı.Boşanabilecek biri mi?
Sonrasında bunu atlatabilecek mi? İçini rahatlatmak adına
şimdi telefonları karıştırmaya,sağa sola soruşturmaya başlayacak ve emin olun
içini rahatlatmaktan ziyade havadan nem kapar hale gelecek.
Öncelikle sakin kalsın ve kafasından yanlış düşünceleri atsın.
Son olarak da eşinin ondan korktuğunu bir meziyet gibi anlatmasın
3 kişiyi övmeyin derler.Kocanızı,çocuğunuzu ve kayınvalidenizi.
Bir gün öyle birşey yaparlar ki tüm laflarınızı yutmak zorunda kalırsınız

Eve gelen kocasının arkadası yani erkek.. işten erken çıkıp gelende benim arkadaşım.. evde iki erkek eve gelen kadın

bir kadın evden çıkarken evi nasıl bıraktığını bilir..
sadece rujlu bardak olayı değil sanki..
arkadasınız baska şeylerde bulduki bu kadar şüphelendi

haklısınız aslında.... herşey olabilir tabi... o zaman şöyle diyelim ya kesin bir kadın eve girdi.. yada erkeklerden biri aslında erkek değil...

aldatiyormu bilmemde..eger eve bir bayan giriyorsa arkasinda iz birakmaya calisiyor gibi geldi pecete bardakta ruj filan

arkadaşınız evden çıkmadan önceki kendi durumlarını iyice düşünsün.evden çıkmadan ruj sürüp su içmiş olbilir,ruj izini farketmemiş olabilir,sonuç olarak raftan alınan bardak; tezgahtan yada lavabo içinden değil..insanık hali...

Ben bir tanıdığın başına gelen olaydan bahsedeyim.Adam evden gidiyor yarım saat sonra kapı çalınıyor, gelen bir ERKEK, hanıımefendi diyor ben eşinizin metresiyim.Bu evden siz çıktınz ben girdim 3 yıldır ilişkimiiz var, bana bunun için para veriyordu artık vermiyor eşine söylerim dedim, ben yanarsam sende yanarsın söyleyemessin dedi.Kadın küt düşüp bayılıyor kendine gelir gelmezde mahkemeye 1 celsede boşandılar.Allah böyle bir utanç yaşatmasın kimseye.

Ama evlilikleri süresince adam banyoya kilitler kendini saatlerce çıkmazmış,ışıkların sönük olmasını istermeiş, eşinin yanında giyinip soyunamazmış.

Bunu şunun için anlattım, evdeki erkekten şüphelenmek için bazı anormal davranışlarında olması lazım.Eğilimli olan kişiler bir şekilde iz bırakır.Arkadaşınız izlesin inşallah ruj önceden kalmış olsun.

yorumlar icin tşkler.. Kocasının arkadası evlemeden önceden beri var ve oda evli.. sanmıyorum arkdasımın kocasının erkeklerden hoşlanıcanı :).. Arkadasımı hep bakımlı işte tırnaklar yapıllı vs seviyo o yüzden bayanlara ilgi duyan bi bey.. :)..

Belkide Eve Gelen bir tanidik misafir dolaptan bardagi alip su icip geride dolaba yikamadan birakmistir.

entevesan bi durum. 2 erkek, rujlu bir bardak. öyle görünüyor ki bu iki herüf arkadaşının evine tek bir kadın atmışlar. kız anam fantazi durumları var gibi sanki. arkadaşın eve kamera koymalı bence. tekrar sözleşmişlerse suç üstü yapar.

bir rujlu bardaktan eşi kesin aldatıyor diye hüküm veremeyiz ama eğer aldatma durumu varsa adam mutlaka başka açıklar verecektir erkeklerin çoğu aldatmayı aylarca gizleyecek kadar zeki değildir akıllı bir kadın bir yerde mutlaka anlar

yani bardakta ruj olması bi delil ama kesin değil..
senin bile olabilir o ruj...
takipte olmandan yanayım şimdilik...
inşallah düşündüğümüz gibi olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…