arkadaşımın eşi..

bence bu yorumların ve telkinlerin hepsi boş ne yazıkki. çünkü insanın aklına bir defa acaba? sorusu yer ederse asla silinmez. bu çok iğrenç bir duygu .

Ben burda cok konular okudum,neler neler gordum,konu sahıbının arkadasının bayan arkadasının evde kaldıgını dusunerek yapmıstım o yorumu,ben neden bahsedıyorum sız neden bahsedıyosunuz,25 30 senelık arkadaslıktan bahsetmıyoruz burdasızın anlattıklarınızı bızde bılıyoruz,bu devırde ınsanlara guven kalmadı benım anlatmak ıstedıgım sey buydu,sızın cok saglam arkadaslıklarınız varmıs ALLAH BOZMASIN ben kazık yedıgım ıcın,gene mı bır arkadas sırtından vurma olayı dıye kendı kendıme sınırlenmıstım ıcımden,herkez kendı yasadıgını bılır,benımde evımde yatıya gelen arkadaslarım var,bız bunu konusmuyoruzkı burda,bır kelımemden neler turetmıssınız pes dogrusu,bazı ınsanlar cok sınsı oluyor tanıyamıyorsun,sızın basınıza gelemdıgı ıcın anlayamazsınız,ha bır kısıden yanlıs gordum dıye aynı kefeye mı koydum herkezı ASLA!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…