kadının arkadası orda kalıyosa onla aldatıyo olmasın sakın! ya bayanlar ya bukadar saf olmayın arkadaslarınızı evınıze ne dıye alıyonuzkı yatıya onlarda bole kocalarınızı elınıozden alıverıyolar
eeeeee anlat bıraz arkadasın baska seylerdende supelenmısmı?
mrb öncelikle gercekten arkadaşımın başına gelen bi olaydır bu :)... arkadaşım işteyken eşi evde izinliymiş akşama düğüne gidiceklermiş bu yüzden eve erken gelmiş bi bakmış masanın üzerindeki bardakta ruj izi eşine sormuş raftan aldığını öyle olduğunu söylemiş.. bide evde eşinin arkadası varmış oda arkadaşımın eve gelmesinden biraz önce gelmiş aslında 2 saat önce fln.. aldattığından şüpheleniyo arkadaşım morali bozuk.. kendi rujundur diyorum değil diyo.. sizce aldatmışmıdır..?
başımdan geçen bi olayı anlatayım
4-5 ay önce evime abim gelmişti, gece geç vakitlere kadar oturduk, o saatten sonra da gitmedi kaldı
eşim sabah erkenden işe gitti, ben de abimin kahvaltısını hazırlayıp çıktım bir işim vardı
abim de benden sonra çıkmış işe gitmiş
iki-üç gün sonra ben kirli sepetinde yabancı bir erkek donu buldum
orasını burasını incelerken eşim banyoya girdi
"o ne be" dedi, ben de "bilmiyom ya bu kimin donu, benim kirli sepetimde ne arıyo" dedim
eşim de şaşırdı, donu incelemeye başladı o da
"allah allah cinler periler mi getirmiş bunu" dedi
abimin 2-3 gece önce bizde kaldıgı hiç aklımıza gelmedi
sonra o gün içinde annemle telde konuşurken söyledim, "evde yabancı bir erkek donu var" dedim
annem de "vuuuu, ne diyosun kız, abinin donu olmasın?" dedi
ben de abimi aradım, "son günlerde bir don kaybettin mi" dedim
meğerse banyo yapıp çıkmış, donunu da bırakmış kirli sepetinde
abooo bu olay aydınlanana kadar eşim benden şüphe etmemişti Allah'dan
oysaki ev hanımıyım bütün gün evde bi başımayım aklına gelebilirdi yani töbe töbee
hep derim zaten kocamın azcıkın saf oldugunu
ben olayı aydınlığa kavuşturana kadar uğraştım o konusunu bile açmamıştı
insan kendı ruj izini tanımaz mı yaaa
Şimdi, bir adam eğer aldatacaksa kendi evinde neden yapar ? Yani ya karısı pat diye gelse ?
Ki öyle de olmuş, kadın erken gelmiş.
Bence bunu yemez bi tarafı yani.
Bir de, eğer eve kadın attı diyelim, o bardağı orda mı unutur ya , evde bir erkek var birde. Hadi birinin aklına gelmiyor? Diğerinin de mi gelmez o bardağı kaldırmak ?
Bence o sizin rujunuzdur. Rujumu tanırım ne demek yahu. Rujlar genellikle aynı ton iz bırakıyor bardakta.
Ama şunu da düşünmedim değil,Adam o ruju raftan öyle aldı, raftan aldığımda öyleydi dedi de, niye makineye koymadı , lekeli çıkmamış diye de, masanın üstünde bıraktı onu ? :S
ruju farketmemişkii.. eşi diyince görmüş ben onu raftan aldım demiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?