arkadaşımın eşi..

herseyden zıyade bırlıkte yasadıkları EVE bı bayan atabılecek cesaretı gosterebılmek! Alkıs Yanı kuramlarınız bı tarafa bırakın elınızde KANIT varmı.. kafanızı kurcalayan meseleye daha detaylı bakarsa konu sahıbının arkadası butunde belkı baska seyler yakalayarak gorebılır.. acaba yapmısmıdır solemıdır boylemıdır dıyerekte süpheyle ilişkisinide kendısınıde yıpratır..

şüphe nereye çekersen oraya..rujlu bardaktan yola çıkarak çapkınlığından biseksüelliğine uzanan birkaç kelime..ya doğru söylüyorsa.yapışan yaftayla eşinin gözünde hep bir şüpheyle varolacak..

belkide bir gün eve gelen herhangibir misafir arkadaş yakın nebiliim birisi işte...raftan bardağı aldı su içti tekrar rafa koydu...bazan dalar yaparız yanlışlıkla.olamaz mı olur.ama adam bunun raftan alınırken rujlu olduğunu görmüş madem neden kirli bardakla su içmiş.eşim raftan bardak alsa ve onu aldığında rujlu görse tezgaha bırakır bu bardak kirli der.e görmeden içen adam aldığımda öyleydi demez...bile bile içmişse bilemiyorum...bende rujlu bir bardak elime geçse onunla su içmem...siz içermiydiniz?

eeeeee anlat bıraz arkadasın baska seylerdende supelenmısmı?

konu aldattı mı aldatmadı mı farkındayım ama bu yazılanlara bir şey yazmak istedim...
çok yakın evli arkadaşlarım var ve gidip evlerinde kalırım... kalmasamda gece yarılarına kadar birlikte vakit geçiririz...
hem eşleri hemde kendileri kardeşim gibidir... içimde onlara karşı en ufak fesatlık yoktur... şimdi söz aşamasındayım ve sözlümlede çok gider geliriz..
pardon ama insan en yakınına güvenip evine alamayacaksa eşlerini eve kapatıp kapıyı kitlemeli mi? bu mu size göre hayat?
nasıl bir hayat yaşadınız veya nasıl böyle yorum yapabilecek olayları tecrübelerinize katabildiniz bilmiyorum ama eve her giren bayan kocanızı çalmaz....
bence bu olay dediğiniz gibi saflıkta değil asla... sadece güven.. hem kendinize hemde eşinize hemde arkadaşınıza.... umarım karşınıza gerçekten güvenebileceğiniz insanlar çıkar...
çünkü bu tedirginlikler , bu boş şüpheler arkadaş ve aile ilişkilerini bozuyor ve sizin gibi düşünenler sayesinde de dostluk kavramı önem kaybediyor...
benim annemin arkadaşlarıda gelip günlerce kalırlar bizde nerden baksanız 25-30 senelik arkadaşlar heralde annem kocamı çalar diye düşünseydi bu kadar kardeş olamazlardı.
yazdığınız bence talihsiz bir açıklama olmuş... bulunduğum şehirden başka bir şehire gelin gidicem ve sırf arkadaşlarım gelip kalsın diye misafir odası yapıcam neyse ki kocamda gözleri yok :))

Sadece rujlu bardak birşey ifade etmez.

Bardağı rujlayıp keyif yaptılarsa evde çok daha başka deliller de olurdu.
En basitinden ev parfüm kokardı veya koltuk-yatak parfüm kokardı.Evde yabancı saç olurdu falan filan.

Bazı rujlar makinada çıkmıyor.Annemin dolabından da yıkanmış rujlu bardak çıktı.Görmemiş.

Evsahibinin kendi ruju da olabilir,daha önce gelen bir misafirin ruju da olabilir.

Son düzenleme:
Yaaani...
İnsan kendi kullandığı ruju tanır herhalde,
evde başka bayan da yaşamadığına göre?
Bence de aldatma ihtimali kuvvetle muhtemel:44:

yapmayın kızlar yavv..bu insanlık hali olabilir..bulasıkları aceleylşe dizdigimden cogu zaman kirli olanları gormuyorum bile..sonra kullanacagımda bi alıyorum elişme aa bu kirli kalmıs diyorum tekrar atıyorum makineye..yani bu delil degildir!!!! baska seler de bulunmussa o zaman dusunulebilir!!
ayrıca iki erkek fantazileri yorumlarına da koptugumu soylemeliyim

bütün yorumları ve sayfaları okudum
bayan bakımlı bırıymıs evde rujlu dolasırmıs
evet o rujlu bardak sizin olabılırr
benım degıl rengı farklı dıyorsunuz ama
bulaşık makınesıne konan rujlu bır bardagın rendgının aynı cıkmasını beklemeyın elbette solacaktırr
bu nedennle sızın olmadıgınızı dusunebılırsınız
......
ben ıhtımal vermıyorum arkadaşlarr ..kocası o kadar safmı ki böylee gözüne soka soka delil bıraksın ortada
.........
konu sahıbı arkadasım ,arkadasınıza söyleyın ıcını ferah tutsun
sanmıyorum öle bırsey oldugunu
kendı bardagıdır ve makıne yıkamamıstırr ...
.........

insan kendı ruj izini tanımaz mı yaaa

başımdan geçen bi olayı anlatayım

4-5 ay önce evime abim gelmişti, gece geç vakitlere kadar oturduk, o saatten sonra da gitmedi kaldı
eşim sabah erkenden işe gitti, ben de abimin kahvaltısını hazırlayıp çıktım bir işim vardı
abim de benden sonra çıkmış işe gitmiş

iki-üç gün sonra ben kirli sepetinde yabancı bir erkek donu buldum
orasını burasını incelerken eşim banyoya girdi
"o ne be" dedi, ben de "bilmiyom ya bu kimin donu, benim kirli sepetimde ne arıyo" dedim
eşim de şaşırdı, donu incelemeye başladı o da
"allah allah cinler periler mi getirmiş bunu" dedi
abimin 2-3 gece önce bizde kaldıgı hiç aklımıza gelmedi

sonra o gün içinde annemle telde konuşurken söyledim, "evde yabancı bir erkek donu var" dedim
annem de "vuuuu, ne diyosun kız, abinin donu olmasın?" dedi
ben de abimi aradım, "son günlerde bir don kaybettin mi" dedim

meğerse banyo yapıp çıkmış, donunu da bırakmış kirli sepetinde

abooo bu olay aydınlanana kadar eşim benden şüphe etmemişti Allah'dan
oysaki ev hanımıyım bütün gün evde bi başımayım aklına gelebilirdi yani töbe töbee
hep derim zaten kocamın azcıkın saf oldugunu
ben olayı aydınlığa kavuşturana kadar uğraştım o konusunu bile açmamıştı

yani demek istediğim, hayatta bazen bütün bulgular bir yeri işaret edebilir ama o mutlak doğru olmayabilir
hiçbişey göründüğü gibi olmayabilir
güven evliliklerin en temel taşı, o yoksa bu tarz şeyler hep şüpheye dönüşebilir

ben evimde rujlu bir bardak görsem kocamdan şüphelenmek aklıma gelen son şey bile olmazdı
dünyanın binbir türlü hali var, o rujun oraya bulaşmasıyla ilgili onlarca sebep olabilir
bana göre tabi

Son düzenleme:
aldatıyor olsa ve bunu kendı evınde yapıyor olsa heralde ortadan delıllerı kaldırır....ya da gercekten aldatmıssa bile ruj ızınden baska ızlerde vardır evın ıcınde..

ayrıca esine sormus bu ruj izi ne dıye adam gercekten birşey yapmıs olsaydı yıkardı bardagı hemen kötü düşünmemek lazım bence

Yazdıklarınıza çok güldümm.. :)).. enteresan bi durumm

Arkadaslar ilginize alakanıza tşkler ediyorum.. bütün ihtimaller yazılmış ztn.. Sonuç benim dediğime geliyor.. Bence aldatmadı yani.. ama kuruntu işte her insanda var ama kıskanc insanlarda bazı şeyler gözüne gözüne batar.. öyle bişey oldu sanırsam.. neyse ztn devamında benzer bişey yaşanmadı.. şüphe insanı öldürür yaa.. bi zmandan sora kurcalamamak lazım..

insan kendı ruj izini tanımaz mı yaaa

tabi tanir ama makinada rengi degismis olabilir
ama su kesin, kocasi gormeyip kirli bardagi alip su icmis olamaz,bence bi erkek onu birakir temiz bi bardak alir

en iyi cozum bi arkadasin dedigi gibi eve kamera yerlestirmek,oturma odasina yada yatak odasinin gizli bi yerine kamera koy derim ben

Şimdi, bir adam eğer aldatacaksa kendi evinde neden yapar ? Yani ya karısı pat diye gelse ?
Ki öyle de olmuş, kadın erken gelmiş.
Bence bunu yemez bi tarafı yani.
Bir de, eğer eve kadın attı diyelim, o bardağı orda mı unutur ya , evde bir erkek var birde. Hadi birinin aklına gelmiyor? Diğerinin de mi gelmez o bardağı kaldırmak ?
Bence o sizin rujunuzdur. Rujumu tanırım ne demek yahu. Rujlar genellikle aynı ton iz bırakıyor bardakta.

Ama şunu da düşünmedim değil,Adam o ruju raftan öyle aldı, raftan aldığımda öyleydi dedi de, niye makineye koymadı , lekeli çıkmamış diye de, masanın üstünde bıraktı onu ? :S

ruju farketmemişkii.. eşi diyince görmüş ben onu raftan aldım demiş..

bence bu yorumların ve telkinlerin hepsi boş ne yazıkki. çünkü insanın aklına bir defa acaba? sorusu yer ederse asla silinmez. bu çok iğrenç bir duygu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…