Belki alakasız gelecek ama acaba adam eşcinselmi? Ne bileyim okuduğumda aklıma ilk bu geldi...
yuuh ilgi fazla gelmiş sanırıımTaş devrinde dino diye bir köpek mi dinazor mu neyse onu diyor. Çakmaktaş gelince dino üzerine atlar ya. Arkadaşım eşi eve gelince sarılıp öper miş. Bundan dolayı dino diyor
aminnBöyle saçmalık görmedim bu nasıl bi eş Allah kimsenin başına vermesin.
ne gibiOrtada cok tuhaf seyler var bence
32 yaşındaarkadaşın kaç yaşında semira
Etmişler herşey normal ama cinsel yönden arkadaşa yine yaklaşmazmış. Arkadaşım da nikahımız yok diye yaklaşmıyor diye yorumlamış. Zaten ben evlenmeyi düşünmüyordum ailemin zoru ile evlendim demiş. Ama evlenmeden önce bana onu çok mutlu edeceğim demişti. Çekişki içinde. Ben evlerine gittiğimde 'enişte arkadaşım diyorki eşim beni sevmiyor diyor sevmiyor musun dedim' dino sevilmez mi diyor gülerek. Bilmiyorum anlamıyorumGörücü usulümü evlenmişler, evlenmeden önce flört etmemişler mi?
Sevmiyor adam arkadaşınızı , değer vermiyor sanki laf olsun diye evlenmiş
Eşini evde huzursuz edip uzaklaştırmak istemiyor. Konuşarak halledelim diyor. Ama konuşamıyorlar.hmm ben eşinin yaptıklarına bu kadar sessiz kalınca yaşı küçük sanmıştım ne yalan söylim
adam dengesiz resmenEtmişler herşey normal ama cinsel yönden arkadaşa yine yaklaşmazmış. Arkadaşım da nikahımız yok diye yaklaşmıyor diye yorumlamış. Zaten ben evlenmeyi düşünmüyordum ailemin zoru ile evlendim demiş. Ama evlenmeden önce bana onu çok mutlu edeceğim demişti. Çekişki içinde. Ben evlerine gittiğimde 'enişte arkadaşım diyorki eşim beni sevmiyor diyor sevmiyor musun dedim' dino sevilmez mi diyor gülerek. Bilmiyorum anlamıyorum
ya böyle bi adamla konuşsan neye yarar böyle gelmiş böyle giderEşini evde huzursuz edip uzaklaştırmak istemiyor. Konuşarak halledelim diyor. Ama konuşamıyorlar.
çok iyi. Ailesini eve davet edip biraz değişiklik olsun der. Ailesi sıkıntılı zamanlarda yanında olur. Ailesine ve çevresine bir sıkıntısı yok. Dayak kaba kuvvette yok. Şaka ile bu iki kelimeyi söyler. Arkadaş kızınca susarmış. Öyle tartışmaya da girmiyor. Ama eşinin namusunu önemsemiyor. Bence. Küfür felanda yok. Hizmetçi bir kez söylemiş. Ama dino lafı devamlı. Cinsellik yok. Salonda yatıyorlarmış. Biri bir kanepede diğeri diğerinde yatıyormuş aylardırArkadaşınızda ki sabırdan bende istiyorum...
O nasıl bir adammış öyle ya arkadaşına söyle zamanını böyle gereksiz bi insan için harcamasın anasına babasına evlatlık yapsın gidip
Bu odun kocanın anası babası ile arkadaşınızın arası nasıl merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?