Arkadaşımın eşi

Belki alakasız gelecek ama acaba adam eşcinselmi? Ne bileyim okuduğumda aklıma ilk bu geldi...

Aşırı dercede erken boşalma varmış. Ben acaba bu durumdan dolayımı diye düşündüm. Ama arkadaşım doktora götüremiyor. Kocası öyle aktif biri değil. Sakin sessiz. Ama recep ivedik, kemal sunal ve devamlı maç izleyen biri. Dün akşam oldu. Karısını aramadı bile. Ne yaptın diye. Arkadaşım üzgün şu an bizde.

Başka biri olabilir mi ¿ yada adamda aşağılık psikolojisi var.egosunu tatmin ediyo.bosamasin.o da kocasi yok gibi yasasin hayatını taksin çantasını koluna hoşçakal desin ciksin.kafasina gore yasasin yani.

Ay gerçekten çok kötü bi durum.bence boşuna vakit harcamasın.en başından beri böyleymiş demekki düzelmeye niyeti yok.
Dino hizmetçi ne demek ya.insan eşine nasıl yakıştırır böyle şeyleri.yarın bide çocuğu olur bu kezde onun hatrına katlanır bu dengesiz adama.hoş karısına yaklaştığıda yokmuşya.bence önce kendine değer versin arkadaşın.tez zamanda kurtulsun bu adamdan.

Taş devrinde dino diye bir köpek mi dinazor mu neyse onu diyor. Çakmaktaş gelince dino üzerine atlar ya. Arkadaşım eşi eve gelince sarılıp öper miş. Bundan dolayı dino diyor
yuuh ilgi fazla gelmiş sanırıım

Görücü usulümü evlenmişler, evlenmeden önce flört etmemişler mi?
Sevmiyor adam arkadaşınızı , değer vermiyor sanki laf olsun diye evlenmiş

hmm ben eşinin yaptıklarına bu kadar sessiz kalınca yaşı küçük sanmıştım ne yalan söylim

Görücü usulümü evlenmişler, evlenmeden önce flört etmemişler mi?
Sevmiyor adam arkadaşınızı , değer vermiyor sanki laf olsun diye evlenmiş
Etmişler herşey normal ama cinsel yönden arkadaşa yine yaklaşmazmış. Arkadaşım da nikahımız yok diye yaklaşmıyor diye yorumlamış. Zaten ben evlenmeyi düşünmüyordum ailemin zoru ile evlendim demiş. Ama evlenmeden önce bana onu çok mutlu edeceğim demişti. Çekişki içinde. Ben evlerine gittiğimde 'enişte arkadaşım diyorki eşim beni sevmiyor diyor sevmiyor musun dedim' dino sevilmez mi diyor gülerek. Bilmiyorum anlamıyorum

adam dengesiz resmen

Arkadaşınızda ki sabırdan bende istiyorum...
O nasıl bir adammış öyle ya arkadaşına söyle zamanını böyle gereksiz bi insan için harcamasın anasına babasına evlatlık yapsın gidip de...

Bu odun kocanın anası babası ile arkadaşınızın arası nasıl merak ettim.

Kendisini insan yerine koymayanı hayatında barındırmasın arkadaşın
6 ay nedir ya zaten bitmiş bu iş

çok iyi. Ailesini eve davet edip biraz değişiklik olsun der. Ailesi sıkıntılı zamanlarda yanında olur. Ailesine ve çevresine bir sıkıntısı yok. Dayak kaba kuvvette yok. Şaka ile bu iki kelimeyi söyler. Arkadaş kızınca susarmış. Öyle tartışmaya da girmiyor. Ama eşinin namusunu önemsemiyor. Bence. Küfür felanda yok. Hizmetçi bir kez söylemiş. Ama dino lafı devamlı. Cinsellik yok. Salonda yatıyorlarmış. Biri bir kanepede diğeri diğerinde yatıyormuş aylardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…