Arkadaşımın eşi

Valla ben çözemedim ki genel olarak ortamı bilmediğimiz için yetersiz yorum yapıyoruz ama ne bilim cinsellik problemini nasıl açıklıyor arkadaşının eşi Ne gibi gerekçeler sunuyormuş yani...

Valla ben çözemedim ki genel olarak ortamı bilmediğimiz için yetersiz yorum yapıyoruz ama ne bilim cinsellik problemini nasıl açıklıyor arkadaşının eşi Ne gibi gerekçeler sunuyormuş yani...

Kız cinsellik için yaklaşınca git diye itermiş. Tartışıncada ben böyleyim. Sapıklık bekleme demiş

Kız cinsellik için yaklaşınca git diye itermiş. Tartışıncada ben böyleyim. Sapıklık bekleme demiş

ohooo bu işin içinde kesin bir şey var
arkadaşınız Yuvam Yuvam diye tutturacagina bu durumu bir sorgulamaya başlasın
daha iyi koca bulamam diye düşünmeyi hiç anlamadım anlamayacagim geleceği bilemeyiz yaşayıp göreceğiz önemli olan şu andır şu an bu adam böyle sorunluysa ksdin mutlu değilse istediği hayatı yasayamiyorsa bu sorun cozulmelidir

Işte sorun burda başlıyor. Nasıl çözülür. Ne yapılır. Doktora gitmiyor. Hayatında bir kızı sevmiş Kız kabul etmemiş. Başka hayatında kadın olmamış. Acaba recep ivediği izleyip onun gibi davranmayamı çalışıyor diyorum. Aklı sıra şakamı yapıyor. Anlamıyorum.
Çare ne olabilir.

Ohooo ne alaka ya sapıklık falan var bunda bi iş adam evlilikte cinselliğe sapıklık gözüyle mi bakıyormuş...
Peki arkadaşınız hiç konuşmayı denememiş mi yani anlamadım adam gay mi acaba ki..

Ohooo ne alaka ya sapıklık falan var bunda bi iş adam evlilikte cinselliğe sapıklık gözüyle mi bakıyormuş...
Peki arkadaşınız hiç konuşmayı denememiş mi yani anlamadım adam gay mi acaba ki..
Konuşmanın cevabı zaten ben böyleyim. Sapıklık bekleme. Zorlayınca ilişki oluyormuş ama kızın zoru ile. Ko yoruldum artık diyor

Konuşmanın cevabı zaten ben böyleyim. Sapıklık bekleme. Zorlayınca ilişki oluyormuş ama kızın zoru ile. Ko yoruldum artık diyor

Ay çok saçma ya zorla olan sevişme ,arkadaşın da zorla yapmasın o zaman, zorla olan ilişkiden ne anladık ki ,te Allahım ya...

Boşansın o arkadaş Boşansın vakit kaybı o adamla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…