Arkadaşımın eşi

Böyle bir öküzle evlenip ömür tüketeceğime boşanır anne babama evlatlık yaparım daha iyi.
Adam en başından beri böyleymiş neyin zamanını vermeyi düşünüyor ki arkadaşınız?
Beklemeye gerek yok.

Biz burda ayri, bosanma dilekcesini ver desek; ayriliktan sonra acabalar yasayacak her zman arkdasiniz.
Acaba duzelirmiydi? Keske kk hanimlarinin gazina gelmeseydim, belkide duzelirdi diycek. O yuzden bosansin demiycem.
Onun yerine tavsiyem" sakin cocuk yapma" olucak. Zamanla gorucek elbet kendi gozleriyle duzelirmi kocasi yoksa dahadami beter olur. O zmn kendisi karar verir zaten en dgru olani. Ama cocuk yapmasin sakin bu surecte.

Nişanlı iken nikahları yoktu ya. Günah bundan dolayı cinsel yönden bana yaklaşmıyor diye düşünmüş. Şimdi resmi ve imam nikahı var
Annesi ve babası hastaymis gitsin ailesi ile ilgilensin daha iyi.

İnsan sevmese bile yardım isteyen birini geri çevirmez. İnsanlıktan nasibini almamış.
Bu terbiyesizi konuşturacağına hasta anne babasına baksın daha iyi.

Ortada cok tuhaf seyler var bence

Cok sabirli bi arkadasini varmis..

Taş devrinde dino diye bir köpek mi dinazor mu neyse onu diyor. Çakmaktaş gelince dino üzerine atlar ya. Arkadaşım eşi eve gelince sarılıp öper miş. Bundan dolayı dino diyor

odun..
canim arkadasina soyle cocuk olur da bosanirsa bu adamla omur boyu baglantisi kesilmeyecek.
cocuk olursa bosanmasi cikmaza girer ister istemez.
hazir eyvallahi yokken yoluna baksin.

Arkadaşım diyorki babam hasta diye acizler diye bekarkenbile hep dul, alkol alan yada iyi bir insan talibim olmadı. Peki şimdi dul olarak iyi bir eş bulabilirmiyim diye düşünüyor. Ayrıca ya dayak atan biri ile evlensem daha kötü olursam diyor. Yani ne boşanabiliyor nede evli durabiliyor

Çok bile dayanmış ben çoktan yolları ayırırdım ha cinsel ilişki olmuyor diye değil ama tabi buda önemli buna bir hastalık sebep değilse durum daha kötü ama bunlar bir kenara yaptığı terbiyesizlik kabul edilir değil saygısız koca arkadaşınızı takmıyor önem vermiyor dalga geçiyor ve bence sevmiyorda bunun kahrını çekeceğine anne babasına yardımcı olsun hiç olmazsa sevaba girer

Hakkindan hayirlisi bosansin bence. Ise girip calissin karsisina daha iyisi cikar

Daha şiddet görmedi sanırım onu da görsün bi koca dayağı tatsin bi yerleri kırılsın mesela onuru ... ondan sonra bosar acele etmesin acele ise şeytan karışır. .

Nasip kismet. Arkadasiniz dogru olani yapsin, gerisini Allah'a biraksin. Iyi iyiyi bulur. Bu evlilik boyle cekilmez. Artik dul olmak eskisi kadar kotu degil. Goz gore gore kotuyu yasamaktansa bi umut iyiyi beklemek daha iyidir. Bu surede ailesine ve kendisine yatirim yapar.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah. Herşeyi geçtim bi kenara bıraktım. Insan esini tenha yolda tek başına bırakmaz. Eğer birazcık esini sevse bırak hasta olmayı öleceğini bilse yine de onu karşılar.arada sevgi de yok bence.Zor bi durum. Arkadaşınız ıyi düşünüp ıyi karar versin. Ama bu adam düzelmez bence çünkü arada sevgi yok sevgi olmayınca hiç bişey olmuyor.

Ailesi darda diye o yaratigi mi cekecek. Kadin siginma evine gitsin is bulsun kendi ayaklari ustunde dursun. Dunyaya bi kere geliyoruz . o da elin ogluna paspas olmak icin degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…