Bugüne kadar hep arkadaşım hakkında bahsetti bu konuyla alakalı hiç konuşmadı ondan cevap verdim bende.Konuş konuş muhabbeti evliliğe kadar getir. Sonra napayım de. Napcan evlen işte. Mis gibi koca!
Hayır yanlış anladınız galiba arkadaşıma benim hakkımda iyi kız demiş sevgililerken .O da kıskançlıktan git o zaman onunla öpüş demiş.Şaka yoklu diye siye evlilik muhabbetine gelmişsiniz.çocuğu gömmeyin bence baştan konuşmayacaktınız bu kadar.git onla öpüş yat falan bana çok çocukça geldi rahatsızsan silersin
22. Silmemiştim çünkü bana çok yardımı dokunmuştu ondan o mesajdan sonra da konuşmadık zatenYaşlar kaç ya, Engelle ve konusma. Hala neden silmedin ki, seni tutan ne?
Bugüne kadar hep arkadaşım hakkında bahsetti bu konuyla alakalı hiç konuşmadı ondan cevap verdim bende.
İlk beni beğenmiş gelmemiş yanıma yazmışsınız iyi kız falan değil yani ben seni beğendim aslında falan diye muhabbet dönmüş siz de devam etmişsinizHayır yanlış anladınız galiba arkadaşıma benim hakkımda iyi kız demiş sevgililerken .O da kıskançlıktan git o zaman onunla öpüş demiş.
Hayır tabiki de neden bu düşünceye vardınız ?senin gönlün var mı yani anlamadım ben istemem yan cebime koy gibisin hani
Tatlım buraya konu açmandan tabi ki:) istmesen siler engellerdin konu açılmadan kapanırdıHayır tabiki de neden bu düşünceye vardınız ?
Muhabbet döndü diyemeyiz ben engellemiyeyim silmeyeyim hadi çok yardımı dokundu bana dedim cevap vermedikçe yazmaya devam etti sonra dedim zaten konuşmayalım diye.İlk beni beğenmiş gelmemiş yanıma yazmışsınız iyi kız falan değil yani ben seni beğendim aslında falan diye muhabbet dönmüş siz de devam etmişsiniz
Hayır tabiki de neden bu düşünceye vardınız ?
Haklısınız ama ne yapacağımı bilemedim kaçırcam felan diyor üstelik ve nerede yaşadığımı biliyor.Tatlım buraya konu açmandan tabi ki:) istmesen siler engellerdin konu açılmadan kapanırdı
burdan "neyse ya bi dene bişolmaz "yorumu almayı beklemişsindir belki
Bence tehlikeli olmadan kes muhabbeti hiç hoşlanmadım kaçırcam falan demesindenHaklısınız ama ne yapacağımı bilemedim kaçırcam felan diyor üstelik ve nerede yaşadığımı biliyor.
Peki arkadaşım hakkında dediklerine de inanmalımıyım sizce ?Engellemek için neyi bekliyorsunuz ki? Tipik erkek hareketleri. Yakın arkadaşla çıkıp eskisini kıskandırma. Uğraşmaya değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?