• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın evli aşkı :(

Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli :(. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hep de "arkadaşım" olur. :ssz:

ister kendin ister arkadaşın olsun konunun assolisti
38 yaşına gelmiş bir bayan için
fiilen olmasa bile kağıt üzerinde süren bir evlilikle bağlı bir adamla yaşamak
açıkcası cesaret ister
yarınını göremeyen bir masal yaşıyor
ve artık gününü anını yaşa dönemleri de geçmiş
:50::50::50::50::50:
ya ortada kalacak
yada dost hayatı yaşamaya devam edecek
:50::50::50:
her ikisi de kendisi için kurduğu hayallerden çok uzaktır eminimki
:50::50::50::50:
konunun birebir gerçek olduğunu düşünürsek
açıkcası buna yuva yıkmak diyemem
ama başkasına zarar vermemiş olması
kendisine zarar vermediği anlamına gelmiyor
:45::45::45::45::45::45::45:
biri arkadaşını kendi hayatına yaptıklarından korumalı
ama o yaştaki bir insanın da düşüncesi değişmez
sonunu görecek olanların tek söyleyebileceği
kendi etti kendi buldu

1.o mesajı oraya kopyalayan ben değilim.
2.o açığı bulmaya çalışanda.
mesajı gördüm ve taşlar oturdu diye düşündüm.3.

4. sonuna kadar okumak zorumda değilim. mesela 30 sf ise konuyu okuyamam. konu başlığı yeter bana.
eski eş demediğiniz için böyle anlaşılması gayet doğal. 5.

Pekii...

Hangi taşları oturtmak istediniz merak etmiyorum :)

Tartışmaya girmek asla değil niyetim,diğer arkadaş da koskocaman konu da sadece bir bölümde eş diye bahsediliyor eski yazmamışım konunun başlığı da eski eşler zaten nasıl orayı bulup kopyalamış tebrik ederim..

Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli :(. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???

Sizce nasıl biter bu MASALIN sonu ?

ister kendin ister arkadaşın olsun konunun assolisti
38 yaşına gelmiş bir bayan için
fiilen olmasa bile kağıt üzerinde süren bir evlilikle bağlı bir adamla yaşamak
açıkcası cesaret ister
yarınını göremeyen bir masal yaşıyor
ve artık gününü anını yaşa dönemleri de geçmiş
ya ortada kalacak
yada dost hayatı yaşamaya devam edecek
:50::50::50:
her ikisi de kendisi için kurduğu hayallerden çok uzaktır eminimki
:50::50::50::50:
konunun birebir gerçek olduğunu düşünürsek
açıkcası buna yuva yıkmak diyemem
ama başkasına zarar vermemiş olması
kendisine zarar vermediği anlamına gelmiyor
:45::45::45::45::45::45::45:
biri arkadaşını kendi hayatına yaptıklarından korumalı
ama o yaştaki bir insanın da düşüncesi değişmez
sonunu görecek olanların tek söyleyebileceği
kendi etti kendi buldu

Benim de niyetim genel görüşü onun gözlerinin önüne sermekti zaten..şuan da at gözlükleriyle bakıyor belki bu yorumlardan etkilenir ufku açılırdı...umarım bahsettiğim zaman bakış açısı değişir..

Adam boşanmak zorunda böyle hiç vicdanı sızlamıyor mu şu an belki de gerçekten evliliğini idareten de olsa götürüyorsa ya adam
Arada bir çocuklarına uğruyor diyorsunuz karısıyla da görüşüyorsa kadınla konuşmadan bilemez ki konuşacak durumu da olmadığına göre yani konumaması lazım da demek istediğimi anladınız sanırım ya adam yalan söylüyrsa:26::26:

Nedense olaylar hep birbirine benzer.

Mutluluğun bir evli erkekte olduğunu keşfetmiş bir aşk zede.
Daha önce hiç bu kadar mutlu olmamıştı; onun da hakkı var mutlu olmaya. Ne de olsa adamın da kağıt üstündeymiş evliliği. Adamın yakasını bıraksa da karısı aralarında engel kalmasa.
Gerçekten baya mağdurmuş arkadaşın..
Boşanmasını bekleyecek kadar da bencil.
Ne bekliyorsun ki hikayenin sonundan, evli evine köylü köyüne..

Arkadaşına söyle fazla peri masallarına kapılmasın, adam evliymişde kağıt üstündeymiş pehhhh :19: arkadaşın böyle mutlu demekki ne adam karısında boşanır ne arkadaşın bu şekilde mutlu olur :19:

O tarz adamların boşanmaya asla niyeti olmaz.
Maalsef ki arkadaşınızı kullandıktan bir süre sonra tanımayacaktır.
Üzgünüm ama hiç mi çevresine bakmıyor bu arkadaşınız, hiç mi görüp okumuyor bi yerlerden bu tarz ilişkilerde 2. kadının aslında önemsiz kadın olduğunu?
Yani bu kabul edilir gibi değil bide hiç yüzü kızarmadan eşinden boşanmasını mı bekliyor?
Bence peri masalının baş kahramanını bekar erkeklerde arasın ! Biraz zahmet olacak ama ..

Arkadaşına söyle fazla peri masallarına kapılmasın, adam evliymişde kağıt üstündeymiş pehhhh :19: arkadaşın böyle mutlu demekki ne adam karısında boşanır ne arkadaşın bu şekilde mutlu olur :19:

Yani demi evliliğini bitirmek isteyen çoktan bitirmişti.
Çok hikaye yazmış gibi geldi doğrusu adam bana :26:

Yani demi evliliğini bitirmek isteyen çoktan bitirmişti.
Çok hikaye yazmış gibi geldi doğrusu adam bana :26:

Tabiki de hangi erkek sevmediği bir kadın ile evliliğini devam ettirsin o kadına da bu şekilde yazık etmiş oluyor :19: ustelik konu sahibinin arkadaşı da evlenmiş boşanmış genç cahil biri olsa anlayacağım düşünemiyor daha diyeceğim ama pes :19: bence bu konu fake fake peri masalları felan :52:

Şu erkekleri zaten ya ailesi zorla evlendirir hatta zorla çocuk falan yaptırır
yada o aile kesinlikle boşanmasına izin vermez, herşey güllük gülistanlık devam eder.
Aslında işin özeti adam karısından sıkılmış heyecan arıyor ama buna kızlarımız inanmak istemiyor.

Ortada bi masal varsa o da arkadasinizin metresi oldugu adamin anlattigi masal. Klasik erkek bahaneleri karimi sevmiyorum. Bitmis bi evlilik bizimkisi. Cocuklari da zaten leylekler getirdi. Onlar yapmadi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yahu ben anlamıyorum bu bekar erkeklerin suyumu çıktı illaki birilerinin mutsuzluğu üzerine mi mutluluk kurulmalı(ki o da ne kadar hayır getirir)

Dediğiniz gibi her türlü ilişkiye, herkesden onay aldıysa, adam kendi masalına bir başka kadınla devam eder yakında.

.

Bu peri masalında prens o adamsa prenseste bir tanecik karısı çocuklarının annesi olan hanfendidir
Bıraksın arkadasınız yok adam evlılıgı ıle ılgılenmıyor ayaklarını :ssz:

Allah adamın NIKAHLI eşine mutluluk versin :16::16::16::16:

Cok sacma...
Milyonlarca erkek varken gidip evli adama prensim demek, milletin tapulu evine misafirlige gidip burasi benim evim diyip sahiplenmek kadar sacma...
Arkadasinizin dini ne bilmiyorum ama bana gøre ahlaki degerleri sifirmis....
Bøyle kadinlar yuzunden yuvalar yikilmak zorundami....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şu aşiret duysa da vursa hepsini, masal çok etkileyici bir sonla biterdi.
Tiksindim artık yaşadığım dünyadan.

Back
X