Arkadaşımın evliliği ve salak yerine konulmam Sizce ?

Valla bir kere en büyük salak o arkadaşınız. Neyse siz de arkadaşlığınızı yavaştan bitirin bence.

Hahaha ne fenasın iyi yapmışsın valla

Ben olsam arkadaşlık etmem öyle biriyle..
Evliliği sorunlu, kocasını affedip duruyo kendini küçültüyo diye değil,bana arkadaşlığının bir faydası yok diye...

Hahaha ne fenasın iyi yapmışsın valla
Kıza tek böyle konuşan benim millet nişanlısını gömüyor şu an resmen terk etti seni hem de aldattı nasıl barışırsın diye. O kadar sinirleniyo ki anlatamam. Sonra benm yanıma gelip öyle konuşanlrın dedikodusunu yapıyo :) işte onun aşkısı kötü bi insan değilmiş de insanlar olayları yanlış anlıyomuş :)

Var kiz 100 tlye ruj birde bana aldirmak istiyordu, sen alsana diye.. hadi evliligindeki sorunlar tamam okey'de hala neden ovunuyorsun o kadar sorundan sonra ev alacaz demesi .. Ha su ovunmeler yokmu
Ya bunlarla ya konusturup ciddiye almayip guleceksin uada yol vereceksin.
Benmde bir arkadasim vardi sevgilisnden ayrildi atanamiyordu sorunlari vardi resmen bizim evde yasiyordu yan cebim gibiydi bu anlatir aglar vs.guzin abla gibi olmustum beni resmen 1 yil esir aldi.sonra atandi evlendi suan sesini duymayali 2 yil oldu cunku bana ihtiyaci kalmadiinsanlarin(cogu) sadakatleri menfatleri dogrultusunda.dua et kocasiyla arasi bozulmasin yine basina bela olir yoksa
Bu arada aklim hala 100 tl lik rujda markasi ne ola ki en son 10 tl ye almistimda

Evet haklisin iste.. benim arkadasta zaten kocasiyla yaris yarisa gidiyorlar.. zaten bu kiz surekli alisveris yapar, hemde varya oyle boyle degil, mesela bana hep diyordu ay bak sunu aldim bunu aldim, sanada alalim diyordu.. Bende bir keresinde dedimki kusura bakma ama ben 100 tlye ruj alamam dedim.. 100 tl ruj alacagima gider o 100 tlnin yarisini fakirlere bagislarim dedim.. amannnnn nolacakki diyor, hayata bir kere geliyoruz diyor, zaten bekarken annem beni cok SIKTI diyor...

Konu acildiginda bende dedimki ya dedim kocan acaba yaptigin alisverisemi kizdi dedim, ki yillardir ayniymis, belki bunu sorun etti dedim, hayir diyor mumkun degil diyor, o derdi bana al al diye diyor.. Ama fazla surmez yine gelcektir muhakkak.. o zaman lafimdan cekinmem..

Peki böyle birisi ile neden arkadaş oldunuz?
Aldatılmış aldatılmamış bence onu geçin, şiddet görmüş görmemiş size ne. Böyle diyorum, çünkü işte şuraya yazıyorum en ufak gaz sancısında arayacağı kişisiniz.
Bu sefer sonrasında ne yapacağını biliyorsunuz, oyuna gelmeyin canım. :) (Bu süperman herkesin sevdiği tiplere hastayım zaten)

Yüzü kaldıysa gelir bekle bakalım

Kız hedefe kitlenmiş yapacak bişey yok, sen de istediğini veriyorsun işte daha ne

Haklisin isleri bitince bye bye derler.. eeee hanimefendi dergilerde cikan markalardan aliyor DIOR tarzi seyler ... kollunda 800 tllik cantalar var, unlulerin kullandigi markalarmis guya.. uffffffff amannnnnnnda amannnn yani ovun babam ovun

Ben olsam "kocam geliyo kalk" diye evden kovarcasına davrandığında bir daha suratına bakmazdım.
Böyle kocamcı'lardan korkcaksın.
Bir daha gelecektir elbet bu son kavga değildir, asla konuşma.

Boşuna dememişler karı koca arasına girilmez diye. Onlar iyi olur olan size olur böyle. Arkadaşınız size ayıp etmiş. Mesafe koymanız lazım aranıza. Zaten kendisiyle övünen, parası puluyla hava atan kadınla arkadaş olmak kabahat

Yufka yüreğini herkese açarsan sana kolböregi olarak geri döner canim. Koy kıza mesafeni yarın birgün jolyys açtı aramızi derse şaşırma

Birde esi 5000 tl maas aliyor dusun yani.. ve hala eger bosanirsam o gorur gununu zengin koca bulcam kendime diyor.. 5000 tl maas yetmiyormus kendilerine, cocuk yapmadan once kendisininde bir ise girmesi lazimmis, hatta korkuyordu bir donem issiz kalicam diye, guya esi calisiyorya zaten esinide baskalarinin hakkini yigerekten ise aldirdi, torpille yani.. her biri 70 tl'ye 9 adet ruj almis kendisine, bana sergiledi bunlari.. her biri 100 tlye 3 adet ruj, makyaj mazemeleri full, kiyafetler, bir ton ayakkabi.. 800 tl 1000 tllik cantalar.. birde bu kizin yuksek diplomasi filanda yok, burolarda calisir, hanimefendi fabrikalarda calisamazmis.. benim ise yuksek diplomam var ama is bulamiyorum.. zamaninda dedimki yahu nasil yapiyorsun dedim, is gorusmelerin basarili geciyor dedim, bana bir kac tavsiyede bulun dedim, yeminle iki uc cumle soyledi o kadar, hatta calistigi sirketin isimlerini bile soylemiyordu basta.. hani boyle anlatiyorumya gorende yati kati var zannedecek oda yok... Diyorumya yillarca ovunmelerini dinledim...

Ben olsam "kocam geliyo kalk" diye evden kovarcasına davrandığında bir daha suratına bakmazdım.
Böyle kocamcı'lardan korkcaksın.
Bir daha gelecektir elbet bu son kavga değildir, asla konuşma.
O gun aksama kadar kafam agridi, pijamayi nasil cikarttim uzerimden hatirlamiyorum bile, birde gelmis bana diyorki kocam gormesin seni, arabani al arkaya gec diyor, bekle o gelsin sen git diyor, oldu canim dedim baska emrin varmi..

Şimdi bir söz vardır, arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.

Yine iyi dayanmışsın arkadaşım . Görgüsüzlük diz boyu ... 1000 tl lik çantası olacağına keşke evinde huzuru olsaydı .eminim o da bunu diyordur içinden ama yediremediği için hala daha gösteriş peşindedir. Nese sen üstüne düşeni yapmışsın bundan sonra da mesafeni koyarsın. Pek anlayacağını sanmıyorum hatta ilk kavgalarında sana geri dönecektir.

Dinleme neyle ovunurse elestir.
Rujlarinimi sergiliyor iyy renkleri igrenc uste para verseler kullanmam de
Neyle ovunurse begenme o egosu bir insin eniste ne is yapar
Bazilarinda boyle sans var dort ayagin ustune duserler

Eeee zaten oglanin kizin ailesine saygisi yok, kizda evlendiginden bu yana oglanin ailesiyle gorusmuyordu, su son iki hafta gorustu nedense, galiba esiyle aralarinin duzelmesi icin.. siradaki kavgalarini cok merak ediyorum.. zaten patlicak bugun olmazsa yarin .. dusunsene iki hafta boyunca gunde bes alti kez araniyorsun, surekli telefonlarin caliyor, acmazsan us ustte uc dort kez caldiriyor ve birden hopppppppp kayboluyor.. dedigim gibi muhakkak o esi denecek okuz demistir onunla gorusme diye .... Zaten kizin ilk gelecegi yer yine benim kapim olacak Zoruma giden ise dun beni aramis kocasina laf bile kondurmuyor... eeee iki haftadir neden millettin basinin etini yedin o zaman, sadece benden yardim istemediki, bizim bizim bir komsudanda yardim istedi, gece 12lerde adamlarin ziline basiyordu, banada gelmem icin israr ediyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…