Kocasi fabrikada calisir, kendiside diplomasiz burolarda calisir, zaten kocasini torpille sokmus oraya, baskalarinin hakkini yemisler resmen.. fabrikalarda calisamazmis hanimefendi.. yahu rujlarina laf atardim bazen sakasina derdimki ya eminmisin iste 24 saat cikmiyor bu rujlar filan derdim, aaaaa tabikide eminim ben kotu bisey almam derdi.. halbuki ruju surdu mesela gecen gun, tekrar tazelemek zorunda kaldi, gelde gulme ... olay rujda degil anam, cantasindan tut, herseyle ovunur... arabayla ovunur, yahu benimde var arabam bendemi ovuneyim yani diyesim geliyordu bazen..Dinleme neyle ovunurse elestir.
Rujlarinimi sergiliyor iyy renkleri igrenc uste para verseler kullanmam de
Neyle ovunurse begenme o egosu bir insin eniste ne is yapar
Bazilarinda boyle sans var dort ayagin ustune duserler
Birde esi 5000 tl maas aliyor dusun yani.. ve hala eger bosanirsam o gorur gununu zengin koca bulcam kendime diyor.. 5000 tl maas yetmiyormus kendilerine, cocuk yapmadan once kendisininde bir ise girmesi lazimmis, hatta korkuyordu bir donem issiz kalicam diye, guya esi calisiyorya zaten esinide baskalarinin hakkini yigerekten ise aldirdi, torpille yani.. her biri 70 tl'ye 9 adet ruj almis kendisine, bana sergiledi bunlari.. her biri 100 tlye 3 adet ruj, makyaj mazemeleri full, kiyafetler, bir ton ayakkabi.. 800 tl 1000 tllik cantalar.. birde bu kizin yuksek diplomasi filanda yok, burolarda calisir, hanimefendi fabrikalarda calisamazmis.. benim ise yuksek diplomam var ama is bulamiyorum.. zamaninda dedimki yahu nasil yapiyorsun dedim, is gorusmelerin basarili geciyor dedim, bana bir kac tavsiyede bulun dedim, yeminle iki uc cumle soyledi o kadar, hatta calistigi sirketin isimlerini bile soylemiyordu basta.. hani boyle anlatiyorumya gorende yati kati var zannedecek oda yok... Diyorumya yillarca ovunmelerini dinledim...
Değişmez artık o canım can çıkar huy çıkmaz. Övünsün dursun he he de geç zaten bence artık onun o durumları yapmasına izin vermeMelisin.Kocasi fabrikada calisir, kendiside diplomasiz burolarda calisir, zaten kocasini torpille sokmus oraya, baskalarinin hakkini yemisler resmen.. fabrikalarda calisamazmis hanimefendi.. yahu rujlarina laf atardim bazen sakasina derdimki ya eminmisin iste 24 saat cikmiyor bu rujlar filan derdim, aaaaa tabikide eminim ben kotu bisey almam derdi.. halbuki ruju surdu mesela gecen gun, tekrar tazelemek zorunda kaldi, gelde gulme ... olay rujda degil anam, cantasindan tut, herseyle ovunur... arabayla ovunur, yahu benimde var arabam bendemi ovuneyim yani diyesim geliyordu bazen..
Bi daha sorunu olunca ararsa iphonemin sarji bitmis son model tomofilimin bakimi gelmis,zaten 500 tl ye aldigim rujumda meger hemen cikiyormus moralim bozukk hic gelemicem diyinKocasi fabrikada calisir, kendiside diplomasiz burolarda calisir, zaten kocasini torpille sokmus oraya, baskalarinin hakkini yemisler resmen.. fabrikalarda calisamazmis hanimefendi.. yahu rujlarina laf atardim bazen sakasina derdimki ya eminmisin iste 24 saat cikmiyor bu rujlar filan derdim, aaaaa tabikide eminim ben kotu bisey almam derdi.. halbuki ruju surdu mesela gecen gun, tekrar tazelemek zorunda kaldi, gelde gulme ... olay rujda degil anam, cantasindan tut, herseyle ovunur... arabayla ovunur, yahu benimde var arabam bendemi ovuneyim yani diyesim geliyordu bazen..
Kol böreği olarak mı döner wuhuu tuttum bu sözüYufka yüreğini herkese açarsan sana kolböregi olarak geri döner canim. Koy kıza mesafeni yarın birgün jolyys açtı aramızi derse şaşırma
Bi daha sorunu olunca ararsa iphonemin sarji bitmis son model tomofilimin bakimi gelmis,zaten 500 tl ye aldigim rujumda meger hemen cikiyormus moralim bozukk hic gelemicem diyin
Ay kiz birde polislere benim bosanmis oldugumuda soylemis.. polisler iste benim adresimi filan aldilar evimde kalacak diye ama neden polislere oda bosandi diyorsunki, ozel hayatimi isfa ediyorsun degilmi yani .... mesela ben kendisine kalbimdekileri anlattigimda uffffff diyo surekli.. gecen gunde iste kocasiyla arasi bozukken, bana gelmek istiyordu, bende dedimki iftara misafirler cagirdim dedim, kardesim - esi, yigenim - nisanlisi ve ablamlar var dedim, onlar gidince sana haber veririm dedim... yemegimi bitirene kadar mesaj ustune mesaj, eee sordunmu sizdemi kalacaklar bu gece, eeee bana haber ver tamammi, bende tmm cnm dedim, musayit oldugumda haber veririm dedim... sonra aradi tam konusurken ya uffffff kapat kapat geliyorum dedi, tamam gelsin basimin ustunde yeri var ama bu sekilde gelmesi, birde bana saygisizca davranip tamam geliyorum ben uffff demesi ohaaaaa ya dedim... bizde o gun ailece oturuyoduk filan bizimkiler sahura kaldi, arkadasimda gece dorde kadarda bizde kaldi.. masaya gel diyorum gelmiyor, aksama kadar kotu olursun gel suradan azcik biseyler ye diyorum yok, yemek yememesi ablam ve benim moralimi bozmaya yetti zaten..sana "kalk kocam geliyo" dedigi gün bencee yüzüne bidaha bakmamaliydin cok ayip etmis.
Ben olsam mesafemi koyardim.
Buna benzer birsey bnimde basima gelmisti sürekli benim basimin etini yiyordu zamanimi aliyordu vs vs. sonra acikca dedim ona madem esine sürekli sans vericeksin neden bize kötülüyorsun adami demekki okadar kötü degilmis. Sonra mesafemi koydum
Sizin bu aradaş modelinden bende de vardı ama bonus olarak haset ve çekememezliği vardı. Nişanlandım hasetinden patlayıp kustu sanki galler prensiyle evlenecekmişim gibi neyse ebediyyen iplerimiz koptu tabi sonra.Beni gunde bes alti kez arayan birisi, aramz oldu, bir dun aradi bende iki saat sonra geri dondum zaten kendisini..
Eeeee neymis barismislar, sorunlari halletmisler, oglan kizlarla konusmus ama bunun adi ihanet degilmis, sikayetini geri kaldiracakmishadi bunlarida gectim hala ovunuyor, iste evimizi satip baska bir ev alamayi dusunuyoruz vsvs gulermisin aglarmisin... sen bilirsin, artik bu saatten sonra sana hic birsey soylemicem dedim.. bu kez duygu somurusu yapiyor bana, artik aramicakmisin beni diyor ... GELDE DELLENME
Yahu be arkadas demek istiyorum kendisine, benimde herseyim var Allah'a sukur ben ovunuyormuyum !!! birde bunca derdin arasinda hala ovunmeyi basarabiliyorsa ben artik birsey demiyorum zaten.. hala luks hayat pesinde amannnnnnnnnnn
Cnm zaten oncedende tanisiyoruz ama lise yillarinda dahada bir yakinlastik bu kizla, o donemler bu kadar ovuncek degildi, Evlendikten sonra zaten kendisinden haber alamadim bir sure, daha sonra kendisi ulasti bana.. kizin 100% ovuncek oldugunu evlendikten sonra anladim ben... Basladi evliligini anlatmaya, iste ev aldik, sunu aldik bunu aldik cart curt demeye.. zaman gectikce artik bikkinlik geldi ovunmelerinden.. salaklik bende iste ... aslinda son zamanlarda uzak durmaya calistim kendisinden, mesajlarina cvp vermek istemedim.. ama iste son olayda benden yardim istedi vs derken simdide kayboldu .. artik kocasiyla mutlumu olur, sac basami girer benden cikti bu konu.. artik gelsede eskisi gibi olamam ona karsi..Ee madem yıllardır böyle ovunmesinden rahatsız olduğunuz bir insan neden arkadasliginizi devam ettirdiniz?
Yakın olmadığınız birine bu fedakarlık neden
Arkadaslar dusunceleriniz almak istiyorum,
Arkadasimin evliliginde catirdamalar oldu bundan iki hafta once.. gerci bu sorunlar aylar oncesinden baslamis, hatta dugun gunu bile vardi sorunlari..
O gun tartismislar, oglan ben senden bosanmak istiyorum demis ki aylar oncesinden kafasina koymus, kizin annesi gelmis, annesinin onunde kiza hakaretler yagdirmis, ve esyalarini alip cekip gitmis.. Neyse kiz benden rica etti evimde kalabilirmisin diye kizin evinde kaldim dort bes gun.. bir sabah uyurken esi aradi geliyorum diye, kiz resmen "kalk kalk esim geliyormus vs dedi, ve evden beni resmen kovar gibi, kendimi o kafayla disarida buldum"
SALAK YERINE KONULDUMMU SIZCE ? EVET TABIKIDE
Isimi gucumu birakip kizla ugrastim resmen iki hafta boyunca.. en son olayda bunlar cok buyuk kavga etti, oglan bunu tokatlamis ve kapi disariya atmis. beni cagirdi hemen, neyse gittim baktim evin onunde polisler vs.. sikayet etti arkadasim derken, ben evimin kapilarini actim kendisine disarda kalmasin diye.. annesinede gitmek istemiyordu zaten.. Aksamda iste eve geldik, oglan bu aradi, ozur filan diliyor, gel diyor, hatami anladim diyor.. bana ise kocasindan mesaj geliyor "tebrik ediyorum cok iyi tavsiyelerde bulunuyorsun" diye, Yani anlicaniz kabak benim basimda patladi.. Ertesi gun hic birsey olmamis gibi kizi almaya geldi, ve kiz gidis o gidis, beni gunde uc dort kez arayan kiz aramaz oldu... Dun aramis beni, eeeeeee sikayetimi geri cekecegim, ben artik guveniyorum ona, cart curt,... bende artik sana hic birsey demiyorum, ne yaparsan yap dedim, sana yol gosteriyoruz, tersini yapiyorsun dedim, belliydi zaten seni kandiracagi dedim ve kapattim.. ki oglan evli olan eski sevgilisiyle irtibata gecmis, onunla konusmus, hatta tchat sitelerine filan girdigini bile soyledi, uc dort kizla konustugunu vs ...
SALAK YERINE KONULDUMMU SIZCE ? EVET TABIKIDE
Kendisine ben ve annesi dogru yolu gostermeye calistikca, kendisi kendisine siddet gosteren birinin ayaklarina kadar gitmeyi tercih etti, sikayet etti, sikayetini kaldiracak.. Kizlarla konustugunu bile bile, yok o beni aldatmazda dedi, bu aldatma degildir dedi kendisi, beni her gun arayan kiz, iki gundur aramaz oldu.... eeeeee nasil olsa artik benim gibi bir salaga ihtiyaci yok...
NOT : YILLARCA KIZIN OVUNMELERINI DINLEDIM, ISTE KOCAM BANA 800 TL'YE CANTA ALDI... IS YERIMDEKI PATRONUM BENDEN COK MEMNUN, ON YILLIK ISCISINI SEVMIYOR, ONDAN MEMNUN DEGIL, ZATEN KOVACAKMIS ONU.. ISTE SU KADARA ARABA ALDIK, SU GUN TATILE GIDECEGIZ..
KIZ KENDISINE TANESI 100 TLYE RUJ ALIR, ISTE MAKYAJLARIYLA OVUNMELER, TELEFONUYLA OVUNMELER..... EGER ESIMDEN BOSANIRSAM KENDIME ZENGIN KOCA BULACAGIM DEMELER ...UFFFF NEYSE ICIM SISTI
Yorumlariniz bekliyorum, hem bu kizin evliligiyle ilgili, hemde benim salak yerine konulmamla ilgili ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?