• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın karısının yaptıkları. Fikir verin(Bir erkeğin düştüğü halleri de görün)

Bence siz bu olayın biraz dışında durun.
Yoksa ucu size de dokunacak..

ha bu arada yazmayı unuttum. arkadaşım adamın karısına mesaj atmış faceden içeriği nedir. karımın kocanla ne alakası var anlat diye ama kadın cevap vermemiş. Aynı şekilde erkeğede mesaj atmış ondan da cevap alamamış. Telefonun da bulamıyorum diyor. Yazık zavallım ne hallere düştü.
bu arada erkeğe bağlı kısırlık nedeni ile çocukları olmuyor. (morfoloji bozukluğu) ilk aşılama başarısız olmuş.

Facebook taki adam belli ki kadının eski sevgilisi. Ona inat senin arkadasinla, sevmeden evlendi sanırım. Diger adamın karısının bile haberi olduguna göre adami da rahatsiz ettigi kesin. Aklın yolu bir. Kadın eski sevgilisini unutamıyor.

Aile arasındaki sorunlara; onlara yardımcı olabileceksek, yuvalarını kurtarabileceksek karışmalıyız..

Boşanırken herşeyi ortaya dökmek zorunda değil ki.
Zaten sevmiyormuş.
Anlaşsınlar boşansınlar.
Kadın karşı çıkarsa da boşanma sebebini açıklar.
Duyulmadan boşanmayı da tercih eder kadın.

ha bu arada yazmayı unuttum. arkadaşım adamın karısına mesaj atmış faceden içeriği nedir. karımın kocanla ne alakası var anlat diye ama kadın cevap vermemiş. Aynı şekilde erkeğede mesaj atmış ondan da cevap alamamış. Telefonun da bulamıyorum diyor. Yazık zavallım ne hallere düştü.
bu arada erkeğe bağlı kısırlık nedeni ile çocukları olmuyor. (morfoloji bozukluğu) ilk aşılama başarısız olmuş.

Bencede karışmayın,dışında durun.

Ama görüştüğü erkeğin ve kadının cep telefonu numaralarını 118'li özel numaralardan bulabilir diye düşünüyorum.Şüphe kurt gibi birşey.İçini kemirmeye başladımı öylede gidiyor zaten.

İnfertilitesi var diye aldatması veya teşebbüs etmesi doğru değil.Arkadaşınız bir an önce yakasını kurtarmaya baksın.

kadın eski sevgilisi veya eskiden ilgisi olan erkek arkadaşını araştırmaya girmiş olmalı..
karşı taraf buna cevap vermiş mi vermemiş mi belli değil..
sadece kadının araştırmalarından ibaret te olabilir..
veya görüşüyorlar da olabilir?

eşinin babasının hastalığında babasının yanında olması normal birşey de, evini boşlayacak kadar da değil..
zaten arkadaşınızda eşine destek veren biriymiş..kadının derdi ne acaba?

Aile arasındaki sorunlara; onlara yardımcı olabileceksek, yuvalarını kurtarabileceksek karışmalıyız..

ben neden söz ediyorum sence.

yukarı daki yazımı okursan illa boşan tavsiyesi vereceğim gibi bir durum mu söz konusu. Akıl istedi akıl vermemedim ve en iyi bunu yine kadınlar anlar diye buraya konu açtım. Konuyu açar açmaz tavrını yadırgadım arkadaşım.

Erkek arkadaşınız orda burda dert yanacağına biraz masaya yumruğunu vursun,vuramıyorsada özelini dökmesin ulu orta..

yukarı daki yazımı okursan illa boşan tavsiyesi vereceğim gibi bir durum mu söz konusu. Akıl istedi akıl vermemedim ve en iyi bunu yine kadınlar anlar diye buraya konu açtım. Konuyu açar açmaz tavrını yadırgadım arkadaşım.

Bende sizin bu tavrınızı yadırgadım.Nedir bu konu sahiplerinin yapılan yorumu beğenmediğindeki tavır?

Arkadaş size hitaben değil genelleme yapmış bence.Ki doğruda yazmış.Yapıcı olunursa araya girilir,yıkıcı olupta araya girmek doğru değil demiş.Bunu sen boşan diyorsun diye yazmamış.

Fikir istiyorsanız,beğenmediğinize tepki göstermek hakkınız yok!

Erkek arkadaşınız orda burda dert yanacağına biraz masaya yumruğunu vursun,vuramıyorsada özelini dökmesin ulu orta..

canım, kadınlar birbirlerine dertlerini açıp fikir alışverişi yapıyorlar..
erkekler böyle şeyleri pek yapmazlar,fikir istemiştir iş arkadaşından bunda bir fenalık göremedim..
ama yumruğunu masaya vurma konusuna katılıyorum..

arkadaşınız küfrettiği biriyle neden evlenmiş?
küfredebilecek kadarmış demek ki saygısı karısına..

kadın kocasını aldatmış mı bilemiyoruz, ama etik olmayan şeyler yapmış..
bunu sindirebiliyorsa sindirir, unutur yoluna devam eder.
affedemiyorsa boşanır olur biter.
2 yıl olduğuna göre anlaşmalı da boşanabilirler.
kadın razı gelmiyorsa onun bileceği iş..

çocukları da yok anladığım kadarıyla?

Siz sadece arkadaşınızın anlattığı kadar konuyu biliyorsunuz..
Ben aile içinde ki sorunlar aile içinde çözülmeli diye düşünüyorum.
Ayrıca size nasıl bir tavrım olabilir ki ?

büyük ihtimalle kadının aklı hala eski sevgilisinde arkadaşınla bir anlık inatla evlenmiş ama evlendikten sonra da adamı unutamamış:31: arkadaşın mutlu değilse boşanmalı bence :40:kadın aldatmasa bile evlerinde huzurları yokmuş zaten:19:bu nedenle karım eski aşkıyla konuştu mu konuşmadı mı diye hiç düşünmesin kendi yoluna gitsin

Sizin akıl vermenize gerek yok ki.
Adamın yapması gereken belli.
Bu evliliğin neresi kurtarılır.
Üstelik iki tarafın da istediğini düşünmüyorum.

Bence siz bu olayın biraz dışında durun.
Yoksa ucu size de dokunacak..

o yorum size değil üstteki yorumaydı hanımefendi...
bence biraz daha dikkat...
hemen fevrileşmek garip biraz değil mi...
konu özelinde de yazdıklarınızın çelişkileri var bence...arkadaşınızdan dinlediğiniz için olabilir...
sizin melek arkadaşınız hani sevgiliyken kıza sövmüş küfürler etmiş ayrılsın diye ya...
işte bu laflar bana meleklikle çelişir gibi geldi...

neyse arkadaşalr konu yanlış anlaşıldı sanırım.
1. arkadaşım konuyu aç demedi. ben haline üzüldüğüm için kadının hareketlerinden kadın anlar düşüncesi ile buraya konu açtım.
2. yorum beğenmediğimden değil kestirip atıldığı için tepki gösterdim.
3. ben evli bir kadınım ve gayet yolnuda evliliğim. Kimsenin evliliğinde de gözüm yok. yıkıcı olmak gibi bir niyetim de yok. Eşini sadece düğünlerinde gördüm.
4. Arkadaşım karşımdaki masada oturuyor ve olaylardan sonra ün boyunca kara kara düşünüyor ne konuşuyor ne yeke yiyor. Hali içimiyakıyor bunun içindir ki sizlere fikir danışma ihtiyacı duydum.
5. Yaşamadığım olaylar olduğu için fikir veremiyorum. Tavsiye de bulunmak gibi bir niyetim madem bunları yapmış boşan demek gibi bir amacım yok. Sadece şunu yaptıysa şunun içindir şunun içindir diye fikir verebilirim.
Mesala bir arkadaş yazmış aralarında bir şey geçip geçmediğini bilmiyoruz diye bunu söyleyeceğim. belkide aralarında bir şey yok rahatla biraz diye.
lütfen küçük kelimeleri yanlış anlayrak yada suçlayıcı şekilde yazmayın yardımcı olun.

Back
X