Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence siz bu olayın biraz dışında durun.
Yoksa ucu size de dokunacak..
ha bu arada yazmayı unuttum. arkadaşım adamın karısına mesaj atmış faceden içeriği nedir. karımın kocanla ne alakası var anlat diye ama kadın cevap vermemiş. Aynı şekilde erkeğede mesaj atmış ondan da cevap alamamış. Telefonun da bulamıyorum diyor. Yazık zavallım ne hallere düştü.
bu arada erkeğe bağlı kısırlık nedeni ile çocukları olmuyor. (morfoloji bozukluğu) ilk aşılama başarısız olmuş.
Aile arasındaki sorunlara; onlara yardımcı olabileceksek, yuvalarını kurtarabileceksek karışmalıyız..
ben neden söz ediyorum sence.
yukarı daki yazımı okursan illa boşan tavsiyesi vereceğim gibi bir durum mu söz konusu. Akıl istedi akıl vermemedim ve en iyi bunu yine kadınlar anlar diye buraya konu açtım. Konuyu açar açmaz tavrını yadırgadım arkadaşım.
Erkek arkadaşınız orda burda dert yanacağına biraz masaya yumruğunu vursun,vuramıyorsada özelini dökmesin ulu orta..
yukarı daki yazımı okursan illa boşan tavsiyesi vereceğim gibi bir durum mu söz konusu. Akıl istedi akıl vermemedim ve en iyi bunu yine kadınlar anlar diye buraya konu açtım. Konuyu açar açmaz tavrını yadırgadım arkadaşım.
Bence siz bu olayın biraz dışında durun.
Yoksa ucu size de dokunacak..
Aile arasındaki sorunlara; onlara yardımcı olabileceksek, yuvalarını kurtarabileceksek karışmalıyız..