arkadaşımın kaynanası

bide bu aklı ben verdim arkadaşa. biraz suçlandım sanki
Kız öyle akıl verilir mi? Kadın ister dikkat çekmek için olsun ister alındığı rahatsızlık vermek istemediği için erkenden yatsın.Sonuç olmuş sonuç. (belki de aç bilaç yatıyor ya)Üstelik ev kendi evi,kendi düzeni.
Gidip konuşsun beni yanlış anladınız diye durumu kurtarmaya baksın.

keşke önce kocasına söyleseymiş. ayrıca kaynanayla yaşamayı kabul ettiğine göre başbaşa kalmak sadece bi hayal fazla bbişey beklemesin. 2 senden sonra yeni evli gibi yaşamaya başlarlar

Kv de yatmıyorum kızım dese kim ne diyebilir ki.
Ama böyle tamam diyerek 6 da
ki dikkat çekecek bir saat, gidip yatması..
Çok fena çok.
Arkadaşınızın da eşinden bu kadar çekinmesi normal değil.

malesef bu kadar zor işte.
istemez kv ler öyle gelinle oğluşlarının başbaşa dizdize oturup muhabbette olmalarını.
aa tansiyonları oynar,şekerleri fırlar:))

Kadın uyumak istemediği halde niye odasına tıkılsın eğer gerçekten inat için gece birlere kadar oturmuyorsa?

Arkadaşınızla eşi yatak odalarına tv alsınlar, rahat rahat izlesinler. Kadını yerinden etmeye ne gerek var?

Kv de yatmıyorum kızım dese kim ne diyebilir ki.
Ama böyle tamam diyerek 6 da
ki dikkat çekecek bir saat, gidip yatması..
Çok fena çok.
Arkadaşınız da eşinden bu kadar çekinmesi normal değil.
keşke böyle yapacağına ben erken yatamam kusura bakma deseydi

Kv fena ...bırakın ne hali varsa....
sonuçta beraber yaşıyorlar diye saygı kaybolmuyor ya...
o da çocuğına ve gelinine saygı duysun
bırakın yatsın 6 da...gelin tadını çıkarsın

keşke böyle yapacağına ben erken yatamam kusura bakma deseydi

Öyle deseydi haklı bile olabilirdi.
ama bu şekilde iyi niyetli asla değil.
Oğlunun ve eşinin dikkatini çekmek istiyor
bir nevi sinsilik bu.
Açık açık gelin erken yatmamı istedi bile demiyor
Neden?
Çünkü olayı tırmandırıyor.
Kızı hedef haline getiriyor.

çok gereksiz olmuş evet konu. daha önce konuştuğu gibi yine konuşcak. bu kadar net.basit

Kayınvalideyle birlikte oturma konularında geline yüklenmeyi doğru bulmuyorum. Birlikte oturmak isteyenler gelinler değil kayınvalideler zaten. Yani kadının düzenini bozma deniyor ama o kayınvalideler oğulcukları yanlarında otursun diye ne oyunlar oynuyor. Hiç öyle yüce gönüllülükten evlerini açmıyorlar, işlerine öyle geliyor.
Ben olsam eşime derim ki belki bizi başbaşa bırakmak için yapıyordur, annen çok anlayışlı sağolsun.

aslında orası öylede işte kızda heves ediyo demekki ne olur sanki kv deler azıcık anlayışlı olsa
azıcık anlayış olmayınca olmuyor. kadın da geç yatmaya alışkın öyle seviyor belki.
kadının evi orası . eğer çok istiyorlarsa ayrı eve çıksınlar. ya da 2 yıl daha bekleyip öyle evlensinler. ya da odalarına gidip takılsınlar kocasıyla kaynana yatak odasına da gelecek değil ya

Söyleyince kralcı oluyorum bu da mı dert yani kadın yatmış işte belliki düşünememiş allah aşkına herşeyi bu kadar didiklemeyin

Borçtan dolayı kendileri istemiş ama ayrıca yat demişler kadın yatmış bun derdi nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…