- 23 Haziran 2014
- 2.728
- 8.516
- 108
- Konu Sahibi willedwoman
-
Kız öyle akıl verilir mi? Kadın ister dikkat çekmek için olsun ister alındığı rahatsızlık vermek istemediği için erkenden yatsın.Sonuç olmuş sonuç. (belki de aç bilaç yatıyor ya)Üstelik ev kendi evi,kendi düzeni.bide bu aklı ben verdim arkadaşa. biraz suçlandım sanki
aslında orası öylede işte kızda heves ediyo demekki ne olur sanki kv deler azıcık anlayışlı olsa2 sene gec evlenselermis.
Orasi kaynananin eviyse istedigi saatte yatar kalkar.
malesef bu kadar zor işte.2 sene birlikte oturma teklifi kv den geldi. eşide 2 sene sabret evimizi alalım demiş. annem babam yaşlı insanlar erkenden yatarlar sıkıntı olmaz demiş. ama tam tersi oldu. yani aslında kv azıcık anlayışlı olsa bunlar yeni evli genç diye düşünse bukadarmı zor.
vicdan yapmıyo aslında sadece kv oğluna kocasına gelin beni istemiyo diye yalanla dolanla doldurursa huzur kaçar diye korkuyoBence bu lafı ağır gelmiş. Bunu bilerek yapıyor kv de... boşuna vicdan yapmasın arkadaşın.
keşke böyle yapacağına ben erken yatamam kusura bakma deseydiKv de yatmıyorum kızım dese kim ne diyebilir ki.
Ama böyle tamam diyerek 6 da
ki dikkat çekecek bir saat, gidip yatması..
Çok fena çok.
Arkadaşınız da eşinden bu kadar çekinmesi normal değil.
Ay bu hikayede kime uzulcegimi bilemedim
keşke böyle yapacağına ben erken yatamam kusura bakma deseydi
çok gereksiz olmuş evet konu. daha önce konuştuğu gibi yine konuşcak. bu kadar net.basitkızlar merhaba,
çok samimi bi arkadaşım var geçen yıl evlendi. biraz borçları olduğundan 2 yıl olmak şartı ile kv yanında oturmayı kabul etti. geçenlerde bana geldi. evlendiklerinden beri birgün olsun eşiyle başbaşa oturamadığından tv izleyemediğinden bahsetti onlar yatana kadar kv de onlarla birlikte oturuyomuş gece 1e kadar otursak bizimle oturuyo diyo çok uykusu gelse bile biz yatmayınca yatmıyo diyo. birde kp var onun zararı yok erkenden yatar diyo. bende kv ile samimi şekilde konuş dedim yeni evliyiz anne akşamları en azından saat 10 dan 11 den sonra eşimle biraz yalnız kalsak diye güzel bir dille söyle dedim. bugün arkadaşım beni aradı. kv desine söylemiş anne akşamları en azından uykun gelince yatsan bizde biraz eşimle yalnız oturabilsek demiş. kv tamam demiş. ama akşamları 6-7 olunca kv erkenden yatağa giriyomuş. bu seferde eşide kp de annem neden altıda yatıyo bişeymi var diye didiklemeye başlamışlar. eşi annesine neden 6 da yatıyon deyince canım istiyo diyomuş. arkadaşımda üzülüyo ben ona 6 damı yat dedim 10 da 11 de en azından uykun gelince yat dedim diyo. bu durumdan eşiyle arası açılacak diyede korkuyo. ne yapsın şimdi bu kız.
azıcık anlayış olmayınca olmuyor. kadın da geç yatmaya alışkın öyle seviyor belki.aslında orası öylede işte kızda heves ediyo demekki ne olur sanki kv deler azıcık anlayışlı olsa
Borçtan dolayı kendileri istemiş ama ayrıca yat demişler kadın yatmış bun derdi nerdeKayınvalideyle birlikte oturma konularında geline yüklenmeyi doğru bulmuyorum. Birlikte oturmak isteyenler gelinler değil kayınvalideler zaten. Yani kadının düzenini bozma deniyor ama o kayınvalideler oğulcukları yanlarında otursun diye ne oyunlar oynuyor. Hiç öyle yüce gönüllülükten evlerini açmıyorlar, işlerine öyle geliyor.
Ben olsam eşime derim ki belki bizi başbaşa bırakmak için yapıyordur, annen çok anlayışlı sağolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?