- 25 Nisan 2007
- 6.600
- 11.284
- 773
- Konu Sahibi willedwoman
-
Kadına uykun gelınce yat demesı de bır garıpkızlar merhaba,
çok samimi bi arkadaşım var geçen yıl evlendi. biraz borçları olduğundan 2 yıl olmak şartı ile kv yanında oturmayı kabul etti. geçenlerde bana geldi. evlendiklerinden beri birgün olsun eşiyle başbaşa oturamadığından tv izleyemediğinden bahsetti onlar yatana kadar kv de onlarla birlikte oturuyomuş gece 1e kadar otursak bizimle oturuyo diyo çok uykusu gelse bile biz yatmayınca yatmıyo diyo. birde kp var onun zararı yok erkenden yatar diyo. bende kv ile samimi şekilde konuş dedim yeni evliyiz anne akşamları en azından saat 10 dan 11 den sonra eşimle biraz yalnız kalsak diye güzel bir dille söyle dedim. bugün arkadaşım beni aradı. kv desine söylemiş anne akşamları en azından uykun gelince yatsan bizde biraz eşimle yalnız oturabilsek demiş. kv tamam demiş. ama akşamları 6-7 olunca kv erkenden yatağa giriyomuş. bu seferde eşide kp de annem neden altıda yatıyo bişeymi var diye didiklemeye başlamışlar. eşi annesine neden 6 da yatıyon deyince canım istiyo diyomuş. arkadaşımda üzülüyo ben ona 6 damı yat dedim 10 da 11 de en azından uykun gelince yat dedim diyo. bu durumdan eşiyle arası açılacak diyede korkuyo. ne yapsın şimdi bu kız.
Borçtan dolayı kendileri istemiş ama ayrıca yat demişler kadın yatmış bun derdi nerde
Borçtan dolayı kendileri istemiş ama ayrıca yat demişler kadın yatmış bun derdi nerde
Ben şahsım olarak söyleyeyim 1. si birc icin kv ile oturmam 2. Si bu durumu eşime söylerdim 3. işe 6 da yatan kv ye kahkaha ile güler kız nereye gidiyorsun biz sana 10 da yat deşik diye şaka yollu söylerdim bu kadar büyütülecek birşey yok bencegece 12-1 lere kadar oturan bir kadın
10 yada 11 gibi ben yatmaya gidiyorum dese
kimsenin dikkatini çekmez.
Ama 6 gibi hiç olmayacak bir saatte
ben yatıyorum dediğin zaman dikkat çekersin.
Sorarsın hayırdır bu saatte ne yatması diye.
Gerçekten dürüst bir kadın olsa
kızım kusura bakma ben erken yatamam der geçerdi.
Şuan evde kaos oluşturuyor.
Bu kadının neyi var.
Neden erkenden yatıyor.
Biri bir şey mi dedi acaba.
Son hamlesini de söylim ben şimdiden
En son ısrara fazla dayanamayacak (sözde)
Ağlaya aglaya oğlum sizin mutluluğunuz için
yalnız kalmanız için gidip yatıyorum
Karın öyle istiyor diye dökülecek.
Oklar konuda geçen geline dönecek.
Çatır çatır konuşacak bir kızcağıza da benzemiyor
o da bir köşeye sinip üzerine yapışan suçlu etiketiyle
oturacak.
Çalışma kısmına birşey diyemeyeceğim çünkü ban göre kocam dahi olsa kimseye Muhtaç olmamalısın çünkü bireysinKendileri istememiştir, gelini öyle kandırmışlardır. Borç bitene kadar 1 yıl 2 yıl derler ama o süre hiç bitmez.
Gelin çalışsa borç sıkıntı olmaz ama bu yapıdaki aileler gelini de çalıştırmaz, mahkum eder.
Ben şahsım olarak söyleyeyim 1. si birc icin kv ile oturmam 2. Si bu durumu eşime söylerdim 3. işe 6 da yatan kv ye kahkaha ile güler kız nereye gidiyorsun biz sana 10 da yat deşik diye şaka yollu söylerdim bu kadar büyütülecek birşey yok bence
Ee işte onu diyorum ortada sorun yok niye kocasına söylemiyor ki sonuçta yanlış birşey soylememisKızın da böyle yapması lazım.
Yoksa çekeceği var.
Ee işte onu diyorum ortada sorun yok niye kocasına söylemiyor ki sonuçta yanlış birşey soylememis
Kadının öyle bir niyeti olsa neden o kadar erken yatıyorsun diye sorduklarında belli ederdi zaten.ya kaynana bunun zaten ne demek istediğini biliyo. bence sırf oğlunun kocasının dikkatini çeksin diye böyle yapıyo.
Off asıl sorun şu kızlarımızı çekingen yetistirmemizden kaynaklanıyorNiye anneme erkenden yat dedin diye
kızmasından korkuyor galiba
Zaten konuda ilk dikkatimi çeken bu kadar çekinmesinin
de normal olmayışıydı.
aynen dediğiniz gibi oldu ne diller döktüler 2 yıl sabret evinizi alırız şöyle olur böyle olur ama hiç bişey dedikleri gibi olmadı. o zaman ben dedim arkadaşa kabul etme diye. ne olacak kendi anne babamızla yaşamıyormuyuz yine aynı şey dedi. biraz saf arkadaşım ama şimdi bin pişmanKendileri istememiştir, gelini öyle kandırmışlardır. Borç bitene kadar 1 yıl 2 yıl derler ama o süre hiç bitmez.
Gelin çalışsa borç sıkıntı olmaz ama bu yapıdaki aileler gelini de çalıştırmaz, mahkum eder.
çalışmıyor dışardan üniverste okuyor.Arkadaşınız çalışıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?