arkadaşımın kaynanası

Kimse kusura bakmasın, borcum var diye evime yerleşecek ve benden erken yat diye talepte bulunacak.
Kaynana olsam kabul etmem. Ne halt ediyorlarsa odalarında etsinler. Kendi evimde başkasının kurallarıyla yaşayamam.
Hani kaynana istenmiyor ya gelin evinde ev ev üstüne olmuyor ya. İşte kaynana gelin evine gidince bu kurallar geçerliyse gelin de kaynana evine gidince gittiği eve uyacak.
Çok rahat etmek isteyen kendi evini kurar gider evinde ne yapıyorsa yapar. Hem maddi rahat sağlayayım hem istediğimi yapayım olmaz.

Kadına uykun gelınce yat demesı de bır garıp
madem yanlız kalmak ısteyen karı koca kendı odasına cekılsın uykuları gelmıs gbi
kadın da daha cok yanlız kalsınlar dıye erkenden cekılmıs köseye ıste yazık:)))

Borçtan dolayı kendileri istemiş ama ayrıca yat demişler kadın yatmış bun derdi nerde

Kendileri istememiştir, gelini öyle kandırmışlardır. Borç bitene kadar 1 yıl 2 yıl derler ama o süre hiç bitmez.
Gelin çalışsa borç sıkıntı olmaz ama bu yapıdaki aileler gelini de çalıştırmaz, mahkum eder.

Borçtan dolayı kendileri istemiş ama ayrıca yat demişler kadın yatmış bun derdi nerde

gece 12-1 lere kadar oturan bir kadın
10 yada 11 gibi ben yatmaya gidiyorum dese
kimsenin dikkatini çekmez.
Ama 6 gibi hiç olmayacak bir saatte
ben yatıyorum dediğin zaman dikkat çekersin.
Sorarsın hayırdır bu saatte ne yatması diye.

Gerçekten dürüst bir kadın olsa
kızım kusura bakma ben erken yatamam der geçerdi.
Şuan evde kaos oluşturuyor.
Bu kadının neyi var.
Neden erkenden yatıyor.
Biri bir şey mi dedi acaba.

Son hamlesini de söylim ben şimdiden
En son ısrara fazla dayanamayacak (sözde)
Ağlaya aglaya oğlum sizin mutluluğunuz için
yalnız kalmanız için gidip yatıyorum
Karın öyle istiyor diye dökülecek.

Oklar konuda geçen geline dönecek.
Çatır çatır konuşacak bir kızcağıza da benzemiyor
o da bir köşeye sinip üzerine yapışan suçlu etiketiyle
oturacak.

dert kısmı tamamen bu.

Ben şahsım olarak söyleyeyim 1. si birc icin kv ile oturmam 2. Si bu durumu eşime söylerdim 3. işe 6 da yatan kv ye kahkaha ile güler kız nereye gidiyorsun biz sana 10 da yat deşik diye şaka yollu söylerdim bu kadar büyütülecek birşey yok bence

Çalışma kısmına birşey diyemeyeceğim çünkü ban göre kocam dahi olsa kimseye Muhtaç olmamalısın çünkü bireysin

Kızın da böyle yapması lazım.
Yoksa çekeceği var.

baş başa televizyon izlemek mi? ben eşimle televizyon izlemekten nefret ediyorum çünkü benim eve gidip ayaklarımı uzatmam dokuz bucuğu buluyor eşimle iki kelime laf konusmamı engelliyor tv. büyük ihtimalle arkadaşınızın eşide çalışıyordur bence eşiyle baş başa odasına çekilsin. kadında bilerek yapmış bence. kocaman kadın yani lafın nereye gittiğini anlamayaccak kadar saf değildir herhalde.

bakın burda 2 arkadaş da söylemiş odalarına tv alsınlar ..iki taraf da birbirine gücenmemiş olur arkadaşınızda arada kalmaz

aynen dediğiniz gibi oldu ne diller döktüler 2 yıl sabret evinizi alırız şöyle olur böyle olur ama hiç bişey dedikleri gibi olmadı. o zaman ben dedim arkadaşa kabul etme diye. ne olacak kendi anne babamızla yaşamıyormuyuz yine aynı şey dedi. biraz saf arkadaşım ama şimdi bin pişman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…