arkadaşımın kaynanası

Kadının öyle bir niyeti olsa neden o kadar erken yatıyorsun diye sorduklarında belli ederdi zaten.

Olur mu ilk sorduklarında söyleseydi hemen yumurtlamış
olurdu.
Ama bu şekilde oğlunun huzuru için sesini çıkarmayan
geline boyun eğmiş gariban anne olacak.
Oğlu garipliği farketti zaten
bir süre sonra öğrenecek nasıl olsa.

cok safmış.hem kvde hem kayınbaba özel hayat 0

Ben bütün kayın validelerin canavar olduğunu düşünmediğim için, bende böyle bir izlenim bırakmadı. Sonuçta çoğuna göre gelinler de canavar; öyle olmadıkları halde. (siz öyle düşünüyorsunuz demiyorum, benim düşünce tarzım böyle olduğu için aklıma öyle bir ihtimal gelmiyor diyorum)

Hani içini/burnunu çeke çeke "canım öyle istiyor" demek ayrı, bir de normal konuşması gibi canım öyle istiyor demek ayrı.

Yapılacak şey ilk mesajımdaki gibi, kadın ister aşırı kötü niyetli olsun isterse iyi bir insan; anne sen yanlış anladın diyerek durumu anlatacak.

ne gariban anne ama. kv si çok fena geçen bayramda kız annesigile giderken yatak odasının kapısını kilitlemiş. kv nin evine çok gelen giden oluyo çocuklarda oluyo odaya girmesinler diye düşünmüş. kv aramış kızı odanızın kapısı neden kilitli diye güya gelen misafirlere düğün albümünü gösterecekmiş. kızda çocuklar girmesin diye kilitledim demiş. eve geldiklerinle kv burunlarından getirmiş resmen. beni misafirlere rezil ettiniz aynı evde kapımı kilitlenirmiş diye.

Bugün içimden iyi niyet mi fışkırıyor bilmiyorum ama kadın haklı.
Kendi evinde, kendi evinin bir odası kilitli.
Misafirler çocuk girmesin diye kilitlediğine inanmaz, kesin ev sahibi odayı karıştırıyor diye düşünür ya da potansiyel hırsız intibası uyandırır.

kv nin değil kız kendi yatak odasını kilitlemiş.

Geceye kadar tv izliceklerine erkenden odalarına cekinsinler. Olmadı bilgisayardan izlesinler.

Israrla anlamıyorsunuz sanırım =) Odada arkadaşınız eşiyle kalıyor görünürde onların odası olabilir. Ama ev kadının olduğu için aslında her oda onun. Kendi evinde de kilitli bir oda olması mantıksız. Hiç olmazsa arkadaşınız gitmeden söyleseymiş kadına şu şu sebeplerden çocuk girmesin vs olmasın diye kilitlesek deseymiş.

Çok şükür okuduğumu anlayabiliyorum

Bir ufak laptop falan alsalar hiç değilse ordan film izleme şansları olur kendi odalarında.
Tabi imkan varsa tv alsınlar o ayrı.

Ama başkasının evinde kendi odanız dışında lüks aramaya pek hakkınız yoktur diye düşünüyorum.

Bu açıdan bence dediğimi yapsın.

Anlayışın için sağol anne sizi rahatsız ediyoruz zaten.
O kadar erken yat dememiştim ama artık bizi düşünmene gerek yok.
Sen rahat et. Biz yalnız kalmak istesek kendi odamıza çekiliriz desin.

yok anladım ben demek istediğinizi

kayınvalidenin saflığından 6 da yattığını hiç sanmıyorum, iyi niyetli olan kocası yatacağı zaman yatar, ayy nesine alınmış anlamadım. benim yengem anneme böyle bir şey dese, annem kendine kızar niye düşünemedim diye ayrıca mutlu olur demek ki birlikte mutlular ki başbaşa kalmak istiyorlar diye düşünür. bazı aileler çok cins gerçekten çocuklarının mutluluğunu değil de kendi egolarını düşünüyorlar.

Ayarsız kaynanalar
Belli ki dikkat çekmeye çalışıyor kaynanayla bi daha konuşsun ama eşine de bu durumdan bahsetsin

Aslında hiç böyle bir şey söylemeyecekti kız.
Kendi odalarına bir tv alıp odalarına çekilebilirlerdi.
Söylemiş bulunmuş bir kere.
Kv deninde bunu tırmandırmasını doğru bulmuyorum sadece.
İyi niyet söz konusu olsaydı ya hayır derdi
yada gerçekten normal bir saat diliminde giderdi uyumaya diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…