arkadaşımın kaynanası

Kadinin evi istedigi saat yatar bir tv alsinlar yatak odalarina daha mantikli olur

Aynen dediğiniz gibi, odaya bir tv her şeyi çözerdi, problem de çıkmazdı.
İlerleyen günlerde belli olur.
Her şerde var bir hayır derler, belki kendi evlerine çıkmak için sebep olur.

Ay saat 6 oldu. Kv bu saatte mi yatağa gidiyormuş hakikaten?
Ee biz daha akşam yemeğini yemedik ki, diziler de var.

Kv fena yemin ederim fena. Resmen intikam almak için yapıyor

Kaynanayı samimi bulanlar olmuş da neresi samimi allah aşkına yalnız kalmasınlar diye de gece 1 e kadar oturuyor gelini uyarınca da akşam 6 da yatmaya başlamış bu ne tezatlık? Amacı tabii olay çıkartmak anlamamak kvyi sevimli bulmak için biraz saf olmak lazım.....

Bilemiyorum,, Şahsen abimin eşi anneme böyle dese Annem erkenden yatsa üzülürüm .... annemden rahatsız olmasi zoruma gider. Bence siz birdaha evlilikde olan sikayetleri dahada yonlendirmeye çalışmayın ,Bakınız suan arkadaşınız zor durumda. Keşke eşine deseki ben senle başbaşa kalmak istiyorum ayrı eve çıkalım vs erken odamıza gecelim deseydi.. Kv ile aynı evde kalan bunlara göz yumsun,Aynı evi paylaştıklarını unutmasinlar.Kv nezaman isterse yatar..Simdi Arkadaşınız Kv yatisa gectiginde musaade etmesin ve ona güzel bir dilde Annecim neden erken yatiyorsun benim dedigime kirildiysan. yanlış oldu farkindayim..Desin alsın gönlünü .

Ne düşüncesi bir anne ya! hem yeni evlilerin dibinden ayrılma hemde bişi dendiğinde çocuk gibi dikkat çekmeye çalış.. Tribe girmiş. Aman bir daha konuş normal bir saatte yatsin

keşke kendileri odalarına çekilseler netten film izleyebilirler milletin evi rahatına neden müdehale etmişlerki ...şimdide düzeltme yapsın anne sen yanlış anladın beni ben öyle demek istemedim deyip düzeltsin veyada kadın 6 da yatmaya giderken çay yapıp getirsin çayımızı içelim öyle yatarsın falan filan desin

Evini ayırsın

İstedigi saatte yatar kadin yanlis bir gelin bunu soyleyemez kayinvalideyle oturacaksa bunada katlanmaliydi yazik kadin cok uzulmuski boyle birsey yapmis.

Valide bariz dikkat çekmek için 6 da yatıyor, biraz üsteledikten sonra kocasına veya oğluna söyleyecek
"gelinim erken yat dedi" ! !

Bana kalırsa arkadaşınız önce eşi ile konuşmalıydı. Odamıza çekilelim,orda tv, pc izleyelim filan demeliydi.

Kayınvalide ayıp ediyor , bazen düşünceli olmak lazım. Uykuya direnmek falan çok saçma hareketler . Kaynanalık yapıyor aklınca.
Birlikte yaşamak böyle türlü türlü olaylara sebebiyet veriyor işte.
Keşke kabul etmese kimse, ne şartla olursa olsun yanlış birşey

Ne düşüncesi bir anne ya! hem yeni evlilerin dibinden ayrılma hemde bişi dendiğinde çocuk gibi dikkat çekmeye çalış.. Tribe girmiş. Aman bir daha konuş normal bir saatte yatsin
Ne düşüncesiz bir anne ki oğlu daha ayrı bir ev acamadan evleneceğim diye tutturunca kendi düzenini bozup onlara evini açmış cidden öyle düşüncesiz ki belki uykusu gelmedigi halde gelin hanımların belirlediği saat 10 muydu neydi sınır unuttum yatmaya karar vermiş vsvs çok düşüncesiz cidden

Bırakın da azıcık da alınsın ne var yani

Gelin hanim kocasına desin bence yatak odasına televizyon alsınlar

alınmış kayınvalide bunu belirtmek içinde 6 da yatıyor gelinden özür bekliyor bence.ayrı eve çıkmalraı şimdilik mümkün değilse yatak odalarına tv alsınlar herkes odasında vakit geçirsin,sonuçta kayınvalidenin evi ister 1 de uyur ister 10 da erken yat demek olmamış.

Çok yanlış bir akıl vermişsiniz arkadaşınıza

Orası kayınvalidenin evi herşeyden önce. Ayrıca kayınvalide olmasa da yaşça büyük birine sen biraz erken yat da ben kocamla başbaşa kalayım demek nedir ya, kaldı ki kayınvalideye Hayatımda bu kadar ayıp birşey duymadım, kusura bakmayın. Kadıncağız da safmış, peki demiş. Bence arkadaşınız gitsin özür dilesin. Madem böyle rahatsız olacaktı arkadaşınız ki haklı, daha yeni evlilermiş, o zaman baştan kabul etmeyecekti. Bunları düşünecekti. Madem kabul etti, dişini sıkacak iki yıl. Orası kayınvalidenin, kayınpederin evi.

Annem 60 yaşında gece 1 lere kadar oturduğu oluyor.kitap okuyor televizyon izliyor.

Kaynana olunca yatma saati 10 a mı çekiliyor.kendi evinde istediğini yapmakta özgür insanlar

Nasıl bencil insanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…