- Konu Sahibi willedwoman
-
kızlar merhaba,
çok samimi bi arkadaşım var geçen yıl evlendi. biraz borçları olduğundan 2 yıl olmak şartı ile kv yanında oturmayı kabul etti. geçenlerde bana geldi. evlendiklerinden beri birgün olsun eşiyle başbaşa oturamadığından tv izleyemediğinden bahsetti onlar yatana kadar kv de onlarla birlikte oturuyomuş gece 1e kadar otursak bizimle oturuyo diyo çok uykusu gelse bile biz yatmayınca yatmıyo diyo. birde kp var onun zararı yok erkenden yatar diyo. bende kv ile samimi şekilde konuş dedim yeni evliyiz anne akşamları en azından saat 10 dan 11 den sonra eşimle biraz yalnız kalsak diye güzel bir dille söyle dedim. bugün arkadaşım beni aradı. kv desine söylemiş anne akşamları en azından uykun gelince yatsan bizde biraz eşimle yalnız oturabilsek demiş. kv tamam demiş. ama akşamları 6-7 olunca kv erkenden yatağa giriyomuş. bu seferde eşide kp de annem neden altıda yatıyo bişeymi var diye didiklemeye başlamışlar. eşi annesine neden 6 da yatıyon deyince canım istiyo diyomuş. arkadaşımda üzülüyo ben ona 6 damı yat dedim 10 da 11 de en azından uykun gelince yat dedim diyo. bu durumdan eşiyle arası açılacak diyede korkuyo. ne yapsın şimdi bu kız.
Aynen dediğiniz gibi, odaya bir tv her şeyi çözerdi, problem de çıkmazdı.Aslında hiç böyle bir şey söylemeyecekti kız.
Kendi odalarına bir tv alıp odalarına çekilebilirlerdi.
Söylemiş bulunmuş bir kere.
Kv deninde bunu tırmandırmasını doğru bulmuyorum sadece.
İyi niyet söz konusu olsaydı ya hayır derdi
yada gerçekten normal bir saat diliminde giderdi uyumaya diye düşünüyorum.
İnşallah çıkar kendi evineAynen dediğiniz gibi, odaya bir tv her şeyi çözerdi, problem de çıkmazdı.
İlerleyen günlerde belli olur.
Her şerde var bir hayır derler, belki kendi evlerine çıkmak için sebep olur.
Beş buçuk gibi akşam yemeğini yiyorlarmış sofradan kalkıp direk yatmaya gidiyomuşAy saat 6 oldu. Kv bu saatte mi yatağa gidiyormuş hakikaten?
Ee biz daha akşam yemeğini yemedik ki, diziler de var.
Kv fena yemin ederim fena. Resmen intikam almak için yapıyor
keşke kendileri odalarına çekilseler netten film izleyebilirler milletin evi rahatına neden müdehale etmişlerki ...şimdide düzeltme yapsın anne sen yanlış anladın beni ben öyle demek istemedim deyip düzeltsin veyada kadın 6 da yatmaya giderken çay yapıp getirsin çayımızı içelim öyle yatarsın falan filan desinkızlar merhaba,
çok samimi bi arkadaşım var geçen yıl evlendi. biraz borçları olduğundan 2 yıl olmak şartı ile kv yanında oturmayı kabul etti. geçenlerde bana geldi. evlendiklerinden beri birgün olsun eşiyle başbaşa oturamadığından tv izleyemediğinden bahsetti onlar yatana kadar kv de onlarla birlikte oturuyomuş gece 1e kadar otursak bizimle oturuyo diyo çok uykusu gelse bile biz yatmayınca yatmıyo diyo. birde kp var onun zararı yok erkenden yatar diyo. bende kv ile samimi şekilde konuş dedim yeni evliyiz anne akşamları en azından saat 10 dan 11 den sonra eşimle biraz yalnız kalsak diye güzel bir dille söyle dedim. bugün arkadaşım beni aradı. kv desine söylemiş anne akşamları en azından uykun gelince yatsan bizde biraz eşimle yalnız oturabilsek demiş. kv tamam demiş. ama akşamları 6-7 olunca kv erkenden yatağa giriyomuş. bu seferde eşide kp de annem neden altıda yatıyo bişeymi var diye didiklemeye başlamışlar. eşi annesine neden 6 da yatıyon deyince canım istiyo diyomuş. arkadaşımda üzülüyo ben ona 6 damı yat dedim 10 da 11 de en azından uykun gelince yat dedim diyo. bu durumdan eşiyle arası açılacak diyede korkuyo. ne yapsın şimdi bu kız.
Evini ayırsınkızlar merhaba,
İstedigi saatte yatar kadin yanlis bir gelin bunu soyleyemez kayinvalideyle oturacaksa bunada katlanmaliydi yazik kadin cok uzulmuski boyle birsey yapmis.2 sene birlikte oturma teklifi kv den geldi. eşide 2 sene sabret evimizi alalım demiş. annem babam yaşlı insanlar erkenden yatarlar sıkıntı olmaz demiş. ama tam tersi oldu. yani aslında kv azıcık anlayışlı olsa bunlar yeni evli genç diye düşünse bukadarmı zor.
Ne düşüncesiz bir anne ki oğlu daha ayrı bir ev acamadan evleneceğim diye tutturunca kendi düzenini bozup onlara evini açmış cidden öyle düşüncesiz ki belki uykusu gelmedigi halde gelin hanımların belirlediği saat 10 muydu neydi sınır unuttum yatmaya karar vermiş vsvs çok düşüncesiz ciddenNe düşüncesi bir anne ya! hem yeni evlilerin dibinden ayrılma hemde bişi dendiğinde çocuk gibi dikkat çekmeye çalış.. Tribe girmiş. Aman bir daha konuş normal bir saatte yatsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?