- 23 Ocak 2013
- 8.104
- 10.540
- 248
evlendıler tabı
3 ay sonra bosandılar
onlar bosandıktan 4 ay sonra kız baskasıyla evlendı
Online işlemlerden daha önce görüştüklerine dair bir iz çıkmamış mı? Orada hangi numarayla ne kadar görüşüldü hepsi çıkıyor.
Bide bu kadının ikinci bir hattı var belki adamında vardır. E devletten üstüne kayıtlı kaç tane numara var sorgulanabilir. Eğer adamın başka bir hattı varsa orada görünür
Olsun , yinede gizliden görüşmek icin atılmış bir adım var.Yok iş haricinde görüşülen kayda değer bir şey yok bütün iş görüşmelerini bu tlfla yapıyor şirket hattı mı var diye o da düşündü ama yok başka hat adına da yok
Telefon görüşmesi yapmanın tek yolu gsm operatörü değil internet ile kullanılan ve arama yapılabilen whatsapp, viber vs. bir sürü program var bu programları kullanmıştır. İnternet üzerinden yapılan aramalar gsm operatörünün görüşme kayıtlarında yer almaz. Detaylarda sadece data kullanımı olarak görünür yani. Online işlemlerde görüşme kaydı yok diye eşine inanmasın bence eşinin ve kuzeninin yalan söylediği açıkça ortada. He tabi eğer kanıt toplamak istiyorsa inanmış gibi yapıp izlemeye devam edebilir ama bence artık daha temkinli davranacakları için boşuna online işlemlere bakıp da vakit kaybetmesin. Başka yollar bulmak lazım.Yok iş haricinde görüşülen kayda değer bir şey yok bütün iş görüşmelerini bu tlfla yapıyor şirket hattı mı var diye o da düşündü ama yok başka hat adına da yok
Ben bir benzerini yaşadım bir kadın böyle birşeyi hisseder ve maalesef boşa çıkmaz, şüphelenmeye başladığımda bunu belli etseydim asla ortaya çıkaramazdım ömür boyu belirsizlik olarak kalırdı, bekledim takip ettim ve doğru zamanda yaptım hamlemiEvet konuştuk arkadaşımla avukattan da bilgi almış sadece bu işe yaramaz biraz daha delil topla demiş o da şifresini alıp dökümanlara bakacak inşallah hayırlısı olur
İşin sonu kötüye gidiyorSon gelişmeyi 25. sayfada yazdım kızlar
Kızlar selamlar öncelikle bunu bir arkadaşım adına yazıyorum.Cevaplarınızı beraber okuyacağız şimdiden yorum yapan herkese teşekkürler
Benim bu arkadaşım daha yeni evli sayılır bugün eşinin telefonunda erkek ismiyle kaydedilmiş profil dikkatini çekmiş baktığında kuzeni olduğunu görmüş.Ve bu kuzeniyle eşinin bire bir sohbetleri oturmuşları vs birşeyi yok.
Her neyse kocasına sormuş önce anlamak için Suat Usta kim msj attı falan demiş o da kim işte isim ne yazıyorsa o demiş o da peki profildeki benim kuzenim o nasıl Suat Usta falan demiş o da ne yapaydım Ökkeş diye mi kaydetseydim demiş kız da dalga geçmeyi bırak o ne alaka falan demiş sen yanlış anlarsın diye öyle kaydettim demiş
Kıza da sormuş kızda bir hafta önce karşılaştıklarını arkadaşına sürpriz yapmak amacı ile aldığını falan söylemiş (eşinin işinden dolayı ) özür dilemiş problem olduğum için demiş
Kısa not: Kuzenin numarası arkadaşımda olan değilmiş farklı bir numaraymış ama profil resminde o varmış kızda herkese kullandığı numaraya vermediği için diğer numarasını verdiğini söylemiş arkadaşım o numarasını bilmiyormuş
Şimdi bu kız sabahtan beri bayağı kötü durumda bunun nasıl bir açıklaması olabilir diye kafayı yiyor sizce ne yapmalı işin içinden çıkamadık beraber..
Kocası dünden razıymış heraldeKonuştum biraz önce arkadaşımla akşam eşi gelmiş sırnaşmaya çalışmış çok mu küstün falan filan uzatma demiş.
Gerçekleri söylüyorum sen kızarsın diye öyle kaydettim demiş o da ne münasebet sen iyi niyetli olsan söylerdin en azından karşılaştığını vs anlatırdın niyetin kötü ki söylemedin demiş.
Ne diye istedi numaranı demiş.
Lazım olur bilmem ne diye saçmalamış öyle verdim demiş.
O da neye lazım olacak ya bir şey gerekse bende ulaşsın senle ne bu samimiyet demiş ayrıca yolda karşılaştıklarında arabadaymış eşi evine kadar da bırakmış.
Bana doğruyu anlat falan deyince ben doğruları söylüyorum daha da uğraşmıcam demiş kız da boşanalım demiş o da sen nasıl bilirsen demiş.
Şimdilik böyle arkadaşlar
Bir süre sessizliğe devam etsin bence -ki eş kişisi durumun ciddiyetini biraz idrak etsin rahat tavırlarını bir kenara koysun. Avukatla görüştüğünü söylesin, nasıl yeniden güvenebileceğini düşündüğünü söylesin vs. Erkekler ciddi olduğunu anlamadığı sürece üstten tavırlarına devam ediyor. Benim eşim de aynı tavırlardaydı ama iş ciddiye binmeye gidince durumu toparladı.Nasıl bir ders verebilir sizce o şu an sessiz kalıp birşeyler bulma çabasında
Ben şokkk kimseye güven olmuuor paronayak olcazneden bu kadar emın oldugumu anlatayım
evlenmeden once ben sozluydum
sozlum ıle en yakın arkadasımın ılıskısı varmıs megersozlumun kısa donem askerden gelmesını beklıyordum nısanlanmak ıcın
askerden geldı 3 gun sonra en yakın arkadasımla nısanlandılar
ve benım suphelenmem ıle nısanlanmaları arası 1 hafta
benzer bırsey yasadık ve telefonum resetlendı arızalandı bazı kısıler sılınmıs ısımler degısmıs tum lısteyı yenıden olusturmam lazım sorma canım sıkkın demıstı
ben ınanmıs gıbı yapmıstım
yasadım bılıyorum yanı
arkadasınız ınanmasın ılıskılerı var
Ben şokkk kimseye güven olmuuor paronayak olcaz
Çok üzücü gerçekten ama adamın da usta isimle kaydedilmiş kızında söylediklerine asla inanmam. Bariz muhabbette ler. Herşey çok açık. O kadar açık ki. Eşi umarım kocasına kondururr da kabullenir bu durumu.... Boşanalım dediğinde sen bilirsin dediyse asla vazgeçmesin boşanma kararından. Ömür boyu kabul etmiş olur bu muhabbetleri üzülen arkadaşın olur konu sahibi.
Muhtemelen affetme eğiliminde arkadaşınız. Hayatını yaşayacak o bize saygı duymak düşer. Yalnız kocası aldatmamış ama aldatmaya meyilli benim kocam gibi. Ben de erken yakalamıştım ileride ne olurdu bilinmez ama benden habersiz bir kadınla buluşması samimi konuşması bile o hissi yaşatmıştı bende. Şimdi birşey olsa sebepsiz yere rüyamda aldattığını görüyorum. Zor bir psikoloji. Allah yardımcısı olsun arkadaşınızın...
Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç. Bir kere televizyondaki bir programda aldatılmış bir kadın psikoloğa başından geçenleri anlatmıştı. Psikolog eşiniz bundan sonra size açık davranmalı, telefonunu ortada bırakıp fazla eline almamalı ama siz de sürekli suçlayıcı yaklaşmamalısınız. Affedip unutmayı seçmezseniz eşinizle aranıza duvarlar örülür ve sonlanır evliliğiniz demişti. Zor olsa da mağdura burada daha büyük görev düşüyor. Eğer evliliğine devam edecekse güvenmediğini eşine çok göstermemeli -ki erkekler hata bende ne yapsa yeridir eşimin diye yaklaşmıyor duruma. Kadınlara göre çok daha az sabırları var. Kendileri sebep olsa bile durum değişmiyor ne yazık ki...Aslında affetmiş değil çünkü o günden bri her gün kavga ediyormuş onu en zor anında vuracağım diyor kendisi de öyle düşünüyor en çok kocasını suçluyor zaten demek ki meyilli diyor bende bekliyorum ne yapacağını merak ediyorum
Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç. Bir kere televizyondaki bir programda aldatılmış bir kadın psikoloğa başından geçenleri anlatmıştı. Psikolog eşiniz bundan sonra size açık davranmalı, telefonunu ortada bırakıp fazla eline almamalı ama siz de sürekli suçlayıcı yaklaşmamalısınız. Affedip unutmayı seçmezseniz eşinizle aranıza duvarlar örülür ve sonlanır evliliğiniz demişti. Zor olsa da mağdura burada daha büyük görev düşüyor. Eğer evliliğine devam edecekse güvenmediğini eşine çok göstermemeli -ki erkekler hata bende ne yapsa yeridir eşimin diye yaklaşmıyor duruma. Kadınlara göre çok daha az sabırları var. Kendileri sebep olsa bile durum değişmiyor ne yazık ki...
Son durum nedir? Arkadaşınız n’aptı?
Son durum nedir? Haber var mi arkadasinizdan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?