Arkadaşımın kocası

Yok iş haricinde görüşülen kayda değer bir şey yok bütün iş görüşmelerini bu tlfla yapıyor şirket hattı mı var diye o da düşündü ama yok başka hat adına da yok

Yok iş haricinde görüşülen kayda değer bir şey yok bütün iş görüşmelerini bu tlfla yapıyor şirket hattı mı var diye o da düşündü ama yok başka hat adına da yok
Olsun , yinede gizliden görüşmek icin atılmış bir adım var.
Sadece arkadasiniz biraz erken yakalamış o kadar .
Erkek ismiyle kaydetmesinin baska ne anlamı olabilir yahu . Arkadaşınız belli ki kabullenmek istemiyor , yoksa çoktan terketmesi gerekirdi .
Çünkü esinin kuzenine bakmış olmasi iğrenç bir durum.

Telefon görüşmesi yapmanın tek yolu gsm operatörü değil internet ile kullanılan ve arama yapılabilen whatsapp, viber vs. bir sürü program var bu programları kullanmıştır. İnternet üzerinden yapılan aramalar gsm operatörünün görüşme kayıtlarında yer almaz. Detaylarda sadece data kullanımı olarak görünür yani. Online işlemlerde görüşme kaydı yok diye eşine inanmasın bence eşinin ve kuzeninin yalan söylediği açıkça ortada. He tabi eğer kanıt toplamak istiyorsa inanmış gibi yapıp izlemeye devam edebilir ama bence artık daha temkinli davranacakları için boşuna online işlemlere bakıp da vakit kaybetmesin. Başka yollar bulmak lazım.
Bir de şu da var belki arkadaşınız yakalayınca eşi kuzeniyle olan ilişkiden falan vazgeçer ve doğal olarak hiç kanıt toplanmaz. Ama bu sarsılan güveni tekrar geri getirebilecek mi o önemli. Yani şimdi kuzenle aldatma girişiminde bulunan ve pişkinliğe vuran adam ilerde ne kadar sadık olabilecek? Bu konularda arkadaşınızın kararı önemli.

Kuzene bakkk sen dusman yapmaz. !

Arkadasinizin esi guzelce aldatiyor yada o yolda ilerliormus.

Simdi bu yasanan olayda, ya kuzenin korkup bu olaydan uzaklasmasiyla, tabi arkadasinizin da guveninin sarilsilmasiyla, yada kuzenle o arkadasinizin eşinin dahada yakinlaşip, baglanmasiyla, son bulur.

Evet konuştuk arkadaşımla avukattan da bilgi almış sadece bu işe yaramaz biraz daha delil topla demiş o da şifresini alıp dökümanlara bakacak inşallah hayırlısı olur
Ben bir benzerini yaşadım bir kadın böyle birşeyi hisseder ve maalesef boşa çıkmaz, şüphelenmeye başladığımda bunu belli etseydim asla ortaya çıkaramazdım ömür boyu belirsizlik olarak kalırdı, bekledim takip ettim ve doğru zamanda yaptım hamlemi

İşin sonu kötüye gidiyor
Ne alakası var yalnış anlamayla ismini suat usta diye kayıt ediyor. Bu işte bir bit enigi var gibi

Kocası dünden razıymış heralde

Nasıl bir ders verebilir sizce o şu an sessiz kalıp birşeyler bulma çabasında
Bir süre sessizliğe devam etsin bence -ki eş kişisi durumun ciddiyetini biraz idrak etsin rahat tavırlarını bir kenara koysun. Avukatla görüştüğünü söylesin, nasıl yeniden güvenebileceğini düşündüğünü söylesin vs. Erkekler ciddi olduğunu anlamadığı sürece üstten tavırlarına devam ediyor. Benim eşim de aynı tavırlardaydı ama iş ciddiye binmeye gidince durumu toparladı.

Ben şokkk kimseye güven olmuuor paronayak olcaz

Çok üzücü gerçekten ama adamın da usta isimle kaydedilmiş kızında söylediklerine asla inanmam. Bariz muhabbette ler. Herşey çok açık. O kadar açık ki. Eşi umarım kocasına kondururr da kabullenir bu durumu.... Boşanalım dediğinde sen bilirsin dediyse asla vazgeçmesin boşanma kararından. Ömür boyu kabul etmiş olur bu muhabbetleri üzülen arkadaşın olur konu sahibi.

Haklısınız şu an beklemede artık kendi bilir bir şey konuşmuyor konu hakkında

Muhtemelen affetme eğiliminde arkadaşınız. Hayatını yaşayacak o bize saygı duymak düşer. Yalnız kocası aldatmamış ama aldatmaya meyilli benim kocam gibi. Ben de erken yakalamıştım ileride ne olurdu bilinmez ama benden habersiz bir kadınla buluşması samimi konuşması bile o hissi yaşatmıştı bende. Şimdi birşey olsa sebepsiz yere rüyamda aldattığını görüyorum. Zor bir psikoloji. Allah yardımcısı olsun arkadaşınızın...

Aslında affetmiş değil çünkü o günden bri her gün kavga ediyormuş onu en zor anında vuracağım diyor kendisi de öyle düşünüyor en çok kocasını suçluyor zaten demek ki meyilli diyor bende bekliyorum ne yapacağını merak ediyorum

Hakkında hayırlısı neyse o olsun. Gerçekten zor ve yıpratıcı bir süreç. Bir kere televizyondaki bir programda aldatılmış bir kadın psikoloğa başından geçenleri anlatmıştı. Psikolog eşiniz bundan sonra size açık davranmalı, telefonunu ortada bırakıp fazla eline almamalı ama siz de sürekli suçlayıcı yaklaşmamalısınız. Affedip unutmayı seçmezseniz eşinizle aranıza duvarlar örülür ve sonlanır evliliğiniz demişti. Zor olsa da mağdura burada daha büyük görev düşüyor. Eğer evliliğine devam edecekse güvenmediğini eşine çok göstermemeli -ki erkekler hata bende ne yapsa yeridir eşimin diye yaklaşmıyor duruma. Kadınlara göre çok daha az sabırları var. Kendileri sebep olsa bile durum değişmiyor ne yazık ki...

Haklısınız aynen öyle ileteceğim bu dediğinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…