Boşanalım deyince sen bilirsin diyor demek, vay be, yazıklar olsun.
Kuzene sordunuz mu ben onu merak ettim?
Kuzeni az .... degilmis kusura bakma konusmalari okuyabildi mi? Bi de caktirmadan kuzeniyle bulussun galiba hamileyim diye tepkisi ölctürsün mutlakaArkadaşımın kuzeni
Evet misal eşi araba ile bıraktığını söylemiş ama kuzen ayak üstü 5 dk lafladık demiş
Çok gereksiz ve saçma işler, arkadaşınızın işkillenmesi de son derece normal. Dilerim çözüme kavuşur bir an önce.Sormuş arkadaşım evine yakın yerde karşılaşmışlar 5 dk ayak üstü sohbet ettik sonra ben bir arkadaşıma sürpriz yapacaktım numarasını istedim demiş
Kocası da araba ile gördüğünü,alıp eve bıraktığını,numarasını lazım olur diye istediğini, arkadaşımın sorun çıkarabileceğini söyleyince de ben sana diğer numaramı vereyim demiş kuzeni öyle anlatmış kocası da
Arkadaşım da sorun çıkarmasın diye güya öyle kaydetmiş ama görene kadar karşılaştıklarını dahi söylememiş
Sormuş arkadaşım evine yakın yerde karşılaşmışlar 5 dk ayak üstü sohbet ettik sonra ben bir arkadaşıma sürpriz yapacaktım numarasını istedim demiş
Kocası da araba ile gördüğünü,alıp eve bıraktığını,numarasını lazım olur diye istediğini, arkadaşımın sorun çıkarabileceğini söyleyince de ben sana diğer numaramı vereyim demiş kuzeni öyle anlatmış kocası da
Arkadaşım da sorun çıkarmasın diye güya öyle kaydetmiş ama görene kadar karşılaştıklarını dahi söylememiş
Gerçekten arkadaşının kendi kuzeniyle bir ilişkisi varsa ki bence var üstüne gitmesin kocasının bu aralar fazla, inanmış bişey olmadığına gibi davransın çünkü farkedildiklerini düşünürlerse temkinli davranırlar ve arkadaşının işi zorlaşır normal bir şekilde devam edecek ama iz sürecek ilk iş telefondan başlayacak eşlerin birbirlerinin telefonlarını karıştırmalarından hiç haz etmem ama madem böyle birşey var didik didik bulduğu her fırsatta karıştıracak kocasının telefonunu casus uygulamalar var diye biliyorum telefonuna gizlice kurup konuşmalarını dinleyebilir ya da bir şekilde ayrıntılı faturaya ulaşabilir telefona yüklü Turkcell uygulamasının içinde var mesela ayrıntılar oradan bu numarayla ne kadar görüşmüş ortaya çıkarabilir vs. sonra da boşanmak mı istiyor açığa çıkarıp aileye rezil mi etmek istiyor ne istiyorsa onu yapsın
Çok zor bir durum ne yapılır ki bilemiyorum tüm aileye akrabalara o kız rezil olmalı ne mal olduğunu bilmeli aile ama bu durumdan sonrada o adamla evli kalınmaz
Sizde noktadan sonra büyük harfle ama yazmışsınız bağlaç noktadan sonra gelmiş ben de anlamadımYazdıklarınızı okumakta ve anlamakta çok zorlandım , nokta ve virgül olmayınca. Ama etrafımda böyle bir olaya yakınen tanık olduğum için söylüyorum , kesinlikle ucundan tutulacak,inanılacak hiçbir yanı yok . Kesinlikle devam etmesin bu kişi ile. İleride çocuk olur , yazık olur derim
Palavra bakanı !Konuştum biraz önce arkadaşımla akşam eşi gelmiş sırnaşmaya çalışmış çok mu küstün falan filan uzatma demiş.
Gerçekleri söylüyorum sen kızarsın diye öyle kaydettim demiş o da ne münasebet sen iyi niyetli olsan söylerdin en azından karşılaştığını vs anlatırdın niyetin kötü ki söylemedin demiş.
Ne diye istedi numaranı demiş.
Lazım olur bilmem ne diye saçmalamış öyle verdim demiş.
O da neye lazım olacak ya bir şey gerekse bende ulaşsın senle ne bu samimiyet demiş ayrıca yolda karşılaştıklarında arabadaymış eşi evine kadar da bırakmış.
Bana doğruyu anlat falan deyince ben doğruları söylüyorum daha da uğraşmıcam demiş kız da boşanalım demiş o da sen nasıl bilirsen demiş.
Şimdilik böyle arkadaşlar
Aramasa da aramayacağına dair bir kanıt yok. İsmi erkek ismi ile kayıt etmiş mi etmiş. Madem karısı yanlış anlar diye korktu kıza bana eşimden ulaşabilirsin diyebilirdi. Hadi onu diyemedi gelince eşine anlatması gerekirdi. Hadi korktu anlatamadı numarayı kayıt etmemesi gerekirdi. Hepsini geçtim biri tesadüfen ayak üstü görüştük diyor biri arabayla eve bıraktı diyor. Nerden tutsan elinde kalıyor. Bu şüphe ile de yaşanmaz yani.Kızlar arkadaşım tlfdan online işlemler şifresini alıp incelemiş kendi numarası dışında bir de iş ile ilgisi dışında kayda değer bir şey yok diyor gerçekten 1 hafta önce sadece o kuzenin tlfnu çaldırırlmış konuşulmamış ama neden erkek adı ile kaydettiğine dair şüphesi geçmedi..
Dün de aralarında biraz arbede olmuş sanırım birbirlerine vurmuşlar falan ama adam yemin ediyormuş sen sorun çıkarırsın diye demiş,kız da o zaman hiç almasaydın demiş.
kocasına göre de kimse kendisiyle iletişim kuramazmıymış öyle diyormuş senin bu yanlış anlamandan bu durumdayız diyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?