Arkadaşımın kocası

Boşanalım deyince sen bilirsin diyor demek, vay be, yazıklar olsun.
Kuzene sordunuz mu ben onu merak ettim?

Sormuş arkadaşım evine yakın yerde karşılaşmışlar 5 dk ayak üstü sohbet ettik sonra ben bir arkadaşıma sürpriz yapacaktım numarasını istedim demiş

Kocası da araba ile gördüğünü,alıp eve bıraktığını,numarasını lazım olur diye istediğini, arkadaşımın sorun çıkarabileceğini söyleyince de ben sana diğer numaramı vereyim demiş kuzeni öyle anlatmış kocası da

Arkadaşım da sorun çıkarmasın diye güya öyle kaydetmiş ama görene kadar karşılaştıklarını dahi söylememiş

Kuzenin ailesini arasın kocanın ailesini de arasın rezil rusva edip boşasın kesin bir şey yapmış o kuzeninde kocanında Allah belasını diycem..nasıl daha açıklama bekliyor onuda anlamıyorum sadece adıyla yazsaydı belki bir açıklama beklemek normal derdim..ay çok gerildim boşanmayacaksa arkadaşın hala bir şeyler yapıp olay cıkarmadıysa böyle ezik kadınlar sanki alacak mış gibi akıl beklemesinler..adam boynuzu gözüne sokmuş daha ne yapsın metresim mi yazsın..

Evet misal eşi araba ile bıraktığını söylemiş ama kuzen ayak üstü 5 dk lafladık demiş

Bence aileleri devreye sokmali arkadasin. En basta o ahlaksiz kuzenine iyi bir ders vermeli tum aile bilmeli bu olayi. Kocaninda kizinda allah belasini versin, bosansalar bile eski kocanin kuzenle iliskisi Kabul edilebilir mi ya, dunyada baska adam kadin mi kalmadi reziller. Bende cok eminim aralarinda kesin var bisey. Niyeti bozmuslar yani

Çok gereksiz ve saçma işler, arkadaşınızın işkillenmesi de son derece normal. Dilerim çözüme kavuşur bir an önce.

Gerçekten arkadaşının kendi kuzeniyle bir ilişkisi varsa ki bence var üstüne gitmesin kocasının bu aralar fazla, inanmış bişey olmadığına gibi davransın çünkü farkedildiklerini düşünürlerse temkinli davranırlar ve arkadaşının işi zorlaşır normal bir şekilde devam edecek ama iz sürecek ilk iş telefondan başlayacak eşlerin birbirlerinin telefonlarını karıştırmalarından hiç haz etmem ama madem böyle birşey var didik didik bulduğu her fırsatta karıştıracak kocasının telefonunu casus uygulamalar var diye biliyorum telefonuna gizlice kurup konuşmalarını dinleyebilir ya da bir şekilde ayrıntılı faturaya ulaşabilir telefona yüklü Turkcell uygulamasının içinde var mesela ayrıntılar oradan bu numarayla ne kadar görüşmüş ortaya çıkarabilir vs. sonra da boşanmak mı istiyor açığa çıkarıp aileye rezil mi etmek istiyor ne istiyorsa onu yapsın

Çok zor bir durum ne yapılır ki bilemiyorum tüm aileye akrabalara o kız rezil olmalı ne mal olduğunu bilmeli aile ama bu durumdan sonrada o adamla evli kalınmaz

2 si farklı ağızdan konuşmuşlar demek. Vay be reziller

Evet konuştuk arkadaşımla avukattan da bilgi almış sadece bu işe yaramaz biraz daha delil topla demiş o da şifresini alıp dökümanlara bakacak inşallah hayırlısı olur

Çok zor bir durum ne yapılır ki bilemiyorum tüm aileye akrabalara o kız rezil olmalı ne mal olduğunu bilmeli aile ama bu durumdan sonrada o adamla evli kalınmaz

Zaten kızın ne olduğunu bırakın sülaleyi bilmeyen kimse yok

Sizde noktadan sonra büyük harfle ama yazmışsınız bağlaç noktadan sonra gelmiş ben de anlamadım

Palavra bakanı !

okadar normal birşey olsaydı bu kadar büyümezdi sanki.madem o kadar normal koca kişisi direk demezmi ,kuzenını gordum sana slm soyledı laflaldık evıne bıraktım dıye.

Kızlar arkadaşım tlfdan online işlemler şifresini alıp incelemiş kendi numarası dışında bir de iş ile ilgisi dışında kayda değer bir şey yok diyor gerçekten 1 hafta önce sadece o kuzenin tlfnu çaldırırlmış konuşulmamış ama neden erkek adı ile kaydettiğine dair şüphesi geçmedi..

Dün de aralarında biraz arbede olmuş sanırım birbirlerine vurmuşlar falan ama adam yemin ediyormuş sen sorun çıkarırsın diye demiş,kız da o zaman hiç almasaydın demiş.

kocasına göre de kimse kendisiyle iletişim kuramazmıymış öyle diyormuş senin bu yanlış anlamandan bu durumdayız diyormuş

Çok eski bir konum vardı. Tıpkı bunun aynısı. Noktası, virgülüne kadar. O zaman yakıştıramadım üstüne gitmedim olayin. Aradan 5 sene gecmistir. Ne mi oldu ? Evet kuzenimle değil ama başkasıyla aldatildim. Bir çocukla boşanıyorum. Tecrubeme dayanarak söylüyorum. Bugün kuzeniyle aldatmaz belki ama yarın başkasıyla yapar. Potansoyel erkek her yerden bağırıyor.

Haa bi de şu modeller var. Kizin yollu olmasi, kısa giymesi, sülalenin bilmesi vsss. Ya allah.askina bırakın bunları ya. Kiza suç atınca sanki hafifliyor. Almasaydi arabasina. Vermeseydi numarasini. Çamur at izi kalsin. Evli olan erkek.

Aramasa da aramayacağına dair bir kanıt yok. İsmi erkek ismi ile kayıt etmiş mi etmiş. Madem karısı yanlış anlar diye korktu kıza bana eşimden ulaşabilirsin diyebilirdi. Hadi onu diyemedi gelince eşine anlatması gerekirdi. Hadi korktu anlatamadı numarayı kayıt etmemesi gerekirdi. Hepsini geçtim biri tesadüfen ayak üstü görüştük diyor biri arabayla eve bıraktı diyor. Nerden tutsan elinde kalıyor. Bu şüphe ile de yaşanmaz yani.

Eğer karısı bir kaç hafta daha görmeseydi olacakları düşünemiyorum bile. Söyledikleri yalanlardan belli. Belli ki ikiside birbirine yürüyeceklermiş ama o fırsatı tanıyacak zaman oluşmamış hepsi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…