Arkadaşımın kocası

Arkadaşım eşini suçluyor zaten kızın öyle olmasından dolayı suçunu hafifletmiyor aksine öyle olduğunu bile bile nasıl böyle yapar diyor

Doğru söylüyorsunuz ama arkadaşım ilk gördüğü anda kuzeninin numarasını engelleyip silmiş o yüzden anca karşılaşıp görüşebilirlerse ya da kız diğer numarasından falan ararsa anca görüşebilir

Ha bu arada arkadaşım tabiki hala geri adım atmış değil beklemedeyim şu an diyor illa ki bir şey çıkacak diyor

Umarım haksız çıkarım... arkadaşınıza çok üzüldüm

Soyle soyliyim benim kuzenim numarasini bulmus esimin nisanliyken esimi aramis vs esim direk beni arayip soledi bu kizla bidaha gorusme diye olmasi gereken bu ne olursa olsun adamla ne isi var ne sacma hic masum degil bence

boyle bır konusmadan sonra bosanmak farz olmus
eger bosanmazsa arkadasınız bılın kı esı en yakın zamanda daha rahat aldatacak cunku sıneye ceken yuz goz olup devam eden bır kadın var
ıhanete ugrayıp bunu adamın yuzune vurup ama bosanmayan kadınlar bır erkegın veremeyecegı en buyuk zararı kendılerıne konumlarına verıyorlar dırek sonrakı gelecek hasarlara kucak acıyorlar

Çok haklısınız gerçekten

Kocası ne derse desin, sahte isimle kaydetmesini açıklayamaz.

Karısının bile pek görüşmediği kuzenin numarası neye lazım olacakmışta almış acaba?Bir de erkek ismiyle kaydediyor.Açıklaması da sen kızarsın diye öyle yaptım diyor.Yalan söylediği çok belli zatende,salak yerine koymaya çalışması, tam çıldırmalık.Elinde aldattığına dair net bir kanıt yok arkadaşınızın.Adamda yapsa bile asla itiraf etmez.Boşanmaya kararlıysa arkadaşınız,durumu ailelere anlatıp,güveninin kalmadığını ayrılmayı istediğini bildirsin.Kararsız ise,daha fazla yüzgöz olmasın.Adam tam boşamalık,düşünülecek bir yanı yok bence.Ama,tabiki karar arkadaşınızın.

Belki kendisi için değil bir arkadaşı için filan almıştır numarasını. Ayrıntıları bilmiyorum tüm sayfaları okumadım ama bu kadar az bilgiyle boşanmak bana mantıksız geliyor

Şimdilik bekleme kararı almış arkadaşım elinde dediğiniz gibi yeterince kanıt yok inşallah yanlış bir karar almamıştır arkadaşım beklemede şu an hepinize çok teşekkür ediyor en azından kanıt toplamak adına çok yüz göz olmayacakmış araştırmaya devam edecekmiş

Kanıt toplaması zor çünkü kocası açık vermemek için daha dikkatli davranacaktır.
Uzun bir süre hamile kalmamasını tavsiye ederim.

Kanıt toplaması zor çünkü kocası açık vermemek için daha dikkatli davranacaktır.
Uzun bir süre hamile kalmamasını tavsiye ederim.

Online işlemlerden takibe almış şimdilik hangi numaralarla görüşüyor vs diye ayrıca nerede olduğunu da takip ediyormuş beklemedeyim diyor şu an illa ki bir açık verecek

Korunmaya da başlayacakmış araştırıyor

Evet konuştuk arkadaşımla avukattan da bilgi almış sadece bu işe yaramaz biraz daha delil topla demiş o da şifresini alıp dökümanlara bakacak inşallah hayırlısı olur
Avukatla görüştükten sonra delil toplamak için evliliğini sürdürmesine gerek yok. Eğer bu durum yeterli deyip boşanmayı düşünüyorsa evlilikte güven zedeleyici davranışlar grubunda değerlendirilir eşinin yaptıkları. Belki bir aldatma gibi değerlendirilmez ama bu bile hakimin kararlarında oldukça etkili olur.
Arabayla bırakma numarasını alırken eşim kızar demesi vs hepsini birleştirince şu an aldatmamış olsa da işin sonu kötüye giderdi diye düşünüyorum. Arkadaşınız evliliğine devam edecekse bile eline çok iyi bir ders verip öyle devam etmeli.

Nasıl bir ders verebilir sizce o şu an sessiz kalıp birşeyler bulma çabasında

Online işlemlerden daha önce görüştüklerine dair bir iz çıkmamış mı? Orada hangi numarayla ne kadar görüşüldü hepsi çıkıyor.
Bide bu kadının ikinci bir hattı var belki adamında vardır. E devletten üstüne kayıtlı kaç tane numara var sorgulanabilir. Eğer adamın başka bir hattı varsa orada görünür

yuhhhhhhhh

insan katil olur be. nası dayandınız böyle midesizliğe?

yuhhhhhhhh

insan katil olur be. nası dayandınız böyle midesizliğe?
ay evlenmeden ıyıkı kurtuldum dıye sukrettım :)
dusunsenıze az kalsın evlenecektım oyle ahlaksız adamla veya eşim ıcın hıssıyatı olan bır arkadaslıga devam edecektım bılmeden

verılmıs sadakam varmıs

orası öyle ama... yuh yani

ee evlendiler mi bari? yalnız onlar ikisi de birbirine güvenemez sonra kimbilir ne saçma bi ilişkileri olmuştur ha

orası öyle ama... yuh yani

ee evlendiler mi bari? yalnız onlar ikisi de birbirine güvenemez sonra kimbilir ne saçma bi ilişkileri olmuştur ha
evlendıler tabı
3 ay sonra bosandılar
onlar bosandıktan 4 ay sonra kız baskasıyla evlendı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…