Haa bi de şu modeller var. Kizin yollu olmasi, kısa giymesi, sülalenin bilmesi vsss. Ya allah.askina bırakın bunları ya. Kiza suç atınca sanki hafifliyor. Almasaydi arabasina. Vermeseydi numarasini. Çamur at izi kalsin. Evli olan erkek.
Aramasa da aramayacağına dair bir kanıt yok. İsmi erkek ismi ile kayıt etmiş mi etmiş. Madem karısı yanlış anlar diye korktu kıza bana eşimden ulaşabilirsin diyebilirdi. Hadi onu diyemedi gelince eşine anlatması gerekirdi. Hadi korktu anlatamadı numarayı kayıt etmemesi gerekirdi. Hepsini geçtim biri tesadüfen ayak üstü görüştük diyor biri arabayla eve bıraktı diyor. Nerden tutsan elinde kalıyor. Bu şüphe ile de yaşanmaz yani.
Eğer karısı bir kaç hafta daha görmeseydi olacakları düşünemiyorum bile. Söyledikleri yalanlardan belli. Belli ki ikiside birbirine yürüyeceklermiş ama o fırsatı tanıyacak zaman oluşmamış hepsi bu.
Umarım haksız çıkarım... arkadaşınıza çok üzüldümDoğru söylüyorsunuz ama arkadaşım ilk gördüğü anda kuzeninin numarasını engelleyip silmiş o yüzden anca karşılaşıp görüşebilirlerse ya da kız diğer numarasından falan ararsa anca görüşebilir
Ha bu arada arkadaşım tabiki hala geri adım atmış değil beklemedeyim şu an diyor illa ki bir şey çıkacak diyor
Soyle soyliyim benim kuzenim numarasini bulmus esimin nisanliyken esimi aramis vs esim direk beni arayip soledi bu kizla bidaha gorusme diye olmasi gereken bu ne olursa olsun adamla ne isi var ne sacma hic masum degil benceKonuştum biraz önce arkadaşımla akşam eşi gelmiş sırnaşmaya çalışmış çok mu küstün falan filan uzatma demiş.
Gerçekleri söylüyorum sen kızarsın diye öyle kaydettim demiş o da ne münasebet sen iyi niyetli olsan söylerdin en azından karşılaştığını vs anlatırdın niyetin kötü ki söylemedin demiş.
Ne diye istedi numaranı demiş.
Lazım olur bilmem ne diye saçmalamış öyle verdim demiş.
O da neye lazım olacak ya bir şey gerekse bende ulaşsın senle ne bu samimiyet demiş ayrıca yolda karşılaştıklarında arabadaymış eşi evine kadar da bırakmış.
Bana doğruyu anlat falan deyince ben doğruları söylüyorum daha da uğraşmıcam demiş kız da boşanalım demiş o da sen nasıl bilirsen demiş.
Şimdilik böyle arkadaşlar
boyle bır konusmadan sonra bosanmak farz olmusKonuştum biraz önce arkadaşımla akşam eşi gelmiş sırnaşmaya çalışmış çok mu küstün falan filan uzatma demiş.
Gerçekleri söylüyorum sen kızarsın diye öyle kaydettim demiş o da ne münasebet sen iyi niyetli olsan söylerdin en azından karşılaştığını vs anlatırdın niyetin kötü ki söylemedin demiş.
Ne diye istedi numaranı demiş.
Lazım olur bilmem ne diye saçmalamış öyle verdim demiş.
O da neye lazım olacak ya bir şey gerekse bende ulaşsın senle ne bu samimiyet demiş ayrıca yolda karşılaştıklarında arabadaymış eşi evine kadar da bırakmış.
Bana doğruyu anlat falan deyince ben doğruları söylüyorum daha da uğraşmıcam demiş kız da boşanalım demiş o da sen nasıl bilirsen demiş.
Şimdilik böyle arkadaşlar
boyle bır konusmadan sonra bosanmak farz olmus
eger bosanmazsa arkadasınız bılın kı esı en yakın zamanda daha rahat aldatacak cunku sıneye ceken yuz goz olup devam eden bır kadın var
ıhanete ugrayıp bunu adamın yuzune vurup ama bosanmayan kadınlar bır erkegın veremeyecegı en buyuk zararı kendılerıne konumlarına verıyorlar dırek sonrakı gelecek hasarlara kucak acıyorlar
Kocası ne derse desin, sahte isimle kaydetmesini açıklayamaz.Kızlar arkadaşım tlfdan online işlemler şifresini alıp incelemiş kendi numarası dışında bir de iş ile ilgisi dışında kayda değer bir şey yok diyor gerçekten 1 hafta önce sadece o kuzenin tlfnu çaldırırlmış konuşulmamış ama neden erkek adı ile kaydettiğine dair şüphesi geçmedi..
Dün de aralarında biraz arbede olmuş sanırım birbirlerine vurmuşlar falan ama adam yemin ediyormuş sen sorun çıkarırsın diye demiş,kız da o zaman hiç almasaydın demiş.
kocasına göre de kimse kendisiyle iletişim kuramazmıymış öyle diyormuş senin bu yanlış anlamandan bu durumdayız diyormuş
Kanıt toplaması zor çünkü kocası açık vermemek için daha dikkatli davranacaktır.Şimdilik bekleme kararı almış arkadaşım elinde dediğiniz gibi yeterince kanıt yok inşallah yanlış bir karar almamıştır arkadaşım beklemede şu an hepinize çok teşekkür ediyor en azından kanıt toplamak adına çok yüz göz olmayacakmış araştırmaya devam edecekmiş
Kanıt toplaması zor çünkü kocası açık vermemek için daha dikkatli davranacaktır.
Uzun bir süre hamile kalmamasını tavsiye ederim.
Avukatla görüştükten sonra delil toplamak için evliliğini sürdürmesine gerek yok. Eğer bu durum yeterli deyip boşanmayı düşünüyorsa evlilikte güven zedeleyici davranışlar grubunda değerlendirilir eşinin yaptıkları. Belki bir aldatma gibi değerlendirilmez ama bu bile hakimin kararlarında oldukça etkili olur.Evet konuştuk arkadaşımla avukattan da bilgi almış sadece bu işe yaramaz biraz daha delil topla demiş o da şifresini alıp dökümanlara bakacak inşallah hayırlısı olur
Avukatla görüştükten sonra delil toplamak için evliliğini sürdürmesine gerek yok. Eğer bu durum yeterli deyip boşanmayı düşünüyorsa evlilikte güven zedeleyici davranışlar grubunda değerlendirilir eşinin yaptıkları. Belki bir aldatma gibi değerlendirilmez ama bu bile hakimin kararlarında oldukça etkili olur.
Arabayla bırakma numarasını alırken eşim kızar demesi vs hepsini birleştirince şu an aldatmamış olsa da işin sonu kötüye giderdi diye düşünüyorum. Arkadaşınız evliliğine devam edecekse bile eline çok iyi bir ders verip öyle devam etmeli.
neden bu kadar emın oldugumu anlatayım
evlenmeden once ben sozluydum
sozlum ıle en yakın arkadasımın ılıskısı varmıs megersozlumun kısa donem askerden gelmesını beklıyordum nısanlanmak ıcın
askerden geldı 3 gun sonra en yakın arkadasımla nısanlandılar
ve benım suphelenmem ıle nısanlanmaları arası 1 hafta
benzer bırsey yasadık ve telefonum resetlendı arızalandı bazı kısıler sılınmıs ısımler degısmıs tum lısteyı yenıden olusturmam lazım sorma canım sıkkın demıstı
ben ınanmıs gıbı yapmıstım
yasadım bılıyorum yanı
arkadasınız ınanmasın ılıskılerı var
ay evlenmeden ıyıkı kurtuldum dıye sukrettım :)yuhhhhhhhh
insan katil olur be. nası dayandınız böyle midesizliğe?
ay evlenmeden ıyıkı kurtuldum dıye sukrettım :)
dusunsenıze az kalsın evlenecektım oyle ahlaksız adamla veya eşim ıcın hıssıyatı olan bır arkadaslıga devam edecektım bılmeden
verılmıs sadakam varmıs
evlendıler tabıorası öyle ama... yuh yani
ee evlendiler mi bari? yalnız onlar ikisi de birbirine güvenemez sonra kimbilir ne saçma bi ilişkileri olmuştur ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?