Arkadaşımın kocası

kuzen kimin kuzeni adamin mi.kadinin mi ben anlamadim?

Kocası hediye çiçek vs satan iş yapıyor güya kendi arkadaşına sürpriz yapmak için ondan alacakmış numarasını almış öyle demiş
bunun ıcın kuzen ozel hat mı almıs
ıs yerı telefonunu arayabılırdı veya ıs yerıne maıl de atabılırdı suprız yapmak ıcın
veya gunduz ıste zaten suprız yapacaksa arayıp suprızını yapabılırdı

evet ortada bır suprız var o kesın
kadına hayatının suprızını yapmıs sokunu yasatmıslar kuzen ve es olarak

kuzenini kendi ismiyle kaydetse kız sorun eder miydi cidden?

Karşılaştığını falan söyleyip anlatsa sorun çıkarmazmış bugün rast gele görmüş sorunca da Ökkeş diye mi kaydetseydim diye dalga geçmiş

Kesinlikle öyle ben ne diyecektim diyor doğruyu söylese ama eşi de çok kurnaz sen kızarsın diye böyle kaydettim diyormuş o da ne alaka niye kızayım demiş yok yok kızarsın demiş

kuzen kimin kuzeni adamin mi.kadinin mi ben anlamadim?
kadının kendı kuzenı
dusunsenıze esınızın whatsaap da kayıtlı x usta da kuzenınızın resmını goruyorsunuz
kendı telınızden kontrol edıyorsunuz bakıyorsunuz kı kuzenınızın baska bır hattı var sızın bılmedıgınız esınızın bıldıgı ve erkek ısmıyle kayıtlı oldugu

Kesinlikle öyle ben ne diyecektim diyor doğruyu söylese ama eşi de çok kurnaz sen kızarsın diye böyle kaydettim diyormuş o da ne alaka niye kızayım demiş yok yok kızarsın demiş
Bu cok kurnazca değil ki ya basit, vasat, siradan, ilkel bir erkek taktiği yani ucuz bir kurnazlık.

Konu özeti için teşekkürler. Anlayamamıştım olayı. Konu sahibi de açıklamadı tekrar sağolsun

Eşinden saklamış işte , kabahat varsa gizli saklı iş yapılır.

Sürpriz meselesini anlayamadım.

Bben de öyle dedim bir şey saklamasa niye öyle kaydetsin diye

Güya kuzeni arkadaşına süprriz yapacakmış arkadaşımın eşi de o tarz bir işte çalışıyor kendisinden alışveriş yapmak için aldığını söylemiş

neden bu kadar emın oldugumu anlatayım
evlenmeden once ben sozluydum
sozlum ıle en yakın arkadasımın ılıskısı varmıs meger sozlumun kısa donem askerden gelmesını beklıyordum nısanlanmak ıcın
askerden geldı 3 gun sonra en yakın arkadasımla nısanlandılar

ve benım suphelenmem ıle nısanlanmaları arası 1 hafta

benzer bırsey yasadık ve telefonum resetlendı arızalandı bazı kısıler sılınmıs ısımler degısmıs tum lısteyı yenıden olusturmam lazım sorma canım sıkkın demıstı
ben ınanmıs gıbı yapmıstım

yasadım bılıyorum yanı
arkadasınız ınanmasın ılıskılerı var

Karşılaştığını falan söyleyip anlatsa sorun çıkarmazmış bugün rast gele görmüş sorunca da Ökkeş diye mi kaydetseydim diye dalga geçmiş

ha okkes ha suat usta,
ne farki varmis ki dalga geciyor ben anlamadim.

arkadasiniz kuzenin ailesine de citlatsin olayi, baska kuzenlere falan varsa herkese duyursun.

Öyle bile olsa insan eşimin kuzeni diye kaydeder x usta diye değil.Sonuçta sürpriz yapılan kişi gelip de adamın telefonuna bakmayacak.Kim bakabilir eşi bakar.Demek ki eş çakmasın durumu bu.

esının telefonunu almasında bır sorun yok kadın kuzenıne zaten kızmaz bunda sorun yok
bunun ıcın kımsenın bılmedıgı ayrı hat kullanması yalan soyledıklerının ıspatı
ben arkadasıma suprız yapacak olsam dırek kuzenımı arar canım arkadasıma suprız yapıcam esının numarasını verırmısın derım
kuzenımın haberı olmadan esıyle konusup onunla konusmak ıcın ayrı telefon kullanmam x usta dıye kayıtlı bırde

Benim eşim benim kuzenimle muhabbeti olmayak.
Kuzenimin bende olmayan 2. numarası eşimde olacak.
Eşim kuzenimi erkek ismi ile kaydedecek.

Yav he he.

Arkadaşınıza söyleyin inanmış gibi yapıp delilleri toplayıp kuzenini de eşini de aileye bir güzel rezil etsin.

Eşinin telefon kayıtlarına baksın ne zamandır görüşülüyormuş bu kuzenle.

Neden suat usta sorusunun cevabı çok salakça değil mi? Zaman kazanmanında böylesi. Resmen aptal yerine koyuyor arkadaşınızı. Yanlış anlayacak bir durum var ki adam gizleme gereği duyuyor. Normal bi insan numaralaşır numaralaşmaz eşine bilgi verir.

Konu özeti için teşekkürler. Anlayamamıştım olayı. Konu sahibi de açıklamadı tekrar sağolsun

Kusura bakmayın görmedim

Kuzen kadının kuzeni ve öyle çok normal bir inbsan değil tanımadığı takılmadığı kimse kalmadı hatta arkadaşım eşiyle tanışmazdan önce onun en yakın arkadaşı ile sevgiliymiş ama bu durumdan kadının eşi hiç bahsetmemiş kadın laf arasında senin arkadaşın sevgilisiymiş deyince biliyorum zaten demiş ve bunlar hiç oturup sohbet eden konuşan kimseler değiller bir anda kız tlfda suat usta diye görüyor ve profilde kuzenini görüyor bu şekilde kocası bir şey yapmadım sen yanlış anlama diye böyle kaydettim diyormuş

yani tele girebiliyorsa bi drive cloud a baksın whastapp mesajlarına baksın bazı teller sık görüştüğü kişileri sıralıyor. ya da faturanın ayrıntılısını istesin ama elinde kanıt olsun akraba sonuçta kızın ona kullanmadığı noyu vermesi byha tuhaf ve düşündürücü

ha okkes ha suat usta,
ne farki varmis ki dalga geciyor ben anlamadim.

arkadasiniz kuzenin ailesine de citlatsin olayi, baska kuzenlere falan varsa herkese duyursun.

Arkadaşımın kuzeni fazla rahat ailesi de laf söyletmez afedersiniz yemediği nane yok böyle bir insan o yüzden bu kadar siniri madem bir şey yok neden normal ismi ile kaydetmemişte suat usta yazmış

Öyle bile olsa insan eşimin kuzeni diye kaydeder x usta diye değil.Sonuçta sürpriz yapılan kişi gelip de adamın telefonuna bakmayacak.Kim bakabilir eşi bakar.Demek ki eş çakmasın durumu bu.

Aynen öyle profilde görmese bilemezdi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…