- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
yan bi eşi süpriz yapıcaksa bu kadar sevilmeyen kişiyi niye seçsin eşi için orasıda tuhaf ama kız aklını çelmiş gibi adamın
Tertemiz pırıl pırıl bir telefon onu bekliyor olacak.Bugün eve gidince telefondan bakmaya çalışacak kanıt bulmaya çalışacak
Dedikleri gibide ola bilir ,fakat neden suat usta ?? Kamuflaj isim şüpheli ,doğal olarak kandiriliyorsunuz
kız tam ne taraftan yani hala amca teyze birde eşinin tel markası ney?Kız da öyle diyor hadi gerçekten dedikleri gibi diyor bu ismi suat usta diye kaydetmekte ki amaç ne diyor kafayı yiyecek burda az kaldı aklına geldikçe sinirleniyor
Bari profil resmine erkek resmi koysaydı çaylak..
Kuzen kızın kuzeni sanırım.Ay niye noktalama kullanmıyrsunuz ya yazarkennn
Göbeğimiz çatlıyor konuyu çözcez diye.
Kızda yok ama kocasında nosu var?O nasıl oluyor.
Hic masum gelmedi bana da.
Takipte kalsın orda bi is dönüyor
Kuzeniyle karşılaştığını eşinden neden saklamış?
Neden Suat usta diye kaydetmiş..
Ben hoşlanmadım bu durumdan..
Kocası hediye çiçek vs satan iş yapıyor güya kendi arkadaşına sürpriz yapmak için ondan alacakmış numarasını almış öyle demiş
kız tam ne taraftan yani hala amca teyze birde eşinin tel markası ney?
Bir de daha yeni evliler. Beyinsiz pislik adam, neyin peşinde? 2 günde yeni tatlar mı aramaya çıkmış?
Hayır kuzen bunu kuzene nasıl yapar? Azdın mı yaaa? Eniştenin yardımına ihtiyacı varsa, en doğalı bunu arkadaşınızdan rica etmesi olmaz mıydı?
Yok cebini herkese vermiyormuş..yok adam yanlış anlar diye erkek ismi kaydetmiş. Aldatma yoksa eğer IQ epey diplerde.
Sinirlerim hopladı yine.
Direk kocasına nasıl ulaşıyor?
Kadında iyi niyet olsa bunu kuzeni aracılığı ile yapar.
Üzgünüm ama her şey ortada sankiArkadaşşım diyor sadece eşimle görüşmüyordur o gizli kullandığı erkeklere verdiği numaradır ondan vardır resmi diyor kız pek sağlam pabuç değilmiş böyle olduğu için kız eşi de söylemeyince haliyle cinnet geçirmiş
Yolda karşılaşmışlar arkadaşımın eşinin işi amcasının yeni taşındığı taraftaymış yakınmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?