Arkadaşımın kocası

yan bi eşi süpriz yapıcaksa bu kadar sevilmeyen kişiyi niye seçsin eşi için orasıda tuhaf ama kız aklını çelmiş gibi adamın

Eşi değil kız karşılaştıklarında kendi arkadaşına sürpriz yapmak için numarasını istemiş öyle demiş

Dedikleri gibide ola bilir ,fakat neden suat usta ?? Kamuflaj isim şüpheli ,doğal olarak kandiriliyorsunuz

Kız da öyle diyor hadi gerçekten dedikleri gibi diyor bu ismi suat usta diye kaydetmekte ki amaç ne diyor kafayı yiyecek burda az kaldı aklına geldikçe sinirleniyor

Kuzen kızın kuzeni sanırım.Ay niye noktalama kullanmıyrsunuz ya yazarkennn
Göbeğimiz çatlıyor konuyu çözcez diye.
Kızda yok ama kocasında nosu var?O nasıl oluyor.
Hic masum gelmedi bana da.
Takipte kalsın orda bi is dönüyor

Bir de daha yeni evliler. Beyinsiz pislik adam, neyin peşinde? 2 günde yeni tatlar mı aramaya çıkmış?

Hayır kuzen bunu kuzene nasıl yapar? Azdın mı yaaa? Eniştenin yardımına ihtiyacı varsa, en doğalı bunu arkadaşınızdan rica etmesi olmaz mıydı?

Yok cebini herkese vermiyormuş..yok adam yanlış anlar diye erkek ismi kaydetmiş. Aldatma yoksa eğer IQ epey diplerde.
Sinirlerim hopladı yine.

Bari profil resmine erkek resmi koysaydı çaylak..

Arkadaşşım diyor sadece eşimle görüşmüyordur o gizli kullandığı erkeklere verdiği numaradır ondan vardır resmi diyor kız pek sağlam pabuç değilmiş böyle olduğu için kız eşi de söylemeyince haliyle cinnet geçirmiş

Bir ara kim arıyor diye bir uygulama vardı bilirsiniz beş altı sene önce kendi numaramı arattıydım köftehorun biri de beni Tunay diye kaydetmişti.Hala kim bilmiyorum

Arkadaşım da herkeste olan numarası var ama farklı bir hattı daha varmış ve eşinde olan oymuş ama isim suat usta diye kayıtlıymış profilde kuzeni görünce şok geirmiş numaraya bakmış farklıymış

Kuzeniyle karşılaştığını eşinden neden saklamış?
Neden Suat usta diye kaydetmiş..

Ben hoşlanmadım bu durumdan..

Arkadaşım da hoşlanmadığı için bir işler çeviriyorsun diye bayağı kavga etmiş ama eşi bir şey yapmadım diyormuş sen kızarsın diye öyle kaydettim demiş

Ben de öyle Rabbim düşmanımın başına vermesin zor bir durum

Üzgünüm ama her şey ortada sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…