Önemli değil ne demek.Kusura bakmayın görmedim
Kuzen kadının kuzeni ve öyle çok normal bir inbsan değil tanımadığı takılmadığı kimse kalmadı hatta arkadaşım eşiyle tanışmazdan önce onun en yakın arkadaşı ile sevgiliymiş ama bu durumdan kadının eşi hiç bahsetmemiş kadın laf arasında senin arkadaşın sevgilisiymiş deyince biliyorum zaten demiş ve bunlar hiç oturup sohbet eden konuşan kimseler değiller bir anda kız tlfda suat usta diye görüyor ve profilde kuzenini görüyor bu şekilde kocası bir şey yapmadım sen yanlış anlama diye böyle kaydettim diyormuş
Eşi hiç kurnaz falan değil bence verdiği cevaplar çok aptalca, arkadaşınız bu cevaplardan sonra öyle oturmuş mu eşiyle?Kesinlikle öyle ben ne diyecektim diyor doğruyu söylese ama eşi de çok kurnaz sen kızarsın diye böyle kaydettim diyormuş o da ne alaka niye kızayım demiş yok yok kızarsın demiş
Benim eşim benim kuzenimle muhabbeti olmayak.
Kuzenimin bende olmayan 2. numarası eşimde olacak.
Eşim kuzenimi erkek ismi ile kaydedecek.
Yav he he.
Arkadaşınıza söyleyin inanmış gibi yapıp delilleri toplayıp kuzenini de eşini de aileye bir güzel rezil etsin.
Eşinin telefon kayıtlarına baksın ne zamandır görüşülüyormuş bu kuzenle.
Neden suat usta sorusunun cevabı çok salakça değil mi? Zaman kazanmanında böylesi. Resmen aptal yerine koyuyor arkadaşınızı. Yanlış anlayacak bir durum var ki adam gizleme gereği duyuyor. Normal bi insan numaralaşır numaralaşmaz eşine bilgi verir.
yani tele girebiliyorsa bi drive cloud a baksın whastapp mesajlarına baksın bazı teller sık görüştüğü kişileri sıralıyor. ya da faturanın ayrıntılısını istesin ama elinde kanıt olsun akraba sonuçta kızın ona kullanmadığı noyu vermesi byha tuhaf ve düşündürücü
Yalnızca whats appten yazışmıyorlardır. Mutlaka telefon ile de görüşmüşlerdir. Kısa kısa da olsa sıklığına bakmak gerekir.Söyleyeyim genelde whatsapp konuışmaları silinmiş oluyormuş ordan yazışıyorlarsa görmesi mümkün olur mu
Ama ya okudukca daha yeni idrak ettim.
Eyvahlar olsun.
Kuzenin supriz için hat alması, kocanin bunu erkek ismiyle kaydetmesi.
Bunun olma ihtimali kaçtır?
Bir kerelik bir supriz icin yeni hat mı alinmis?
Madem gizli is yapacak profile niye fotosunu koymuş onu da anlamadım, hem kimligi gizli kalsin diye farkli numara ve kod adi kullaniyor hem de profile cascavlak kendi fotosunu koyuyor.
telefon yedekler tabi yedeklemeyi kapatmadı ise :/Söyleyeyim genelde whatsapp konuışmaları silinmiş oluyormuş ordan yazışıyorlarsa görmesi mümkün olur mu
Arama dökümanlarina baksın bakalım , konuşmuş mu Suat Abiyle, çok sinir bozucu bir durum birde işin ucunda kuzen varSöyleyeyim genelde whatsapp konuışmaları silinmiş oluyormuş ordan yazışıyorlarsa görmesi mümkün olur mu
Eşi hiç kurnaz falan değil bence verdiği cevaplar çok aptalca, arkadaşınız bu cevaplardan sonra öyle oturmuş mu eşiyle?
Yalnızca whats appten yazışmıyorlardır. Mutlaka telefon ile de görüşmüşlerdir. Kısa kısa da olsa sıklığına bakmak gerekir.
yan bi eşi süpriz yapıcaksa bu kadar sevilmeyen kişiyi niye seçsin eşi için orasıda tuhaf ama kız aklını çelmiş gibi adamınKızın da anlamadığı nokta bu çünkü kız çok iyi ayak değilmiş kendisi bile çok samimi değilmiş öyle sadece akraba ortamlarında karşılaştıklarında görüşüyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?