Arkadaşımın kocası

Ama ya okudukca daha yeni idrak ettim.

Eyvahlar olsun.

Kuzenin supriz için hat alması, kocanin bunu erkek ismiyle kaydetmesi.

Bunun olma ihtimali kaçtır?

Bir kerelik bir supriz icin yeni hat mı alinmis?

Madem gizli is yapacak profile niye fotosunu koymuş onu da anlamadım, hem kimligi gizli kalsin diye farkli numara ve kod adi kullaniyor hem de profile cascavlak kendi fotosunu koyuyor.

Aralarında ilişki var başkada açıklaması yok . Ben olsam herkese duyururdum akrabalara yani sonra da bırakır giderdim kimsenin açıklamasınıda dinlemezdim .

Önemli değil ne demek.

Arkadaşın inanmasın eşine ama inanmış gibi yapsın. Telefon kayıtlarına ulaşabilirse çok güzel olur. Hatta eşinin nerede olduğunu telefonundan takip edebilir gizlice. Bi kaç kere de gidip baksın adam farklı bir yerde falansa. Birlikte gördüğünde de fotoğraflarını çeksin. Sonra dava açsın

adam bundan sonra cok dıkkat edecek kanıt bırakmayacak
belkı kuzen yenı hat alacak belkı adam numarayı ezberleyecek rehberıne bıle kaydetmeyecek belkı ıs yerınde ıkıncı tel kullanacak
artık kanıt bulmakta zor
kuzenın aılesının yanında kuzenıne senı ıkı hattından da aradım ulasamadım falan deyıp fıtılı atesleyebılır ...
S sassyassyy nın onerısı mantıklı

iyi niyetle bakayım dedim de nereden tutsam elimde kaldı... bariz bir ilişki var...arkadaş takipte kalsın elbet yakalanır ... koca sandığınız kadar kurnaz değil tam tersi aptal çapkınlardan

Kesinlikle öyle ben ne diyecektim diyor doğruyu söylese ama eşi de çok kurnaz sen kızarsın diye böyle kaydettim diyormuş o da ne alaka niye kızayım demiş yok yok kızarsın demiş
Eşi hiç kurnaz falan değil bence verdiği cevaplar çok aptalca, arkadaşınız bu cevaplardan sonra öyle oturmuş mu eşiyle?

Söyleyeyim genelde whatsapp konuışmaları silinmiş oluyormuş ordan yazışıyorlarsa görmesi mümkün olur mu

Karşılaştıklarını söylememiş arkadaşım diyor ki olabilir karşılaşmışlardır tamam kabul diyor ben şu 3 gündür o kızla alakalı kendisi ile olsun annesi ile olsun yanında lafı geçmiş o anda bile diyebilirdi unutmuş olsa diyor unutmamuş basbayağı daha adını da suat usta diye kaydetmiş kız kendini parçalamış sabah sinirden

Kızın da anlamadığı nokta bu çünkü kız çok iyi ayak değilmiş kendisi bile çok samimi değilmiş öyle sadece akraba ortamlarında karşılaştıklarında görüşüyormuş

Kız normal birisi değilmiş görüştüğü konuştuğu çokmuş öyle diyor arkadaşım zaten bu yüzden çok sinirli

Arkadaşın eşi eve geldiğinde diyebilirdi kuzeninle karşılaştık numaralarımızı verdik iş için diyebilirdi ve bunu söylemeyip üzerine erkek ismiyle kaydetmesi oda yetmiyormuş gibi 2.bir kimsenin bilmediği numarayla bana hiç inandırıcı gelmedi

Kuzen daha önce adamın yakın arkadaşıyla sevgiliymiş sanki bu görüşmeler gecmisten geliyordu gibi. Arkadaşın konuşma detaylarını iyi araştırsın ve mutlak delil elde edene kadar suya taş atmasın boşanma davasında net kanıtlarla yediklerini döksün ikisi de haketmiş bu rezilliği.

Eşi hiç kurnaz falan değil bence verdiği cevaplar çok aptalca, arkadaşınız bu cevaplardan sonra öyle oturmuş mu eşiyle?

Sen benle hala dalga mı geçiyorsun diye sinir krizi geçirmiş evden kovmuş ama yüzsüz akşam gelince konuşuruz demiş gitmiş sabahtan beri de arayıp duruyormuş açmamış mantıklı bir açıklaması yok bir şey yapmadım diyormuş ama kız ağlamaktan helak olmuş

Kızın da anlamadığı nokta bu çünkü kız çok iyi ayak değilmiş kendisi bile çok samimi değilmiş öyle sadece akraba ortamlarında karşılaştıklarında görüşüyormuş
yan bi eşi süpriz yapıcaksa bu kadar sevilmeyen kişiyi niye seçsin eşi için orasıda tuhaf ama kız aklını çelmiş gibi adamın

Bugün eve gidince telefondan bakmaya çalışacak kanıt bulmaya çalışacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…