Haklısın aynen yolarim vallaValla isterse bin yıllık arkadaşım olsun kimse eşimle dans edemez yolarım onu valla
Aynen katılıyorumValla isterse bin yıllık arkadaşım olsun kimse eşimle dans edemez yolarım onu valla
Hiç özür dilemeye uğraşmazdım. Yakın arkadaşınız olması ona eşinizle dans etme hakki vermez.Daha önce konu açmıştım nedenini öğrenemediğim küslük için, öğrendim sebebi şuymuş ki arkadaş grubumuzla ben evlendikten sonra buluşmuştuk düğünümde eşimle dans etmiş ve ben bunu video seyrederken görmüştüm o ortamda ayla ya eşimlede dans etmişsin ne güzel dedik gülerek o da sessiz kalmıştı, nesrin se eşimle yanyana fotoraf çekilmiş onada dedim ki ya kızım benden çok fotoraf çekilmişsiniz dedim nesrin de bana tabi kızım o benim eniştem çekincem dedi.
Ayla sessizdi konu hakkında ben ona eşimle neden dans ettin diye sorgulamışım kıskanmışım onu benim eşimle yanyana dahi gelemezmiş çünkü ben farklı düşünürmüşüm bu yüzden aramıza mesafe koymuş 18 yıllık arkadaşım. Özür diledim, beni yanlış anladığını öyle birşey ima etmeyi bırak şüphe dahi duymayacağımı ağlayarak sarılarak ifade etmek istedim o ise annesine danışdığını ve bu düşüncelerinde haklı olduğunu ( yani ben onu kıskanmışım ) bu sebeplede eşimle aramı bozmamak için aramızda mesafe olması gerektiğini söyledi. Peki dedim ben bir hata ettim ve ben senin bu düşünceni değiştiremeyeceğim üzgünüm, keşke dilim lal olsaydı demeseydim diyorum şimdi. Ama o an nasıl söylemişim bilmiyorum AYLA bana kırgın ve artık aramızda dağlar var.
Nesrin hala konuşuyor kızım saçmalama diyor, kıskansan ne evine alırsın nede aynı ortamda buluşuruz diyor zamana bırak diyor.
Kusura bakmayın kızlar sizinle paylaşmak istedim.
Haydaaa bende mi gariplik var anlamadım, hemde düğün günümde eşimin 18 yıllık arkadaşımla dans etmesinde ne olabilirki. Düğünümde benim yanımda dans eden insanda mı art niyet arayayım 18 yılın üstüne aksine hoşuma gider aralarının iyi olmalarıValla isterse bin yıllık arkadaşım olsun kimse eşimle dans edemez yolarım onu valla
EvetHaydaaa bende mi gariplik var anlamadım, hemde düğün günümde eşimin 18 yıllık arkadaşımla dans etmesinde ne olabilirki. Düğünümde benim yanımda dans eden insanda mı art niyet arayayım 18 yılın üstüne aksine hoşuma gider aralarının iyi olmaları
Aynende öyle. Kocacığımla kimsecikler dans edemezValla isterse bin yıllık arkadaşım olsun kimse eşimle dans edemez yolarım onu valla
Arkadaşınla eşinin arasının bu kadar iyi olmasına ne gerek var?Haydaaa bende mi gariplik var anlamadım, hemde düğün günümde eşimin 18 yıllık arkadaşımla dans etmesinde ne olabilirki. Düğünümde benim yanımda dans eden insanda mı art niyet arayayım 18 yılın üstüne aksine hoşuma gider aralarının iyi olmaları
Daha önce konu açmıştım nedenini öğrenemediğim küslük için, öğrendim sebebi şuymuş ki arkadaş grubumuzla ben evlendikten sonra buluşmuştuk düğünümde eşimle dans etmiş ve ben bunu video seyrederken görmüştüm o ortamda ayla ya eşimlede dans etmişsin ne güzel dedik gülerek o da sessiz kalmıştı, nesrin se eşimle yanyana fotoraf çekilmiş onada dedim ki ya kızım benden çok fotoraf çekilmişsiniz dedim nesrin de bana tabi kızım o benim eniştem çekincem dedi.
Ayla sessizdi konu hakkında ben ona eşimle neden dans ettin diye sorgulamışım kıskanmışım onu benim eşimle yanyana dahi gelemezmiş çünkü ben farklı düşünürmüşüm bu yüzden aramıza mesafe koymuş 18 yıllık arkadaşım. Özür diledim, beni yanlış anladığını öyle birşey ima etmeyi bırak şüphe dahi duymayacağımı ağlayarak sarılarak ifade etmek istedim o ise annesine danışdığını ve bu düşüncelerinde haklı olduğunu ( yani ben onu kıskanmışım ) bu sebeplede eşimle aramı bozmamak için aramızda mesafe olması gerektiğini söyledi. Peki dedim ben bir hata ettim ve ben senin bu düşünceni değiştiremeyeceğim üzgünüm, keşke dilim lal olsaydı demeseydim diyorum şimdi. Ama o an nasıl söylemişim bilmiyorum AYLA bana kırgın ve artık aramızda dağlar var.
Nesrin hala konuşuyor kızım saçmalama diyor, kıskansan ne evine alırsın nede aynı ortamda buluşuruz diyor zamana bırak diyor.
Kusura bakmayın kızlar sizinle paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?