Arkadaşımın küsme nedenini öğrendim.

MIRA_26

A.Ş.K
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2013
245
115
123
Daha önce konu açmıştım nedenini öğrenemediğim küslük için, öğrendim sebebi şuymuş ki arkadaş grubumuzla ben evlendikten sonra buluşmuştuk düğünümde eşimle dans etmiş ve ben bunu video seyrederken görmüştüm o ortamda ayla ya eşimlede dans etmişsin ne güzel dedik gülerek o da sessiz kalmıştı, nesrin se eşimle yanyana fotoraf çekilmiş onada dedim ki ya kızım benden çok fotoraf çekilmişsiniz dedim nesrin de bana tabi kızım o benim eniştem çekincem dedi.

Ayla sessizdi konu hakkında ben ona eşimle neden dans ettin diye sorgulamışım kıskanmışım onu benim eşimle yanyana dahi gelemezmiş çünkü ben farklı düşünürmüşüm bu yüzden aramıza mesafe koymuş 18 yıllık arkadaşım. Özür diledim, beni yanlış anladığını öyle birşey ima etmeyi bırak şüphe dahi duymayacağımı ağlayarak sarılarak ifade etmek istedim o ise annesine danışdığını ve bu düşüncelerinde haklı olduğunu ( yani ben onu kıskanmışım ) bu sebeplede eşimle aramı bozmamak için aramızda mesafe olması gerektiğini söyledi. Peki dedim ben bir hata ettim ve ben senin bu düşünceni değiştiremeyeceğim üzgünüm, keşke dilim lal olsaydı demeseydim diyorum şimdi. Ama o an nasıl söylemişim bilmiyorum AYLA bana kırgın ve artık aramızda dağlar var.

Nesrin hala konuşuyor kızım saçmalama diyor, kıskansan ne evine alırsın nede aynı ortamda buluşuruz diyor zamana bırak diyor.

Kusura bakmayın kızlar sizinle paylaşmak istedim.

kuzenimin nişanında büyük kuzanoim ile dans ettim eşim gelmemişti hastaydı eve ğelince sen yoksun diye Kuzenle dans ettim diyince anlamsız bi tepki vermişti bence çok saçma sapan şeyler dans ederken biz partnerleri değişiyoruz bile ne var bunda ki abartmış arkadaşınız ya da tam tersi kendisinin bi yakınlığo var bu yüzden mesafe koymaya çalışıyo

Hiç özür dilemeye uğraşmazdım. Yakın arkadaşınız olması ona eşinizle dans etme hakki vermez.

Ya bende kıskanırdım eşimi senin kıskanmaman ilginç. Tabi güveniyorsun arkadaşına. Ama arkadaşına o dans normal gelmemiş ki senden böyle bir şey algılamış.. kıskandığını düşünmüş. aslında o büyütmüş

Ayla'yı o kadar da haklı görme bakalım.
Ben olsam 18 yıllık arkadaşım ufak bir şakamdan başka imalar çıkarırsa o zaman olayın boyutu değişirdi.
Asıl fesatlığı o yapmış.

arkadaşlık bu mu? konunuzda son sayfada yaptığınız açıklamayı da okudum öyle cevap yazıyorum.
bırakın konuşmasın, hatta ben onunla bir daha konuşmam. sizinle olan sorununu sizin dışınızda herkese anlatıp haklısın onayını aldıktan sonra sizinle 1 yıl sonra paylaşan birinden size dost olmaz. amma kin gütmüş, bütün hastalıklı düşüncelerini etrafına anlatmış, sizi nasıl lanse etmiş.

Son düzenleme:
Valla isterse bin yıllık arkadaşım olsun kimse eşimle dans edemez yolarım onu valla
Haydaaa bende mi gariplik var anlamadım, hemde düğün günümde eşimin 18 yıllık arkadaşımla dans etmesinde ne olabilirki. Düğünümde benim yanımda dans eden insanda mı art niyet arayayım 18 yılın üstüne aksine hoşuma gider aralarının iyi olmaları

Evet

Arkadaşınla eşinin arasının bu kadar iyi olmasına ne gerek var?

Bence senin arkadaşın iyi niyetli değilki bu kadar uzatmış meseleyi. Boşver gitsin ne hali varsa görsün

Oyle arkadas olmaz. Aglayarak ifade edecek kadar acınası bir durum göremedim. Toto tavan yapmistir simdi arkadasinin.
Bitir arkadasligini, gereksiz. Cunku annesine danısacak kadar cocuk, sana böyle davranacak kadar icten pazarlıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…