Arkadaşımın küsme nedenini öğrendim.

bence hıc ozur dılememelıydın bence küssün senın ıcın daha hayırlı onun küsmesi hıc kafana takma bosver

Neden düğünde esinizle dans etmiş çok saçma değil mi?

arkadaşlarına bile güvenmeyen, eşleri dişi sinekle dans etse tahrik olacağını zanneden , bu şekilde düşündükleri halde bu adamlarla evlenen güruh basmış burayı..

konu sahibesi arkadaşım iyi yapmışsın özür dilemekle sen üstüne düşeni yapmışsın..arkadaşında annesinden etkilenmiş sanırım zaman bırak..

Sen yine sakayla karışık demişsin ben o düğün salonunda mahkeme duvari suratla gezerdim. Ne alaka dans yaaaa .Aman kafani yorma ya gönül koyarsa koysun sonucta dans etmeyi bilio kim olursa olsun kiskanir genis degilsek..InSan dikkat etmeli bencemmmm

Benim esimle neden dans ediyor arkdasim ya?
Benim esimle kiz kardesim/ablam bile dans edemez( su an bekarim, yani ilerde evlendigimde).
Zaten ablamda kiz kardesimde boyle bisey yapmas soz konusu degil.
Uygun bisymi yani bu?

Kaç yıllık arkadaşım olursa olsun eşimle kimsenin dans etmesine müsade etmem. Fotoğraf çekilebilir düğün ortamı gayet normal. Ama dans olmazdı. kızsanızda bu gayet normal olurdu. O yüzden arkadaşınızın bence kendi fesatlığını sizden bilmiş.Boşverin gerçekten.

Arkadaşlar Öncelikle hepinize teşekür ediyorum.

Her biriniz düşüncesi değerli, sağollun benim ki içimi dökmekti.
Bazen insanları anlamak çok zordur ben belkide insanları anlamaya çalışıyorum, belki o da haklıdır onunda iç dünyasında sebepleri vardır. Eşimle dans etmesi beni kardeşim almıştı dans etmek için, kardeşimde ayla ile dans ediyormuş ben çok fazla hatırlamıyorum ogününün heyecandından eşimde aylayla sadece 2 dk dans etmek durumunda kalmış falan filan..

Benim kırıldığım ve üzüldüğüm nokta kendi içinde olayı fazla büyütmüş bana sormadan sen ciddi misin şaka mı yaptın demeden ki ! başkalarına akıl danışmış ama artık önemi yok çünkü artık aramızda uçurumlar var ve asla bir daha eskisi gibi olamyacak ayla'nın yüzünede dedim bundan sonra eskisi gibi olamaz hiçbirşey dedim.

Ben aylaya göre daha sakin yapıdayım o biraz daha deli doludur bugüne kadar hep onun deli dolu olmasına verdim ama artık yeter ben MS hastasıyım düğünümde bile yeni bir atak geçirmiş hastaneden yeni çıkmıştım ve iğne kullanmaya başlamıştım. İnsan bazen diline kilit vurmayı bilmesi gerekir. Şunu öğrendim benim arkadaşım, dostum herşeyim canım ailem ve eşim.

Bazı insanlar inmesi gereken duraklar vardır ve o insanlar zamanı gelince iner ben kimsenin inmesini istemedim ama doğru olan inmesi istemekmiş ben geç anladım ama anladım sonunda bu yüzden artık beni anlayanların benimle olanlarla olma vakti. Nesrin o benim gerçek dostum bunu biliyorum çünkü düğünümde, düğünümden önceki atakta başka bir şehirde yaşamasına rağmen duyar duymaz koşan ilk kişiydi o hastanede yanımda kalandı ayla ise telefonla arayıp geçmiş olsun birşeye ihtiyacınız varsa geleyim diyendi.

Şimdi ayla'ya karşı son bir görev var düğünü olacak mayıs'ta nikah şahidi olacağım sonrası HERKES KENDİ YOLUNA ...

İyi de düğünde sizin arkadaşınız onunla dans ederken siz neredeydiniz i hatırlamıyor gibisiniz ne alaka yani senin arkadaşının onunla dans etmesi anlayamadım eşin de ne alaka dememiş mi had etmiş neyse olabilir ama sen hani kızım benden çok fotoğraf çekilmişsin deyince ona demesen bile laf ona da çarpmış gibi oluyor seninde gözüne videolarda çarpmış ki bunu dile getirmişssin kız da üzülmüş mesafe koymak istemiş.

Bence o seni kıskanmış. Salla gitsin 18 yıllık arkadaşını 18 saniyede silmiş . Hem de suçlu ne demek kocanla dans etmiş. Asıl ben küserim ne ayaksınız diye.

Bence şahidliğini yapmamalısın. Sana küsmüş sebepsiz yere o bunu açıkca dile getiriyorsa sen de deki ben vazgeçtim şahidlikten ayla.bence o sana sen şahidim olma demeden sen söyle

şaht

Biteceği varmış bu arkadaşlığın boşverin gitsin
Gelene kapınız açık olsun gidene elveda diyiverin
18 yıllık arkadaşlığınızı 1 kalemde siliyor ise sizde hiç umursamayın derim

sevgili mira öncelikle rahatsızlığınıza üzüldüm ve bu rahatsızlığın ataklarını bilmesine rağmen sizi bu kadar üzmüş olan insan dostunuz değildir demek istiyorum. önceki mesajımda da yazdım, beni en çok üzen olay dost dediğimin kırıldıysa eğer ve ben bunu farkedememişim ki sürekli neyin var diye sorarken, onun kırgınlığını başkalarına anlatarak taraf alması olurdu.
nikah şahidi falan olmayın derim. sizin dostluğunuz çoktan sınanmış ve bitmiş. ilk sorunda başkalarına sizin ve eşinizin dedikodusunu yapmış birinin neden şahitliğini yapasınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…