İyi de düğünde sizin arkadaşınız onunla dans ederken siz neredeydiniz i hatırlamıyor gibisiniz ne alaka yani senin arkadaşının onunla dans etmesi anlayamadım eşin de ne alaka dememiş mi had etmiş neyse olabilir ama sen hani kızım benden çok fotoğraf çekilmişsin deyince ona demesen bile laf ona da çarpmış gibi oluyor seninde gözüne videolarda çarpmış ki bunu dile getirmişssin kız da üzülmüş mesafe koymak istemiş.
Merhaba, Öncelikle cevabın için teşekür ederim. Dans olayı net hatırlamadığım doğrudur, çünkü babamla dans etmiştim sonrasında ağlamaya başlayınca eşim aldı sonra kardeşim eşimden dansı devraldı kardeşimle dans ederken, kardeşimde ayla ile dans ediyormuş. Eşim ve ayla orta kalmışlar ikisi dans etmiş zaten uzun bir dans değil 2 dakika ve ben inanın düğün stresi ve yeni geçirdiğim atak sebebebiyle doğru düzgün düğüne dair birşey hatırlamıyorum çünkü ellerim ve ayakllarımda his kaybım vardı hastaneden çıkalı 1 hafta olmuştu ben düğünümün olucağını düşmezken düğünüme dair tek hatırladığım çok mutluydum ve hala çok mutluyum çok şükür atağımdan kalıntı kalmadı ve düğüne dair herşeyi video ve fotoraflardan görüyorum ve sürekli bakıyorum aaaa ben bununlada oynamış aa o öyle yapmış diyerek mutlu oluyorum . Eğer siz evliyseniz ve düğünüzüne dair her ayrıntıyı hatırlıyorsanız helal olsun ben balık hafızalıyım malesef.
Mayısta sende onun düğününde kocası ile dans et
Espirili bir cevap olmuş. böyle birşey asla olamaz.
Bence şahidliğini yapmamalısın. Sana küsmüş sebepsiz yere o bunu açıkca dile getiriyorsa sen de deki ben vazgeçtim şahidlikten ayla.bence o sana sen şahidim olma demeden sen söyle
Sebepsiz yere değil, oda haklı mutlaka yanlış teleffuz etmiş onu kırmış sadece doğru olanı öğrenmesini isterdim benden herneyse olan oldu. Şahitlik konusuna gelince biz 11 yaşında bir söz verdik hatta yemin ettik birbirimizin ne olursa olsun nikah şahidi olacağız diye.
Biteceği varmış bu arkadaşlığın boşverin gitsin
Gelene kapınız açık olsun gidene elveda diyiverin
18 yıllık arkadaşlığınızı 1 kalemde siliyor ise sizde hiç umursamayın derim
Doğru söylüyorsun biteceği varmış, miladı doldurmuş bir arkadaşlık sağlık olsun.
sevgili mira öncelikle rahatsızlığınıza üzüldüm ve bu rahatsızlığın ataklarını bilmesine rağmen sizi bu kadar üzmüş olan insan dostunuz değildir demek istiyorum. önceki mesajımda da yazdım, beni en çok üzen olay dost dediğimin kırıldıysa eğer ve ben bunu farkedememişim ki sürekli neyin var diye sorarken, onun kırgınlığını başkalarına anlatarak taraf alması olurdu.
nikah şahidi falan olmayın derim. sizin dostluğunuz çoktan sınanmış ve bitmiş. ilk sorunda başkalarına sizin ve eşinizin dedikodusunu yapmış birinin neden şahitliğini yapasınız.
Merhaba Ben yaz,
Öncelikle önceki dikkattin ve özenin için teşekür ederim, Cümlelerinizi özenle itinayla seçiyorsunuz. Rahatsızlığımı biliyor, malesef ki . Ben zaten zorlu bir evlilik hazırlık aşaması geçirdim ama rabbim kimseye yaşatmasın çünkü zor şeyler o kortizon his kayıpları ve bana o gün ayrılırken sarıldı ağlama, üzülme hasta olma dedi o kadar yapmacıktı ki. ama öğrendim arkadaşlıklarında ömrü varmış ve biz bu ömrü doldurmuşuz. Hastalığım arkadasına sıgmadım ona karşı inşllah kendi yolunda mutlu olur bana uzak allaha yakın.
Nikah şahidi olmak durumundayım istemediğimi söyledim bir yemimiz var ben tuttum sözümü yemimi şimdi sıra sende dedi. bu yüzden çocuk aklıyla verilen sözümü tutucağım bu sebeple aslında olmak istemiyorum ama bir bakıma mecburum gibi birşey. Zaten düğününde fazla kalmayı düşünmüyorum açıkcası, o benim nişanıma bile geç gelmişti, kuafor saçını yetiştiremediği için son 30 dk yanımdaydı neyse .. teşekür ederim herşey için.
Sevgilerimle,