Arkadaşımın küsme nedenini öğrendim.

Merhaba, Öncelikle cevabın için teşekür ederim. Dans olayı net hatırlamadığım doğrudur, çünkü babamla dans etmiştim sonrasında ağlamaya başlayınca eşim aldı sonra kardeşim eşimden dansı devraldı kardeşimle dans ederken, kardeşimde ayla ile dans ediyormuş. Eşim ve ayla orta kalmışlar ikisi dans etmiş zaten uzun bir dans değil 2 dakika ve ben inanın düğün stresi ve yeni geçirdiğim atak sebebebiyle doğru düzgün düğüne dair birşey hatırlamıyorum çünkü ellerim ve ayakllarımda his kaybım vardı hastaneden çıkalı 1 hafta olmuştu ben düğünümün olucağını düşmezken düğünüme dair tek hatırladığım çok mutluydum ve hala çok mutluyum çok şükür atağımdan kalıntı kalmadı ve düğüne dair herşeyi video ve fotoraflardan görüyorum ve sürekli bakıyorum aaaa ben bununlada oynamış aa o öyle yapmış diyerek mutlu oluyorum . Eğer siz evliyseniz ve düğünüzüne dair her ayrıntıyı hatırlıyorsanız helal olsun ben balık hafızalıyım malesef.

Mayısta sende onun düğününde kocası ile dans et

Espirili bir cevap olmuş. böyle birşey asla olamaz.

Bence şahidliğini yapmamalısın. Sana küsmüş sebepsiz yere o bunu açıkca dile getiriyorsa sen de deki ben vazgeçtim şahidlikten ayla.bence o sana sen şahidim olma demeden sen söyle

Sebepsiz yere değil, oda haklı mutlaka yanlış teleffuz etmiş onu kırmış sadece doğru olanı öğrenmesini isterdim benden herneyse olan oldu. Şahitlik konusuna gelince biz 11 yaşında bir söz verdik hatta yemin ettik birbirimizin ne olursa olsun nikah şahidi olacağız diye.

Biteceği varmış bu arkadaşlığın boşverin gitsin
Gelene kapınız açık olsun gidene elveda diyiverin
18 yıllık arkadaşlığınızı 1 kalemde siliyor ise sizde hiç umursamayın derim

Doğru söylüyorsun biteceği varmış, miladı doldurmuş bir arkadaşlık sağlık olsun.

Merhaba Ben yaz,

Öncelikle önceki dikkattin ve özenin için teşekür ederim, Cümlelerinizi özenle itinayla seçiyorsunuz. Rahatsızlığımı biliyor, malesef ki . Ben zaten zorlu bir evlilik hazırlık aşaması geçirdim ama rabbim kimseye yaşatmasın çünkü zor şeyler o kortizon his kayıpları ve bana o gün ayrılırken sarıldı ağlama, üzülme hasta olma dedi o kadar yapmacıktı ki. ama öğrendim arkadaşlıklarında ömrü varmış ve biz bu ömrü doldurmuşuz. Hastalığım arkadasına sıgmadım ona karşı inşllah kendi yolunda mutlu olur bana uzak allaha yakın.

Nikah şahidi olmak durumundayım istemediğimi söyledim bir yemimiz var ben tuttum sözümü yemimi şimdi sıra sende dedi. bu yüzden çocuk aklıyla verilen sözümü tutucağım bu sebeple aslında olmak istemiyorum ama bir bakıma mecburum gibi birşey. Zaten düğününde fazla kalmayı düşünmüyorum açıkcası, o benim nişanıma bile geç gelmişti, kuafor saçını yetiştiremediği için son 30 dk yanımdaydı neyse .. teşekür ederim herşey için.

Sevgilerimle,

ben olsam eşimle dans eden arkadaşimi kıskanirim valla alirim elimden eşimi.
özür dileyecek yok. çaktirmadan senin elinden almaya çalışmiş gibi geldi bana.
kuzeniyle dans ederse yıkarim ortalığı:) ben anlamam arkadaşş. kocam sadece benimle dans etsin!!:)

Bence takıntılı olan arkadaşınız
İçi rahat etmeyen o
Bırakın kendi bildiği doğrusunu okusun
Çok etik değil yaptığı eşinle dans etmesi
Sende onunkiyle edicen ki o zaman anlasın anyayı konyayı

dans edecek başka adam mı kalmamış düğünde. bence boşverin,değmezmiş kaldı ki bir şey dememişsiniz kırılacak.

Dans edebilir ne var bunda? Hayır başka birinin düğünü olsa ne bileyim doğum günü vs olsa neyse niye etsin de damatken edilebilir. İkisi de pisttedir o ara etmiştir. Yolmak falan ne ayıp. Böyle yorumları okudukça şaşırıyorum. Şahsen 18 yıllık arkadaşım eşimle dans etti diye kıskanacaksam oturur dost ve eş seçimimi düşünürdüm

aylanın eşinde gözü var ve yediremediği için mesafe koymuş sen de hala saf saf ağlayarak özür diliyorsun valla ne diyim

Tecrübelerime dayanarak diyorum ki, bu konuya bu kadar alınıyorsa bir sebebi olmalı, atalarımız boşuna dememiş "ateş olmayan yerden duman çıkmaz" diye. Bu durumda kıskanmanızda gerekir ve kıskansanızda son derece haklı olursunuz, 18 yıllık arkadaşlık bu sebeple küslüğe dönüşecekse bırakın dargın kalsın :)

Yarasıolan gocunurmus. Isterse 100000 yyıllık arkadaşım olsunyine de dans edemez esimle. Ulan kuzeni bile dans etse cildirirm kimseye guvenme devir kkötü

Yarasıolan gocunurmus. Isterse 100000 yyıllık arkadaşım olsunyine de dans edemez esimle. Ulan kuzeni bile dans etse cildirirm kimseye guvenme devir kkötü

Bu arada ulanı bi an erkek arkadasimi bbaşkasıyla dans ederken hayal ettim sinirle yazmışım kusura bakma

İnşallah çevremde hep sizin gibi insanlar olur bunu çok samimi söylüyorum
Düğünumde arkadaşımı mi kiskanicam ne münasebet

Ay millette yamuk yumuk kocalarla düğünde dans etmeye ölüyordu aman aman çok sıkı tutun başka yok onlardan

Konu Sahibi seni de yerim çok tatlısın
Anlatisin söylediklerin çok hoşuma gitti
Ne agliyorsun arkadaşım
Dengesiz hayatından çıksın gitsin
Fesat midir nedir

Tipsiz tipsiz adamlar
Yav tamam kuzguna yavrusu Kartal gelirmiş ama abartı kıskançlıkları anlamıyorum. Bir arkadaşım var kocasını görsen 1.55 boy zayıf tıfıl bir şey kadın ölümüne kıskanıyor. Len kim ne yapsın senin kocanı diyesim geliyor

Konu sahibi sözüm size değildi. Arkadaşının içi fesatmış hiç ağlama üzülme sen.

Arkadaşimız aynı kişi olabilir ay adamda bi kaşıntı lüzumsuz salak bir şey iyy

Yemin ederim bir elin parmağını geçmez benim gördüğüm evli çok yakışıklı adam sayısı
Yakinda ben de evlenicem benim aşkım da çirkin
Düğünümuzde kimsenin onunla dans etti diye etkilenecegini sanmıyorum
Etkileniyorlarsa da bir dansla üstelik benim düğünümde helal olsun ten uyumu, elektrik bu gercek ask bu olmali diyip aradan çekilirim
Ya herkesin hassasiyeti olur saygı duyarım inanç , kültür şu bu ama yok yolarim yok parçalarım demiyorlar mi hahaytttt diyesim geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…