Arkadaşımın küsme nedenini öğrendim.

eşinin başkasıyla dans etmesini kıskanan kadınları niye tuhaf karşılıyorsunuz.bende rahatsız olurum doğrusu,dans benim gözümde bir kadının ve bir erkeğin arasında daha romantik bir an yaşamak için yaptıkları eylemdir.bence spor olsun diye eğlenme amaçlı olmuş olsa karşılıklı disco muzikle tepinilir yada göbek atılır,ama bu benim görüşüm.herkesin bakış açısı farklı.kıskanmayana niye kıskanmıyorsun kıskanana da niye kıskanıyorsun demek bence sığ bir düşünce.

Ya zaten yakışıklı da olsa çirkinde Adam seni sevmiş evlenmiş daha neyin peşindesin di mi ama? 7 yıl sevgililiğin üzerine 7 yıldır evliyiz bir gün kıskanmadım. İşi Rus'larla Ukraynalılarla bir de. İş kendine ve kocana güvenmekte bitiyor.

Sana da müstakbel eşinle bir ömür mutluluklar. Allah ağzınızın tadını bozmasın

Sanirım bnde olsam alinirdim o an nasil soyledinizi arkadasiniz gormus olmaliki anlamli bi sekilde soylemissinizki alinmis bnde arkadsimin esiyle arasinda problem olmasin diye arama mesafe koyardim sahsen belkide o an kendini kotu hissetti arkadasiniz

Ya çok teşekkürler çok öpüyorum seni

Butyn bunlar olurken sen baska dugune miydin tatlim:)) Ayla hakli ben olsam daha seninle gonusmammm kustuummm kustummmm:)

İnşallah çevremde hep sizin gibi insanlar olur bunu çok samimi söylüyorum
Düğünumde arkadaşımı mi kiskanicam ne münasebet
Ay şükür. 18 yıllık arkadaşımı düğün günü emanet edemeyeceğim kocayı, düğün günümde kocama bakacak kadını ne yapayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…