- 7 Ocak 2016
- 164
- 66
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Küçük altın ne çeyrek altin mi? O da 200e dayandı suan çok zorlanırım yol masrafı ile birlikte.Küçük altın ben bütün arkadaşlarıma küçük altın takıyorum
Evet öyle yapmayı düşünüyorum kız kardeşi ile konuşup evin tarifini alicam suan gitmeyecek diye biliyor beni :)Zaten bu nisan dugun tarih i ayarlamalar bazen çok gergin olabiliyor madem size bu kadar değer vermiş ayarlamış gitmeseniz olmaz bence. Hatta persembe gidecekseniz arkadasinizin annesi ile konusup supriz yapabilirsiniz :) kiza çok iyi gelecektir yaninizda olmaniz
Bence arkadaşınizin nisanina gidin çünkü o.sizi düşünüp ayarlama yapmışMerhaba arkadaşlar, yine ben :)
Size içinden çıkamadığım bir konu hakkında danışmak istiyorum.
Önümüzdeki hafta sonu en yakın arkadaşımın nişanı var. Nisan ankarada olacak ve ben istanbuldayım. Arkadaşım nisan tarihini ayarlarken benim geçen hafta olan sınav dönemimi de göz önünde bulundurdu ve ay başında yapmayı planladığı nişanı 16 sına erteledi.
Sorun şu ki biz bu planı yaparken benim başka bir arkadaşımın ve aynı zamanda akrabamın aynı tarihte düğünü olacağını bilmiyordum. Onun kına gecesi 15 inde nikahı 16 sinda olacak. Burada işler karışıyor çünkü benim için yakın arkadaşımın nişanı daha önemli. Annem de saçmaladıgımı istanbuldaki düğün dururken ankaradaki nisana gitmemin ayıp olacağını söylüyor. Arada kaldım.
Arkadaşım da gelmezsen üzülürüm ama gönül koymam sonuçta benim kına gecem ve nikahim da olacak onlara gelirsin dedi ama biliyorum kirilacak.
Aklıma kınaya katılıp cumartesi sabah ankaraya gitmek geldi ama o iş de sıkıntılı çünkü damat da istanbuldan gidecek nişanı gündüz yapıp dönmesi gereken akrabaları göndermeyi planlıyorlarmış beni bekleyin diyemem insanlara.
Mantıklı önerilere ihtiyacım var
Ve gitmezsem hediye etmeyi düşünüğüm takıyı istanbuldan ablası ile göndermek çok mu ayıp olur sizce?
Ben arkadaşımın nişanı için perşembe gününden gidip pazara kadar kalmayı düşünüyordum, hala öyle yapmak Istiyorum. Bu çok abes bir davranış mı olur?
Aslında bir iki hafta önce kızın annesi ile karşılaştım böyle böyle oldu nasıl olacak bilmiyorum dedim tavır değişti direkt biz kınaya bekliyoruz kesin gelmelisin xok güzel olacak istersen nikaha gelmeyebilirsin dedi. Gitmezsem aşırı dedikodu olacak ama göze aldım artık.Yakın ve sürekli görüştüğün bir akraban değilse kuzen gibi yani arkadaşını yalnız bırakma.
Sonuçta kızcağız senin için gün değiştirmiş belli ki değer verdiği birisin. Ki trip atmak yerine gönül koymam demesi de hoş. Kırma böyle samimi ve iyi niyetli arkadaşını.
Ki ben öyle yakın akraba düğünü değilse gitmedim bugüne kadar ailem tek gitti. Ailen gittikten sonra senin gitmemen önemli değil ki..
Diğer fikirleri sonradan okudum onlar da güzel gümüş bir hatıra bileklik ya da kolye çok iyi fikir bence de:)Küçük altın ne çeyrek altin mi? O da 200e dayandı suan çok zorlanırım yol masrafı ile birlikte.