Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

kapısına gitmek adamın ekmeğine yağ sürmekle eş değer zaten. eve gidip ben sizi gördüm demem anlamsız. tehdit eder elimdeki görüntüleri haklamaya çalışır vs vs vs

şimdi farzediyorum ben bu durumdayım(allah korusun)
gecenin bi vakti komşum aradı ve camdan sizi gördüm gelin sahura dedi
kalkar giderim direk evime bakmaya
evde kim var kim yok görürüm
videoya ne hacet

ama yarına kalırsa bana biri anlatsa ve ben nişanlıma aşıksam
ilk düşüneceğim şey acaba anlatandamı art niyet var

ve eğer ben kandırılmak istersem 1000tane video izlesem kandırır beni yine o adam

ama bu gece gider gözümle görürsem nereye kandırıyo

belkide onlarla tanışman tesadüf değil kaderdir..belki ileride böyle bir olayı yaşayacağın için, kıza haber vermesi gereken biri olacağı için onlarla tanışmışsındır..ya da her ne olursa olsun ilerde keşke söyleseydim dememek için kesinlikle bişeyler yapmalısın..

şu konuda bir şüphe olmasın; gördüklerimi ve elimdeki kanıtları kesinlikle sunacağım. savunduğum için görüntü aldım zaten. yoksa banane der camımı kapatırdım.

nişanlınızı bir kadınla öpüşürken görseniz videoda nasıl kanacaksınız ??

canım ya 9 sayfa oldu hala sen bı karar veremedın ..haber vereceksen ver neredeyse onlar evden ayrılacak :)

nişanlınızı bir kadınla öpüşürken görseniz videoda nasıl kanacaksınız ??

ben adama aşıksam (ki şahsen eşime aşığım)
fotomontaj der o kızın
ilk taşındığımız günden beri bende gözü vardı der
kurana el basarım der

ahanda kandım gittiiiiii

haber verdin mi bilmiyorum ama vermadiysen hala ne duruyorsun gidebilirler evden... kız gözüyle görmeden inanmakta zorlanır kendi gelemese bile ağabeyini babasını falan yollayabilir ... Lütfen acele et, istersen gizli numaradan ara kimliğini deşifre etme ama hemen haber ver bence...

aynen ya çoğu kişi ara gelsin görsün diyo bu konuda hemfikiriz kızın üzüleceğini hepimiz biliyoruz ama adam kandırır yani erkek bu şeytan gibi oluyolar sen kötü olursun ben şahsen kendi gözümle canlı görünce inanırım bi tek kmera resim falan adam beni ikna eder çnkü aşığım çünkü seviyorum bunun için gözle görmek gerek ilerde yalancıya çıkmaman için araman gerek

bu arada benim muhatabım burada sensin
şu an ben senin derdine çare arıyorum
şahit olduğun durum zaten kötü birde sen kötü duruma düşme diye yazıyorum bunları
sonuçta şuan olayın içinde olan sensin
ve tamamen senin kararın

çok teşekkürler yanımda olduğunuz için.

eger yüzleri bellı oluyosa video da cok guzel bi kanıt olur ancak kendi gözleriyle görmesi daha güzel olurdu. o kızın ne kadar temiz bi kalbi varmıs ki Allah sizin vesilenizle nişanlısının ne mal oldugunu gösterecek

araman için ısrar etmemiz senin için biz burda seni düşünürüz bide o masum kızı kendimi yerine koydumda o adamı sevdiğim için kendimden nefret ederim hemde kendi hazırladıkları yuvalarında kendi yataklarında bu naasıl bi iğrençliktir aklım almıyo bu erkekleri doyumsuz olmalarını . ara ara diye yalvarmamızın nedeni o masum kız ve senn adam onu kandırcak ve suçlu olan sen olcaksın bunuda geçç o adam o kızı haketmiyoo ve o kız ömür boyu aldatılacak belkide bunu bildiği halde sevdiği için susacakk kendini yiyip bitircek hayatı maaf olcak baştann durdurmak senin elinde sanki sen deilde adamı ben görmüşüm öyle iğrendm ki anlatamam ..

7dk video çektinde bu adam aptalmı camın önüne geçip perdeyi açıcak nişanlısını aldatacak.ben hala o gitmelisin diyorum çünkü adam kapıyı açtığında camdan gördüm nişanlın da vardı bi çağırsana dediğinde adam kimi çağıracak ve aldattığını herkes bilecek adamda faka bastığını hatta annenle falan git

canım ben de sayfalardır kız gelsin görsün yoksa kandırılır diyorum:)
video olmazsa dediğim bazı arkadaşlar videoya gerek yok söyle ya da kapısına git falan demişler ondandı

gelebilcek durumdaysa bu saatte onu cagırmalısın.bu şekilde evlenseler bile seni vicdanın nasıl rahat edecek. söylemeyi istiyosun zaten ama bunu onun görmesi lazm. cagırman lazm yani..cok canım sıkıldı bnmde bu duruma.ama sanslı ki sen farkettin ve kandırılmıcak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…