- 23 Şubat 2020
- 12
- 10
- 86
- 24
- Konu Sahibi Greensseyes
-
EvetGece 12'ye kadar mi?
Boyle is mi olur? Arkadasinizin niyetini anlamadim ama bana pek tekin gelmedi. Cok dengesiz tavirlari var.
Hanımlar aklıma takılan bir konu var. Arkadaşım sekreter olarak bir işe başladı bir hafta önce felan, sonra bana abimin yanına işe giricem istersen sen gel burda çalış çok rahat dedi (yaşlarımız 20 bu arada) önce saatleri vs çok iyi 7 de çıkarsın 15 dakikada evde olursun dedi ama iş yeri evime 1 saat uzaklıkta. Ben kabul etmedim uzak diye bana baya ısrar etti git ne güzel 5000 maaş alırsın diye sonra öğrendim ki 12 ye kadar çalışıyormuş yani kendi beğenmediği için benim girmemi istedi. Neyse bu arkadaş işten ayrıldı bende kendime iş buldum bu seferde benim yanımda işe başlamak istiyor ben istemedim tabi yani abisinin yanında işe başlaması felan yalan sizce bu kişiye artık tutumum ne olmalı ?
Soğuk davranın uzak durun. Kimileri arkadaş görünümlü şeytan oluyorlarHanımlar aklıma takılan bir konu var. Arkadaşım sekreter olarak bir işe başladı bir hafta önce felan, sonra bana abimin yanına işe giricem istersen sen gel burda çalış çok rahat dedi (yaşlarımız 20 bu arada) önce saatleri vs çok iyi 7 de çıkarsın 15 dakikada evde olursun dedi ama iş yeri evime 1 saat uzaklıkta. Ben kabul etmedim uzak diye bana baya ısrar etti git ne güzel 5000 maaş alırsın diye sonra öğrendim ki 12 ye kadar çalışıyormuş yani kendi beğenmediği için benim girmemi istedi. Neyse bu arkadaş işten ayrıldı bende kendime iş buldum bu seferde benim yanımda işe başlamak istiyor ben istemedim tabi yani abisinin yanında işe başlaması felan yalan sizce bu kişiye artık tutumum ne olmalı ?
Artık hayatınızdan çıkarmanın zamanı geldi onu skt si geçmiş ürün bozulmuş.Hanımlar aklıma takılan bir konu var. Arkadaşım sekreter olarak bir işe başladı bir hafta önce felan, sonra bana abimin yanına işe giricem istersen sen gel burda çalış çok rahat dedi (yaşlarımız 20 bu arada) önce saatleri vs çok iyi 7 de çıkarsın 15 dakikada evde olursun dedi ama iş yeri evime 1 saat uzaklıkta. Ben kabul etmedim uzak diye bana baya ısrar etti git ne güzel 5000 maaş alırsın diye sonra öğrendim ki 12 ye kadar çalışıyormuş yani kendi beğenmediği için benim girmemi istedi. Neyse bu arkadaş işten ayrıldı bende kendime iş buldum bu seferde benim yanımda işe başlamak istiyor ben istemedim tabi yani abisinin yanında işe başlaması felan yalan sizce bu kişiye artık tutumum ne olmalı ?
Görüşmeyin bidaha iyi niyetli değil belli. Bide ne yaptığı ne için yaptığı belli değil güven vermedi bana sizede değer vermiyo bence 1 saatlik yola 15 dak. falan diye iyi bi dost olsa sizin iyiliğinizi ister size iylik yapmış gibi görünmeyi değil.Hanımlar aklıma takılan bir konu var. Arkadaşım sekreter olarak bir işe başladı bir hafta önce felan, sonra bana abimin yanına işe giricem istersen sen gel burda çalış çok rahat dedi (yaşlarımız 20 bu arada) önce saatleri vs çok iyi 7 de çıkarsın 15 dakikada evde olursun dedi ama iş yeri evime 1 saat uzaklıkta. Ben kabul etmedim uzak diye bana baya ısrar etti git ne güzel 5000 maaş alırsın diye sonra öğrendim ki 12 ye kadar çalışıyormuş yani kendi beğenmediği için benim girmemi istedi. Neyse bu arkadaş işten ayrıldı bende kendime iş buldum bu seferde benim yanımda işe başlamak istiyor ben istemedim tabi yani abisinin yanında işe başlaması felan yalan sizce bu kişiye artık tutumum ne olmalı ?
Afedersiniz saat 12 de ne işiymiş bu ?Hanımlar aklıma takılan bir konu var. Arkadaşım sekreter olarak bir işe başladı bir hafta önce felan, sonra bana abimin yanına işe giricem istersen sen gel burda çalış çok rahat dedi (yaşlarımız 20 bu arada) önce saatleri vs çok iyi 7 de çıkarsın 15 dakikada evde olursun dedi ama iş yeri evime 1 saat uzaklıkta. Ben kabul etmedim uzak diye bana baya ısrar etti git ne güzel 5000 maaş alırsın diye sonra öğrendim ki 12 ye kadar çalışıyormuş yani kendi beğenmediği için benim girmemi istedi. Neyse bu arkadaş işten ayrıldı bende kendime iş buldum bu seferde benim yanımda işe başlamak istiyor ben istemedim tabi yani abisinin yanında işe başlaması felan yalan sizce bu kişiye artık tutumum ne olmalı ?
Bu haberdeki bini bir çok iş vaadi ileGamze Açar tek kurban değil! İş ilanıyla iğrenç tuzaklar
Gamze Açar’ın ölümüyle ilgili hazırlanan iddianamede, şüphelilerin 2019 yılında da benzer bir olaya karıştıkları belirlendi. Şüphelilerin iş vaadiyle bir...www.hurriyet.com.tr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?