Arkadaşımın psikolojik sorunları var..

sana soracağım soruyu arkaadaşına sorarmısın lütfen.arkadaşın taciz edilme yada tecavüz edilme korkusuyla mı büyümüş.yada namusun çok önem verildiği baskıcı bir aile veya çevredemi büyümüş.yada böyle birşey başından geçmiş mi?bu olayın belirlenmesinde bu sorunun cevabı çok önemli bir etken.

Esi bir dedigini iki etmez karisinin. Kiymaz evine ve cocuklarina ama nedense arkadasim bazi taraflarini sevmiyor esinin. Bende anlamadim. Of ya karisik bir durum. Cok tartisiyorlar bazen yok yere. Ne bileyim. Ama arkadasim kizina biraz ustu kapali sormus birseyler ama kiz babam beni yanagimdan optu. Bana sarildi. Baba beni kucakladi. Normal seyler soylemis. Hani olsa birseyler kiz soyler diyor. Cunku defalarca sormus kizina.

bence arkadaşın paranoyak..bu ne böyle ortada fol yok yumurta yok bi baktı bi sevişelim dedi diye sapık yapmış adamı.boğuşalım anlamında demiştir

Benim bir arkadasim var, kizi bes yasinda. Bir kizi var. Arkadasim bugunlerde cok buyuk sikintilar yasiyor. Tabii insaallah bosa cikar bu sikintisi. Bir ara kendi kocasinin bes yasindaki kizi kulotla odasinda durup giyinirken kocasinin kizini dikkatle suzdugunu ve orda kiza hem oyle dolasma ve hem kizi suzdugunu soyledi. Daha sonrasinda kizi oynarken arkadasim koltukta yorgun olunca uyuyakalmis, ve kocasi kizla oynarken gel seviselim kiz demis bes yasindaki kiza. Arkadasim bunu duymasiyla beraber yerinden firlamis ve esine ne bicim laf bu demis. Esi kizmis ve onun:53: delirdigini soylemis. O benim kizim canim herseyim, nasil boyle birsey dusunursun diyerek kapatmis konuyu. Ve arkadasim cok korkuyor bu durumlardan. Ayrilip kurtulcam ama belkide ben paranoia yapiyorum diyerek buyutmek istemiyor olayi. Daha fazla herangi supheli birsey yok ama bunlar yeterli diyor bazen. Cok bunalima girmis ve uzuluyor. Insaallah cinsel istismar dedigimiz pislik bizim ailede yoktur diyerek hergun dualar ediyor. Arkadaslar sizce ne demeli boyle bir duruma. Ben sasirdim kaldim. Kendimde anneyim. Ya basimiza böyle birsey gelirse. Allah korusun! Dua edin arkadasima. :53: :59:

bence gözlemlemeye devam etsin...ama sevişelim lafını bi babadan duymak normal ...belki bakışlarıda evladını severk izlemekten ibarettir yani öyle umud ediyorum..
bi psikoloğa danışması aslında en mantıklı olan kendisi abartıyorda olabilir....

Cok iyi arkadasim. Ici iyilikle dolu ama cok sikintili. Ici icini yiyip bitiriyor. Depresyona gecirdi cok yardim ettim ona. Heralde hala var depresyon. Ona yardim etmek isitoyrum ama nasil. Evet ailesinden cok dayak yemis. Sikmislar dovmusler. VAr birseyler ama cok anlatmiyor. TEdavide gordu ama olmuyor. Dugumleri cozulmuyormus bir turlu. Simdide bu olay hepten kaybetti kendini.

Arkadaşınızın kesinlikle psikolojik tedaviye ihtiyacı var.Biri kocası diğeri kızı..Ortada somut bir hareketde yokken bunu eşine yakıştırabilmesi hastalık belirtisidir.

Cok iyi arkadasim. Ici iyilikle dolu ama cok sikintili. Ici icini yiyip bitiriyor. Depresyona gecirdi cok yardim ettim ona. Heralde hala var depresyon. Ona yardim etmek isitoyrum ama nasil. Evet ailesinden cok dayak yemis. Sikmislar dovmusler. VAr birseyler ama cok anlatmiyor. TEdavide gordu ama olmuyor. Dugumleri cozulmuyormus bir turlu. Simdide bu olay hepten kaybetti kendini.

arkadasın babasından böyle seyler mi görmüşki psikolojik olarak eşinden şüpheleniyor?

Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi" başlığına taşındı ve konu başlığı değiştirildi..

bu konularla büyütülen insanların çoğu bu psikolojiyi üstlerinden atamadıkalrı için bilinç altında bu konuya sürekli devamlı bir odaklılık vardır.buda bir bağ ortamında yyani en büyük örnek bir anne evladı bağlamında örnek olarak ortaya çıkabilir.gerçekten böyle bir durum varsa çok üzücü Allah eşine yardım etsin derim.emin olmak istiyorsa evin çeşiyli yerlerine kamera yerleştirmesi iyi fikir.çünkü bir insanın şüphelenmesi ne kadar kötüyse şüphelendiği konuda araştırma yapıp o konuda kesin bilgiler elde etmeside o kadar iyidir.

Esi bir dedigini iki etmez karisinin. Kiymaz evine ve cocuklarina ama nedense arkadasim bazi taraflarini sevmiyor esinin. Bende anlamadim. Of ya karisik bir durum. Cok tartisiyorlar bazen yok yere. Ne bileyim. Ama arkadasim kizina biraz ustu kapali sormus birseyler ama kiz babam beni yanagimdan optu. Bana sarildi. Baba beni kucakladi. Normal seyler soylemis. Hani olsa birseyler kiz soyler diyor. Cunku defalarca sormus kizina.

kocası ile arası iyi ise kocasının sapıklık yönlerini daha önce görmediyse
arkadaşın paranoyak öyleyse

arkadaşının eğer ciddi korkuları olmasaydı bu meseleyi sana anlatmazdı.pedofildir belki kocası.arkadaşına sorarmısın bilgisyarda çocuklara dair müstehcen şeylere bakılmışmı biraz kurcalasa pc geçmişini.ben yüzde yüz inanırım daha bugün haber lerde vardı d.bakırda aması 8 yaşında yeğenine tecavüz edip öldürmüştü.allah büyük konuşturmasın ama oğlumu bile kimseyle yanlız odada bırakmak istemiyorum ki başına birşey gelir diye.devir çok kötü,insanlar da öyle.

ben böyle bir şeyin olmuş olabileceği kanaatindeyim,hangi akla hizmet sevişelim diyorki minicik bebeğe?

Konu basligini ne hakla degistirebiliyorlarki. Hemen piskolojik hasta deyip damga vurdunuz. Nasil yaparsiniz bunu anlamadim.

cnm konu başlığından hiçbirşey anlaşılmıyordu konu başlığı içeriği yansıtmalı
lütfen yardım
öldüm
bittim off
gibi başlıklar yasak bende editörlük yaptım bu böyledir konu içeriğine bakılır kimseye sorulmadan konu başlığı düzenlenir

benim anlamadığım arkadaşının kocası ikinci evliliği ve bu kız ilk evliliğinden mi yani kan bağları yok mu onu anlamadım?
Ikinciside eğer kandi babasıysa kızın gel sevişelim der yani sevme anlamında demiştir koklaşmak kızını sevme anlmaında kendi kızına böyle bişi düünücek değil ya allah korusun ama üvey kızıysa adamın byle şeyler düşünebilir tabi

arkadasım oz olsa ne uvey olsa ne 5 yasındakı bır mınık kıza sapkınlıktan bahsedıyoruz eger bır ınsanda boyle sapıklık varsa oz uvey farketmez kı koskoca adam 5 yasındakı sapıkca duygular beslemesı anormal bır durum ınsallah yoktur ole bır durum.o sapıkca duygular besleyen yaratıga heryer roma

Bence Bunda Bir Şey Yok..
Ama Düşünüyorum Arkadaşınız Eşinden Böyle Bir Şey Bekliyorsa, Demek ki Daha Önceden Böyle Eğilimleri Olduğunu Görmüştür..
Yoksa Bu Damgayı Vurmak Çok Ayıp, Çok Günah..
Sonuçta Bir Baba..
Umarım Yersiz Bir Düşüncedir..

belkide kuskularinda dogruluk payi vardir neden hemen cephe aliniyor anlamis degilim...Sanki ülkemizde olmayan seyler !

arkadasina söyle canim ,bir müddet baba ile kizi evde yalniz birakip disari ciksin ama cikmadan önce bir cep telefonunu evde onlarin sabit durdugu bi yere yerlestirsin ve yanina alacagi ikinci bi cep telefonu ile kontak kursun ,esinede uzak bi yere gidecegini bi kac saat öncesine dönemeyecegini inandirici bi sekilde belirtsin ama evin cevresinden uzaklasmasin ve kötü seyler olursa aninda müdahale edebilsin

ama insallah yoktur...

ya bu sevişelim lafı kullanılır normalde de bir arkadaşın dediği gbi eskiler de çok kullanır.benim teyzem de kızına söyler gel biraz sevişelim annecim falan der yani cinsel anlamda kullanıldığını sanmıyorum... diğer olayda eşinin kötü gözle baktığını düşünmüyorum gözü takılmıştır yani şimdi benim de küçük bir oğlum olsa ve karşımda donsuz gezse ben de baksam oğlum öle gezme falan desem sapık anne mi olucam ?bence arkadaşınız ciddi anlamda paranoyak.ben o adam yerinde olsam boşardım onu kusura bakmayın. kaç senelik kocası hiç tanıyamamış mı şimdiye kadar yani şimdiye kadar göze batan bir davranışı olmuş mu?ben normal bir insan olarak o kadar sene evli kaldığım adamdan kocam dediğim insandan sadece saçma sapan bir laf ve küçük bir bakıştan asla şüphelenemem daha doğrusu aklımın ucundan bile geçmez. arkadaşınız madem böyle sapıkça birşey düşünüyor gizli kamera koysun kontrol etsin ama bişey çıkmazsa duyduğu şüphe yüzünden kendisinden utanmayacak mı evliliğine kaldığı yerden devam edebilecek mi?

ya bu sevişelim lafı kullanılır normalde de bir arkadaşın dediği gbi eskiler de çok kullanır.benim teyzem de kızına söyler gel biraz sevişelim annecim falan der yani cinsel anlamda kullanıldığını sanmıyorum... diğer olayda eşinin kötü gözle baktığını düşünmüyorum gözü takılmıştır yani şimdi benim de küçük bir oğlum olsa ve karşımda donsuz gezse ben de baksam oğlum öle gezme falan desem sapık anne mi olucam ?bence arkadaşınız ciddi anlamda paranoyak.ben o adam yerinde olsam boşardım onu kusura bakmayın. kaç senelik kocası hiç tanıyamamış mı şimdiye kadar yani şimdiye kadar göze batan bir davranışı olmuş mu?ben normal bir insan olarak o kadar sene evli kaldığım adamdan kocam dediğim insandan sadece saçma sapan bir laf ve küçük bir bakıştan asla şüphelenemem daha doğrusu aklımın ucundan bile geçmez. arkadaşınız madem böyle sapıkça birşey düşünüyor gizli kamera koysun kontrol etsin ama bişey çıkmazsa duyduğu şüphe yüzünden kendisinden utanmayacak mı evliliğine kaldığı yerden devam edebilecek mi?

aynen canım bende senin gibi düşünüyorum.bende 3 yaşındaki kız yeğenimi gel teyzoşum yiycem diyorum yatıveriyor ye teyze diyor.bende sapığım o zaman.yiycem demişim abowww:27:

benim çevremde 65 yaşında öğretmen emeklisi bir adam var ve iki kızı bir oğlu var,kimse ona bu yakıştırmayı kondurmaz eşi de dahil.ama ben belli bariz anlıyorum adamın hareketlerinden çocuklara karşı kötü niyet beslediğini.günahını almyim da demiycem çünkü neyle karşılaştığımı Allah biliyor.yapabileceğim hiçbirşey yok o adamdan nefret etmekten başka.böyle şeyler oluyor arkadaşlar lütfen bebeğinizin çevresindeki gözleri ve hareketleri daha dikkatli inceleyin.bebeğimin ilerde psikolojik sorunları olup hayatı mahvolacağına,paranoyak olup kendime hayatı zehretmeyi tercih ediyorum.tedbirli ve temkinli olmak lazım,insanlar çok tuhaflaşmış çünkü.

metrobüste 3- 4 yaşlarında bir bebek vardı geçen gün kız bebek elleri ayakları sürekli hareket içinde.büyük ama pusete koymuş annesi.üstünde elbise vardı kısa bebeğin poposu küçük bebek çamaşırı falan göründü.çevreye dikkat ettim üç kişi dikkatle baktı ya,koca koca adamlar inceliyor,küçücük bebek.annesine söyledim elbisesini örttü dikkate aldı sağolsun. yani demem o ki.bakmak var bakmak var,bir anne hisseder ne şekilde bakıldığını bebeğine.lütfen kimseye güvenmeyin.

Back
X