Benim bir arkadasim var, kizi bes yasinda. Bir kizi var. Arkadasim bugunlerde cok buyuk sikintilar yasiyor. Tabii insaallah bosa cikar bu sikintisi. Bir ara kendi kocasinin bes yasindaki kizi kulotla odasinda durup giyinirken kocasinin kizini dikkatle suzdugunu ve orda kiza hem oyle dolasma ve hem kizi suzdugunu soyledi. Daha sonrasinda kizi oynarken arkadasim koltukta yorgun olunca uyuyakalmis, ve kocasi kizla oynarken gel seviselim kiz demis bes yasindaki kiza. Arkadasim bunu duymasiyla beraber yerinden firlamis ve esine ne bicim laf bu demis. Esi kizmis ve onun

delirdigini soylemis. O benim kizim canim herseyim, nasil boyle birsey dusunursun diyerek kapatmis konuyu. Ve arkadasim cok korkuyor bu durumlardan. Ayrilip kurtulcam ama belkide ben paranoia yapiyorum diyerek buyutmek istemiyor olayi. Daha fazla herangi supheli birsey yok ama bunlar yeterli diyor bazen. Cok bunalima girmis ve uzuluyor. Insaallah cinsel istismar dedigimiz pislik bizim ailede yoktur diyerek hergun dualar ediyor. Arkadaslar sizce ne demeli boyle bir duruma. Ben sasirdim kaldim. Kendimde anneyim. Ya basimiza böyle birsey gelirse. Allah korusun! Dua edin arkadasima.