Arkadaşımın takıntısı

Arkadaşınızı düşünmeniz güzel.
Siz gerekli uyarıyı üstünüze düştüğü kadar yapmışsınız.
Gerisi sizi ilgilendirmez.
Karşımızdaki insanların hayatına bi yere kadar müdahale edebiliriz.
Sonra herkes iyi ya da kötü tercihlerini ve sonuçlarını kendi yaşar.
Daha fazla zorlamayın bence.

Yok ayrılsın demiyorum kör gibi peşinden gitmesin biraz kafasını kaldırsın uzaktan bakabilsin neler yaptığına istiyorum ne dese evet diyecek konumda şuan

evet ama senin yapabileceğin birşey yok ki artık sen uyarını yaparsın, kendisi bir hatasını görmediği sürece bu böyle gider.

Başkasının eline bakmak zorunda gibi davranıyor hayır benle gelmeyecekti zaten aynı yerdr okumamız söz konusu değil ayrılınca gelip bana anlatacak üzülmesini istemiyorum bu kadar basit sadece sizi kimse mi bi konuda uyarmaya çalışmadı? Arkadaşlarınız sizin için uğraşmadı?

Arkadaşınız en az 19 yaşında ve şu an aldığı karar o şehirde ünv okuma şeklinde. Ne biliyorsunuz kızın çok üzülüp kahrolacağını? Belki kız doğru bir karar verdi, nasıl bu kadar eminsiniz haklı olduğunuzdan??? Bir erkek için gider, ayrılsa da kalır okuluna devam eder ve iyiki gelmişim buraya der. O çocuk vesiledir ama kız için o okul hayırlıdır. Sizin dediğiniz okulda belki bin beteri ile karşılaşır daha çok üzülür ne biliyorsunuz yahu??? Siz uyarınızı yaptınız ama kız gidecek, bu saatten sonra ne yapın diye tavsiye vermemizi bekliyorsunuz, tercih günü alın kağıdını çaktırmadan silip istediğiniz yerleri yazın ya da kıza büyü yapın çocuktan ayırın diyemeyiz ya...

Arkadaşınız en az 19 yaşında ve şu an aldığı karar o şehirde ünv okuma şeklinde. Ne biliyorsunuz kızın çok üzülüp kahrolacağını? Belki kız doğru bir karar verdi, nasıl bu kadar eminsiniz haklı olduğunuzdan??? Bir erkek için gider, ayrılsa da kalır okuluna devam eder ve iyiki gelmişim buraya der. O çocuk vesiledir ama kız için o okul hayırlıdır. Sizin dediğiniz okulda belki bin beteri ile karşılaşır daha çok üzülür ne biliyorsunuz yahu??? Siz uyarınızı yaptınız ama kız gidecek, bu saatten sonra ne yapın diye tavsiye vermemizi bekliyorsunuz, tercih günü alın kağıdını çaktırmadan silip istediğiniz yerleri yazın ya da kıza büyü yapın çocuktan ayırın diyemeyiz ya...
niye bu kadar abarttınız sorun sadece okul değik davranış şekli zaten,okul da önermedim ama onun bölümü ve okulu seçmedeki tek nedeni çocuk,tam tersine bana gel yalnız kalmayayım diyen de oydu,o olmazsa yalnız kalmaktan endişelenen arkadaşım zaten

Çok büyük bir hata ? Sonuç olarak yeni bir ortama giriyor elbette yeni arkadaşlar edinir. Sadece sevgilisiyle takılacak hali yok ya . Bu durum sizi neden bu kadar rahatsız etmiş ki .. Arkadaşınızın arkadaş edinememe sorunu mu var ?

niye bu kadar abarttınız sorun sadece okul değik davranış şekli zaten,okul da önermedim ama onun bölümü ve okulu seçmedeki tek nedeni çocuk,tam tersine bana gel yalnız kalmayayım diyen de oydu,o olmazsa yalnız kalmaktan endişelenen arkadaşım zaten

Sence tam olarak neyi abartıyorum? :KK14:

Bu okulun hayırsız, diğer okulun hayırlı olacağını nerden biliyorsunuz? Ya da kızın üzüleceğini, çocuğun terk edeceğini? Belki evlenecekler?? Bi bilgi mi aldınız bir yerden? Bunu söyleyin, net bir bilgiyse ona göre kızı engelleyelim tabi siz engelleyemezken biz ne yapabiliriz bilmiyorum... :işsiz:

Olan olmuş, siz uayarmissiniz ama o tercihini o yönde yapmış. Şu saatten sonra yapacak bisey yok. Okula gitmemek gibi bir durum söz konusu olmayacağına göre konunun size düşen kısmı kapanmış. Hem gelecekte ne olacağını nereden bilebilirsiniz ki, kötü şeyler olabileceği gibi iyi şeyler de olabilir.

Canım
Arkadaşlık şudur:
Fikrini söyler uyarırsin. Eger uyarılarına kulak asmaz ve mutsuz olursa da yanında olursun.

Trip atmak ve karışmak nedir yahu. Hiç sevmem kararlarıma karışılmasini

Sence tam olarak neyi abartıyorum? :KK14:

Bu okulun hayırsız, diğer okulun hayırlı olacağını nerden biliyorsunuz? Ya da kızın üzüleceğini, çocuğun terk edeceğini? Belki evlenecekler?? Bi bilgi mi aldınız bir yerden? Bunu söyleyin, net bir bilgiyse ona göre kızı engelleyelim tabi siz engelleyemezken biz ne yapabiliriz bilmiyorum... :işsiz:
Yardımcı olmayacaksanız yazmasanız da olur fikir istedim sadece :) başka bi konuda görüşmek üzere :)

Canım
Arkadaşlık şudur:
Fikrini söyler uyarırsin. Eger uyarılarına kulak asmaz ve mutsuz olursa da yanında olursun.

Haa mutsuz olduğunda gelip bana aglamasin diyorsan da sen gerçek dost değilsin demektir

Canım
Arkadaşlık şudur:

Trip atmadım,karışmadım onu nerden çıkardınız,soğuk davranan o,sadece emin misin istediğin mesleğin bu olduğuna türünde konuştuk ki tek taraflı değildi o da sordu bana ben de ona

Haa mutsuz olduğunda gelip bana aglamasin diyorsan da sen gerçek dost değilsin demektir
Nerden çıkardınız bunu,üzülmesin bi gün gelip şöyle yapsaydınız keşke demesin bize de elimden geleni yapayım en azıdan için rahat olur

Yardımcı olmayacaksanız yazmasanız da olur fikir istedim sadece :) başka bi konuda görüşmek üzere :)

Bak yardımcı olacağım diyorum soru soruyorum sana geçiştiriyorsun farkında mısın?Keşke cevap versen de konuşsak. Ama yok cevap vermiyorum diyorsan bence de başka konularda görüşmek üzere, adiyos...

Nerden çıkardınız bunu,üzülmesin bi gün gelip şöyle yapsaydınız keşke demesin bize de elimden geleni yapayım en azıdan için rahat olur
Arkadaşının şu an istediği bu yalnız.
O çocuğun olduğu şehre gitmek.
Bunu istiyor farkında mısın?
Gitmezse uzulecek.

Çok büyük bir hata ? Sonuç olarak yeni bir ortama giriyor elbette yeni arkadaşlar edinir. Sadece sevgilisiyle takılacak hali yok ya . Bu durum sizi neden bu kadar rahatsız etmiş ki .. Arkadaşınızın arkadaş edinememe sorunu mu var ?
Evet hem o yönde bi sorun var normalde zorlanmaz ama kısıtlanıyor birazda

Arkadaşının şu an istediği bu yalnız.
O çocuğun olduğu şehre gitmek.
Bunu istiyor farkında mısın?
Gitmezse uzulecek.
Yav zaten tercih falan bitti gidecek gelirse tamam bir örnekti o yarın şunu yapma dese koşulsuz şartsız tamam dicek bu ne kadar sağlıklı bi durum diyorum illa gelen konuyu 'o şehri istiyo tamam mı 'ya getiriyor ama bu kadar sığ bakılmamalı bu gün biri sevgilim giyimize karışıyor napayım dese şu forumda herkes karıştırma der burda da böyle bi duruö var

Kendi yerinize koyamıyorsunuz sanırım,bi hata yapan arkadaş uyarılır bizim çevremizde :) müdahale etme seviyem de şöyle şöyle de olabilir iyi düşün bu kararı verirken demek bu kadar başka bi şey yapan yok zaten hey allam :)
"Canım her ihtimali düşün" diyip cekildiysen mesele yok zaten.

O zaman neden konu açtın buraya?

Uyarma seviyen bu kadarla kalmamis ki kız sana soğuk davranıyor bence

Bak yardımcı olacağım diyorum soru soruyorum sana geçiştiriyorsun farkında mısın?Keşke cevap versen de konuşsak. Ama yok cevap vermiyorum diyorsan bence de başka konularda görüşmek üzere, adiyos...
Bi soru sormuyorsunuz çünkü ondan olabilir mi :) Nasıl bir durum olduğunu aralarında ben biliyorum az çok nasıl gideceği davranışlardan bellidir zaten çocuk daha baskın ve arkadaşım kaptırmış gidiyor bi gün bi terslik çıkarsa(bakın çıkarsa) çok büyük hayalkırıklığı olacak ve olmayacağının garantisi yok garantisini verebilir misiniz :) ben ayrılaın şöyle yapsın demiyorum biraz kendim ne istiyorum bu hayattan diye bakabilse keşke diyorum ama hepiniz çok yüzeysel bakıyorsunuz sorun seçtiği il okul şu bu değil her konuda onun ağzına bakması

"Canım her ihtimali düşün" diyip cekildiysen mesele yok zaten.

O zaman neden konu açtın buraya?

Uyarma seviyen bu kadarla kalmamis ki kız sana soğuk davranıyor bence
Yeterinde yazdım bence okursanız bi kaç yorumu

Back
X