- 29 Ekim 2015
- 1.501
- 2.980
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla siz uyarmışssınız arkadaşınızı bence daha fazla da kafa yormayın . Bazı insanlar uçuruma bile bile giderler. Arkadaşınız erkek arkadaşına bu tür tavizler veriyorsa tek kaldığında da kafasını duvarlara vurmasın. Ne demek kısıtlanıyor ? Hangi devir de yaşıyoruz Allah aşkına. 2-3 tane kız arkadaşı olmasına da laf eden bir adamla beraberse arkadaşınızda çok akıllı biri değil sanırımEvet hem o yönde bi sorun var normalde zorlanmaz ama kısıtlanıyor birazda
Bi soru sormuyorsunuz çünkü ondan olabilir mi :) Nasıl bir durum olduğunu aralarında ben biliyorum az çok nasıl gideceği davranışlardan bellidir zaten çocuk daha baskın ve arkadaşım kaptırmış gidiyor bi gün bi terslik çıkarsa(bakın çıkarsa) çok büyük hayalkırıklığı olacak ve olmayacağının garantisi yok garantisini verebilir misiniz :) ben ayrılaın şöyle yapsın demiyorum biraz kendim ne istiyorum bu hayattan diye bakabilse keşke diyorum ama hepiniz çok yüzeysel bakıyorsunuz sorun seçtiği il okul şu bu değil her konuda onun ağzına bakması
Derdini mikeyim butonu olmalı bence :) konu sahibi kızma
Bu kadar amaçsız yorum yapılmasını beklememiştim ben de sizden bahsetmiyorum tabi de sırf yazmak için yazan çok varmış,haklı olabilirsiniz ama hiç bi şey sormadan da direk yargılayıp kıskanç ayırmaya çalışıyor,işsiz diye yaftalamak da çok doğru bi yaklaşım değil,gerçek dost değilmişsin diyen biri bile çıktı yani pesO zaman sen konuyu aşırı tersten anlatıyorsun. Eğer konu açarsan ve dersen ki kız arkadaşım erkek arkadaşının olduğu ili yazdı eyvah napçaz gitmesin, çocuğa bağlanmasın dersen herkes bu şekilde yorum yapar. Sen konunu öyle anlatmışsın ki tek sıkıntı sevgilisinin okuduğu ili yazması gibi olmuş. Sende başkasının açtığı böyle bir konu okusan sende eee ne var bunda sanane dersin. Çünkü birçok insan ya sevgilisiyle okumak için aynı şehiri yazar ya da sevgilisinin okuduğu şehiri yazar gider. Aşırı normal bir durum bu.
Ama sen dersen ki kız arkadaşım kendine güvensiz, bazı sorunları olan, hayatı tam olarak bilmeyen birisi ve onu üzme potansiyeli olan bir erkek arkadaşı var ve sırf onunla birlikte olmak için onun yaşadığı ilde saçma sapan bir bölüme gidiyor o zaman adam gibi tavsiye veririz. Açtığın konuyu tarafsız bir kez daha okumanı ve aslında gerçek soruna ne kadar değindiğine bir bak derim.
Bir nasihat bin nusubetten iyidir, gitsin ağzı yansın hayatı öğrensin biraz, belki daha da güçlenir. Biz de ünv de öğrendik hayatı ve ayakta durmayı. Her zaman totomuzu biri kollayamıyor maalesef, bu kızın da totosunu sürekli kollayamazsınız önce bunu anlamanız gerek. Karakteri güçsüzse böyle darbe yiye yiye, düşe kalka güçlenir. Ondan bundan sakındırırsan hep böyle arkasını biri toplamak durumunda kalır...
Bi soru sormuyorsunuz çünkü ondan olabilir mi :) Nasıl bir durum olduğunu aralarında ben biliyorum az çok nasıl gideceği davranışlardan bellidir zaten çocuk daha baskın ve arkadaşım kaptırmış gidiyor bi gün bi terslik çıkarsa(bakın çıkarsa) çok büyük hayalkırıklığı olacak ve olmayacağının garantisi yok garantisini verebilir misiniz :) ben ayrılaın şöyle yapsın demiyorum biraz kendim ne istiyorum bu hayattan diye bakabilse keşke diyorum ama hepiniz çok yüzeysel bakıyorsunuz sorun seçtiği il okul şu bu değil her konuda onun ağzına bakması
üniversite çağına gelen gençler kendi kararlarını kendileri alabilecek kapasitededir gözümde.
Tatlı dille anlatırsın.
Ki zaten bunu da yapmışsın.
Bundan sonrası seni bağlamaz.
En yukardaki alıntı sanırım sorularını cevaplıyorGozume bir anda "çok güzel hareketler bunlar" daki skeçler geldi.
Iki kankiden birnin sevgilisi olur ve sevgilisi olan kankisinden uzaklasir ve uzulur kiskanir ayirmaya calisir vs.
Bu skeç geldi ama kesinlikle sana kiskanc yada ayirmaya çalışıyorsun demiyorum.
Iki arkadas bir adam olunca geldi akliam sadece.
Iyiligini sizden uzaklassa bile dusunmeniz gayet normal ama kizinda sevgilisi ile arasinda sorun yok iken sevgilisinin oldugu yere gitmek istemesi normal. Ben olsam bende isterdim. Duzgun giden iliskisine neden ayrilacagim gozuyle bakıpta oyle davransin ki? Kimse ayrilmak icin sevgili olmaz. Ayriliriz nasilsa diye baslarsa zaten birsey baslamamistir aslinda, sadece vakit gecirmek olurdu.
Adamin bir hatasinimi gordunuz ki yada ayrilacagi potansiyeli mi var ki boyle diyorsunuz? Bir bildiginiz varsa soyleyin sizi yargilamayalim bilmeden.
Derdini mikeyim butonu olmalı bence :) konu sahibi kızma
Anladim. Baglanmis koru korunede. Siz adamin birnhatasini gordunuzmu diye sordum aslında. Yani kotu davranmasina yada kaldıracak biri olmasina sahit oldunuzmuEn yukardaki alıntı sanırım sorularını cevaplıyor