arkadaşın kızı

Cinsel kimlik karmaşası yaşıyor olabilirler. Kızın ailesini çok iyi tanıyorsanız bildirin aksi takdirde söylemeyin. Kıza zarar verebilirler. Ayrıca diğer kızı da es geçmeyin lütfen. Sonuçta bu yaptıkları,sadece bir heves uğruna olmayabilir. Kızlar lezbiyen olabilirler.

Bu konu çocuğu alıp konuşmakla çözülecek kadar basit değil. Bir uzman yardımı almaları gerekiyor. Eğer lezbiyenlerse, bunu kaldırabilecek bir aile yapısına sahip olmalarını umuyorum.

Çok çok karışık bir konu hatta burada psikolog olan bir üye sizi yönlendirse , ne yapılması gerektiğini anlatsa daha iyi. Maalesef ülkemizde hala aileden ve çevredeki insanlardan korktukları için cinsel kimliğini saklamak zorunda olan binlerce kişi var.

Lütfen konuyu dine bağlayıp kapanmasına neden olmasın kimse. Böyle bir durumu yaşayan ebeveynler de bilgi sahibi olsunlar.

Gay bir arkadaşım ergenken erkek kuzeni ile öpüştüğünü, asla kadınları merak etmediğini söylemişti. Bilmiyorum eğer kızlar lezbiyense ki sanmıyorum ikisi de lezbiyen olsun, biri diğerini etkiliyordur, işler çok çorba. Sen bence hiç karışma, ne olan olsun, anaları da sana düşman olur, bu işler hep böyledir.

İlk önce kızlarla konuşun. Durumu öğrenin. Ablaları gibi tavsiyede bulunun.
Direkt annelerine söylemek, kızları utandırabilir.
Ergenlik çağları, istemediğiniz şeylere yönlendirebilir onları, intihar gibi.

Yani düşündüm de bana sanki 13 yaşında olan 15 yaşındaki kız tarafından kandırılmış da özendirilerek yapılmış gibi geldi nedense.O yaşlardan bizde geçtik.15 yaşın, cinsel kimlik tanıma yaşı olduğunu düşünmüyorum.Kendi ergenliğimi düşünerek bu kanıya varıyorm aslında.15 yaşında lise 1 e gidiyordum.Okuldaki arkadşlarımın çoğu karşı cinsle flört aşamasındaydı yani seçimlerini yapmışlardı.Bilemiyorum bayağı derin bir mevzu ama 1 kız evladım var.Sanırım ben başıma gelmiş olsa bilmek isterdim

Kizlarla birebir gorusmeyin.
Kizlarin aileleri ofke kontrolu olan, psikolojileri normal insanlarsa haber verin.

Kötü düşünmemek çok tuhaf.

Kızların ailesine durumu uygun bir şekilde anlatın bence, ailesinin bilmeye hakkı var sonuçta sizi değil ailesini dinleyecektir.

Hangi kizin annesiyle samimiyseniz bunu anneyle konusun yani gordugunuz seyi anlatin.
Ayseyle tek basiniza konusmayin, o sizin boyunuzu asar.. Bu konusma sonrasi utansa ve kendine bisey yapsa oldur Allah bu vicdan azabindan kurtulamazsiniz.
Annenin bu durumu bilmeye hakki var,sakin saklayim ustunu orteyim demeyin.
Bu yaslar cinsel kimlik kesfi icin oldukca gec.
Sekillenmis olmasi lazim tercihlerinin.
Meraktandir diyenler olmus, bizde gectik o yaslardan, aksine o yaslarda gencler karsi cinsin ilgisini cekmek icin kirk takla atar, sevgilisi olmayan bunalima girer vs..
Anneyle konusun uygun bi dille, bana cok olagan meraktan vs gelmedi cunku.

yarın ayşe ile görüşeceğim. okuldan gelirken davet ederim. utandırmadan nasıl bir konuşma yapabilirim sizce.
Yahu niye eve çağırıyorsunuz ,kadın bana birsey yaptı dese ne olacak .Milletin çocugunu evimde istemem ben .Ya annesine söyleyin yada hiç bulaşmayın.

Zaten bu konuları ögretmenler bile cocuklara sorup ,ögrenip anlattıramaz .Yasak yasak suç .Uzman çağırılıp bilgi verilir o kadar .Çocugum sana kim ne yaptı bile diyemezsiniz .Travma sebebi .Bu isler öyle komsu teyze kenara ceksin konussun işleri değil ,ya karısmayın yada anneye olanları anlatın .Aile cahil cühela degilse tabi .

Bende yapmıştım öyle şeyler lezbiyen olmadım merak mı desem ne denir bilmiyorum annesi algılı bir kadınsa anlatın ki cinsel tercihleri farklı yönlenmesin değilse kızla konuşun ama evinizde değil yanlış olduğunu söyleyin zaten ne yaparsanız yapın cinsel tercihler kişinin özgür iradesi bile değil hissetiği güdülerle oluşur

Yorumların bir kısmı beynimi yaktı

Öpüşmek ne zaman bu kadar sıradan bi eylem oldu. Aramda duygusal birşey olmadan karşı cinsi dahi öpemem, midem bulanır. Meraktan öpüşmek mi olur?

Biz de 12-13 yaşlarında merak ederdik ama kızlarla aramızda konuşurduk, acaba nasıl oluyor vs diye. Hiç fiiliyata geçmedik

Ben olsam kızlarla yalnız konuşmam. Gidip annesine ne diyeceği belli olmaz.

Ya hiç karışmayın ya da direkt olarak annesine söyleyin.

Böyle şeyler hep oluyor.çoğu zaman kimse yakalamıyor.lezbiyen olduklarını sanmıyorum merak yada geçici bir durumdur.ben olsam söylemem annesine ama siz bilirsiniz.kızı evinize falan çağırmayın korkup ailesine başka birşey söyler başınız yanar.direkt annesine söyleyin yada hiç karışmayın.

Öpüşmekle cinsel tercih değişmez anca o yöne bir eğilimi varsa keşfetmiş olur bence

Başkasının çocuğunu karşınıza alıp konuşmak size düşmez. Hele de 13 yaşındaki çocuk. Annesine anlatın, o ne yapacaksa yapsın. Sizin çocuğunuzu siz varken başkası böyle karşısına alsa ne düşünürsünüz. Ben olsam çok kızardım.

Kizlarla yalniz konusmayin sizi asan bur konu bu.

Ya unutun ya da annesine uygun bir dille anlatin

Aslinda kocaman kizlar ufak da degiller.
Meraktan da olsa hele ki icerde misafir varken opusmek ..valla bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…