- 22 Kasım 2010
- 11.259
- 20.043
- 598
Bazi cocuklar sevdigi saydigi kisiyi daha güzel dinliyor. Ailesini bilmiyoruz ama o yastaki ergenler "aman annem babam ne anlar" "ben zaten biliyorum" düsüncesinde olduklari icin K kutsal_Su eger sizi sevip sayiyorsa ayse ozaman bi oturup konusun. Ondan sonra hala biseyler seziyorsaniz ozaman annesine söylersiniz.Kızların ailesine durumu uygun bir şekilde anlatın bence, ailesinin bilmeye hakkı var sonuçta sizi değil ailesini dinleyecektir.
Bence konuşma Kızlayarın ayşe ile görüşeceğim. okuldan gelirken davet ederim. utandırmadan nasıl bir konuşma yapabilirim sizce.
sürekli gelir bize ayşe oğlumu sevmek oynamak için. olgun bir kız hem fiziksel hem ruhsal açıdan. sohbet ederiz. yaşından büyük bir algıya sahip. annesine gidip bana bunu yaptı diyecek bir kız değil. evetBazi cocuklar sevdigi saydigi kisiyi daha güzel dinliyor. Ailesini bilmiyoruz ama o yastaki ergenler "aman annem babam ne anlar" "ben zaten biliyorum" düsüncesinde olduklari icin K kutsal_Su eger sizi sevip sayiyorsa ayse ozaman bi oturup konusun. Ondan sonra hala biseyler seziyorsaniz ozaman annesine söylersiniz.
sizin kapı acılınca gördüğünüzü görmüştür o yüzden zaten utanc duyuyordur ergen bir kız hic bulasmayın konusmayın cok fazla sizinl görüşeceğini de pek sanmam artık bu saatten sonrasürekli gelir bize ayşe oğlumu sevmek oynamak için. olgun bir kız hem fiziksel hem ruhsal açıdan. sohbet ederiz. yaşından büyük bir algıya sahip. annesine gidip bana bunu yaptı diyecek bir kız değil. evet
Sizin yerinizde olsam,hiçbir şey yapmazdım,ne annesiyle ne de kızla konuşurdum...çocuğumla birlikte çok evlerine de gitmezdim... Şimdiki insanlara,gençlere çok güven olmuyor bebeğinize zarar vermeyecekleri ne malum agzinizi kapatmak için... Dünyada neler oluyor bazen kendi iyiliğimiz için üç maymunu oynamak şart.. hiç görmemiş gibi davranır,tehdit unsuru olarak görüp size zarar vermesinler... Hem derseniz anneleri size iftira attiginizi soylemeyecegi ne malum...mrb kızlar rutin komşu toplanmalarımızdan birini gerçeklştirdik bugün kiminin küçük bebeği kiminin okul çağında çocuğu var. neyse.. evin sahibesinin kızı 13 yaşlarında adı ayşe olsun. bir diğer komşunun kızı da 14 falan olabilir ya da 15.. neyse bunlar biraz oturdu yanımuzda odalarına gittiler.. benim oğlum da 21 aylık. çok meraklı ayşe ablasına. ortam da oğlum gibi 3 akranı daha var. ortalık kreş misali sohbetler çocuk çığlıkları vs derken. oğlum durmaz yerin de ayşenin odasına doğru koşmaya başladı oğlum dur diye bi anda peşinden koştum. birden açtı kapıyı ve ben şok bu iki kız öpüşüyorlardı.. bir anda onlar da şok oldu dona kaldılar. hemen oğlumu alıp çıktım. ama nasıl bir çıkmak.. müsade isteyip eve geçtim. şimdi acaba annesine söylemeli miyim diyorum. yoksa hiç görmemiş mi olayım. neden böyle bişi yapıyorlardı anlam veremiyorum.
Kesin ve net ailelere bilgi verin. O yaşlar cinsel kimlik arayış yaşları. Ailelerde vurup kırıp dökerek değil, doğru rol model olarak olması gerektiği şekilde yönlendirmeliler çocukları.mrb kızlar rutin komşu toplanmalarımızdan birini gerçeklştirdik bugün kiminin küçük bebeği kiminin okul çağında çocuğu var. neyse.. evin sahibesinin kızı 13 yaşlarında adı ayşe olsun. bir diğer komşunun kızı da 14 falan olabilir ya da 15.. neyse bunlar biraz oturdu yanımuzda odalarına gittiler.. benim oğlum da 21 aylık. çok meraklı ayşe ablasına. ortam da oğlum gibi 3 akranı daha var. ortalık kreş misali sohbetler çocuk çığlıkları vs derken. oğlum durmaz yerin de ayşenin odasına doğru koşmaya başladı oğlum dur diye bi anda peşinden koştum. birden açtı kapıyı ve ben şok bu iki kız öpüşüyorlardı.. bir anda onlar da şok oldu dona kaldılar. hemen oğlumu alıp çıktım. ama nasıl bir çıkmak.. müsade isteyip eve geçtim. şimdi acaba annesine söylemeli miyim diyorum. yoksa hiç görmemiş mi olayım. neden böyle bişi yapıyorlardı anlam veremiyorum.
hiç yalnız bırakmam oğlumla kimseyi. bundan sonra nasıl etkilenecek komşuluğumuz bilemiyorum. yani o görüntüyü gördüğüm için kızdan çok ben üzgğn ve utanç doluyum. isteyerek dalmadım. odalarına ama sonuçta sanki suç işlemişim gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?