arkadaşın kızı

Sakin cocugu evine alip basbasa konusma gibi bir olaya girme. Bir egitimci olarak uyariyorum. Ailesine nasil anlatacagini bilemezsin, kaldi ki böyle hassas bir konuda aileden daha dogru bir yaklasimda bulunacagini sanmiyorum. Ayrica merak ya da baska bir sey, ailelerin bilmesi gerekiyor.

çok düşündüm ama ben olsam bir şekilde söylerdim sanırım..

Ergenliğin eşiğindeki çocuklar için bence çok riskli bu durumlar. Cinselliği yeni yeni keşfediyorlar. Şuan yapacakları bir hata bütün cinsel hayatlarını etkileyebilir. Eğer anneler anlayışlıysa önce annelerle konuşun. Değillerse önce kızlarla konuşun, onları hazırlayın. Ama mutlaka annelere bildirin.

Bunu bence basit bir olay gibi gecistiremezsin bence tercih meselesi filan diyenlere çok kızdım ben bu devirde çok önemli böyle şeyler bence ailesine söyle konussunlar yanlış bişey olduğunu anlatir Annesi utansinki birdaha yapmasin cocuk merak ediyorsa Annesi uygun dille anlatır nasıl ve nezaman olması gerektiğini oda yapmaz umarım bida

Kızların ailesine durumu uygun bir şekilde anlatın bence, ailesinin bilmeye hakkı var sonuçta sizi değil ailesini dinleyecektir.
Bazi cocuklar sevdigi saydigi kisiyi daha güzel dinliyor. Ailesini bilmiyoruz ama o yastaki ergenler "aman annem babam ne anlar" "ben zaten biliyorum" düsüncesinde olduklari icin K kutsal_Su eger sizi sevip sayiyorsa ayse ozaman bi oturup konusun. Ondan sonra hala biseyler seziyorsaniz ozaman annesine söylersiniz.

Annesini en iyi siz tanıyorsunuz aklı başında bir insansa söyleyin anne kızıyla konuşmasını yapsın siz yapmayın anne sonradan duyarsa sizinle aranıza mesafe koyar bir komşumuz kızının sigara içtiğini öğrendi bir arkadaş ortamında bir bayan uyardı dikkat et kızın felan diye kadın çıldırdı madem biliyor neden bana gelip söylemedi diye...
Annenin bilmeye hakkı var

bence annesine söyleyin ve nasıl bir durum izlemeniz gerektiğini konuşursunuz, sizden yardım isterse sizin konuşmanızı isterse kızıyla konuşursunuz, yardım istemezse kendi konuşur ya da başka şekilde halleder.

Normal karşılayanları bende anlayamadım, 4-5 yaşında değilki bunlar 13-15 yaş, bunun kimlik belirleme olduğunu düşünmüyorum, aksine oraya bir eğilim açığa çıkmış gibi geldi bana. 3-4 sene sonra 18 yaşında olacak çocuklardan bahsediyoruz, hafife almaya gelmez...

Ben olsam kızla konuşur, aileye söylemezdim şimdilik. Ailenin nasıl bir tepki vereceğini bilemeyiz. Şiddet uygular mı, kişide ömür boyu unutamayacağı yaralar açar mı emin olmadan böyle bir şeye sebebiyet vermek istemem. Dostane tavırla kızla konuşun.

sürekli gelir bize ayşe oğlumu sevmek oynamak için. olgun bir kız hem fiziksel hem ruhsal açıdan. sohbet ederiz. yaşından büyük bir algıya sahip. annesine gidip bana bunu yaptı diyecek bir kız değil. evet

sürekli gelir bize ayşe oğlumu sevmek oynamak için. olgun bir kız hem fiziksel hem ruhsal açıdan. sohbet ederiz. yaşından büyük bir algıya sahip. annesine gidip bana bunu yaptı diyecek bir kız değil. evet
sizin kapı acılınca gördüğünüzü görmüştür o yüzden zaten utanc duyuyordur ergen bir kız hic bulasmayın konusmayın cok fazla sizinl görüşeceğini de pek sanmam artık bu saatten sonra

Sizin yerinizde olsam,hiçbir şey yapmazdım,ne annesiyle ne de kızla konuşurdum...çocuğumla birlikte çok evlerine de gitmezdim... Şimdiki insanlara,gençlere çok güven olmuyor bebeğinize zarar vermeyecekleri ne malum agzinizi kapatmak için... Dünyada neler oluyor bazen kendi iyiliğimiz için üç maymunu oynamak şart.. hiç görmemiş gibi davranır,tehdit unsuru olarak görüp size zarar vermesinler... Hem derseniz anneleri size iftira attiginizi soylemeyecegi ne malum...

Kesin ve net ailelere bilgi verin. O yaşlar cinsel kimlik arayış yaşları. Ailelerde vurup kırıp dökerek değil, doğru rol model olarak olması gerektiği şekilde yönlendirmeliler çocukları.

Ben olsam söylemezdim.
Kendi ozelimi anlatmak istemiyorum ama bana normal geldi... O yaşlar merak yaşları. Belki de biri öpüşmüştür diğerine nasıl olacağını gösteriyordur, vs vs... Ailesine soyleseniz ne olacak ki?
En fazla kızı utandirirlar. Belki kızcagiz durduk yere homoseksuel damgası yer, belki dayak yer , belki ailesi onunla cinsellik ve ayıp hakkında öyle bir konuşma yapar ki geleceğin frijitini-gelecegin vajinismusunu yetiştirmiş olur.
Vs vs vs... O yüzden ailelerle konuşmamak bence daha hayırlı.
Dediğim gibi bana normal geldi- çünkü erken ergenlik zamanında ona benzer şeyler biz de yapardık, hiçbirimiz de eşcinsel olmadık yani :)
Kizla konuşmaya karar vermişsiniz , ama ne konuşacaksıniz? Zor bir konu...

hiç yalnız bırakmam oğlumla kimseyi. bundan sonra nasıl etkilenecek komşuluğumuz bilemiyorum. yani o görüntüyü gördüğüm için kızdan çok ben üzgğn ve utanç doluyum. isteyerek dalmadım. odalarına ama sonuçta sanki suç işlemişim gibi hissediyorum.

aile ile paylaşma konusunda kararsızım. annesinin tepkisini kestiremiyorum. ama diğer kızı az çok gözlemlediğim kadarı ile ağzı küfür dolu akşama kadar parklarda dolaşan bomboş bir kız.

Kesinlikle anneleri bilmeli ama herkesin olduğu ortamda değil iki kızın annesine aynı anda kimse yokken anlatın durumu

bu suç işlemiş fikrini kafanızdan atın birkere. zamanında bir çok kişi yaşamıştır buna benzer olayları. bende 3 maymunu oynayın. o kızın ailesi nasıl tepki verecek bilmiyorsunuz bile.

soylemeyin kimseye. herkes bir donem o yaslarda sacmalar. ben mesela bildigin telefon sapikligi yapiyordum. arayip arayip kapatiyor dum. yuklu bir fatura gelince anlasilmisti. 900 lu hattan oyuncak bebek almak icin aradim demistim. onu da yapmistim ama agirlikli millete tel acip kapatmakti. yanlis oldugunu biliyordum ama bağımlılik gibi olmustu egleniyordum da. sonra anlasilinca ortamlarda her bahsedildiginde yerin dibine giriyordum.
en fazla kizla konusun ailesine bahsetmeyin. kiz normale dondugunde bike hep anlatılacak orda burda karsisina çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…