Ama gelmis burda o bicim cekistiriyorsunSanane derken? Lütfen böyle yorum yapcaksanız hiç yapmayın.!
En çokta yalan söylemesine kızıyorum evimizi açtık onlara benşde kandırdı evliyim diye, birde 17 yaşındaki çocukla diyorum yasamadığı şey kalmamış, bunu yapan arkafasımda olsa kardeşim de olsa kesinlikle doğru bulmuyorum kimlere güvenecegiz..Ama gelmis burda o bicim cekistiriyorsun
Detay detay
Ustelik gorusmek ve hayatinda olmasini istemedigin biri...sirf aykiri isler yapti diye...
Ama tabiki ki herkes acmak istedigi konuyu acmakta ozgur...yorum da oyle
Arkadasin yaptigi dogru degil ama malesef oluyor boyle seyler...iste arkalarindan boyle de konusuluyor hor goruluyorlar vs ...yani arkadas battikca batmis zaten gerek cevresi gerek bu platform da
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ailemden bile kimseye Anlatamadım bu nasıl bi insan böyle diye kızmasınlar bana sen nasıl arkadaşlık ettin böyle biriyle diye,Etik değil
Ben olsam sadece allah'ın selamını veririm
17 yaş la 7 yaş aynı bence sapıklık bu
Insaniz birşeyler hissedebiliriz belki ama hislerimize engel olmalıyız devlet bizlere güvenip bu çocukları emanet ediyor
Bu düşünceye özellikle birlikte yaşama kısmına itafen yazıyorum
Aynı konumda öğrenci okulu bitirir reşit olur olgun olur sonrasında ilişki başlar başımın üzerinde yeri var
Ama böylesi öğretmenlik vasfına yakışmıyor
Öğretmene güvenemeyeceksek kime guvenelim
Yakın arkafasımdı ,bize gelip kalırlardı sonra millet bunlar evli değil diye dedikodu yapmışlar , sonra arkadasımı eve çağırdım, ben bazı şeyler duydum doğru olamaz herhalde diyince o da anlattı herşeyi, bazı şeyler anlatılmıyor, aksam öğrencisiyle beraber oluyor sabaha okulda öğretmeni oluyordu iğrendim resmen ya abartacak nasıl bi durum olsunki 17 yaşındaki öğrencisiyle ilişkiye başlamıs,
Çok haklısınızİstismar sadece kız öğrenciye değil erkek öğrenciye de yapılabiliyormuş.
Açıkçası iki taraf reşit olsa yada üniversitede araştırma görevlisi ile yaşanan öğrenci aşkı olsa biraz daha aklı başında olabilir.
Yalnızca şunu diyebilirim ki arkadaşınızın danışanlarına verdiği tavsiyeler kendi yaşantısı gibi ise vay halimize...
Öğretmen olmak üzerimize çok yük yüklemiyor sadece hayatımızı yaşarken bilinçli yaşamamız gerektiğini doğru adımların hem kendimize hem topluma faydalı olması gerektiğini gösteriyor.
Yargılamıyorum ama arkadaşım cozuttu iyice okulda öğrencisinin basına bi iş gelmişti, sorumlu arkadaşımı tutulmuştu kızla ilgilenmesi yalnız bırakmaması gerektiği söylenmişti ama arkadaşım değilde , eşi olacak kişi kızlq ilgileniyordu kıza kendi nosunu vereceği yere eşinin nosunu veriyordu sonrada, bu kız niye sürekli msj atıyor diye kendi rahatsız oluyordu ,sadece yasadığı şey değil, okuldaki öğrencileriyle olan sorunları kendi değil eşi ilgileniyordu eşi konuşuyordu eşi ne alakada herseyde söz sahibi oluyordu yaptığı hiç ama hiç doğru değil ,Arkadaşınız aklıma Notes on a Scandal filmini getirdi, bu filmde de aynen böyle bir konu işleniyor. Orta-geç ergenlikte olan (15-18) bireylere cinsel haz duyan yetişkinlere de ephebophil (ing. ephebophilia) deniyor, pedofilin bir değişik versiyonu karıştırılmasın. Yasal bir yaptırımı yok ama bence etik değil bir öğretmenin reşit olmayan bir öğrenciyle duygusal/cinsel ilişkiye girmesi. Ben arkadaşlığımı sanırım kesmezdim ama oturup fikir aldığım, derdimi paylaştığım bir arkadaş haline de getirmezdim. Merhaba merhaba, belki biraz daha ayaküstü muhabbet düzeyinde kalabilirdim ama onu ahlaki olarak yargılayacak laflar söylemezdim. Etik değil bence evet ama ben de etik kurulu değilim.
Okulda öğrenvinşn basına çok kötü bi olay gelmişti ,arkadaşım sorumlu tutuldu bu olaydan ,kızla ilgileneceksin felan dendi, eşi olacak kişi ne alakaysa herşeye o da burnunu sokuyordu, onun nosunu veriyordu, kızıyordum öğretmen olan sensin , sen niye eşinin nosunu verip esinle kızı konusturuyorsun diye.İstismar sadece kız öğrenciye değil erkek öğrenciye de yapılabiliyormuş.
Açıkçası iki taraf reşit olsa yada üniversitede araştırma görevlisi ile yaşanan öğrenci aşkı olsa biraz daha aklı başında olabilir.
Yalnızca şunu diyebilirim ki arkadaşınızın danışanlarına verdiği tavsiyeler kendi yaşantısı gibi ise vay halimize...
Öğretmen olmak üzerimize çok yük yüklemiyor sadece hayatımızı yaşarken bilinçli yaşamamız gerektiğini doğru adımların hem kendimize hem topluma faydalı olması gerektiğini gösteriyor.
Yargılamıyorum ama arkadaşım cozuttu iyice okulda öğrencisinin basına bi iş gelmişti, sorumlu arkadaşımı tutulmuştu kızla ilgilenmesi yalnız bırakmaması gerektiği söylenmişti ama arkadaşım değilde , eşi olacak kişi kızlq ilgileniyordu kıza kendi nosunu vereceği yere eşinin nosunu veriyordu sonrada, bu kız niye sürekli msj atıyor diye kendi rahatsız oluyordu ,sadece yasadığı şey değil, okuldaki öğrencileriyle olan sorunları kendi değil eşi ilgileniyordu eşi konuşuyordu eşi ne alakada herseyde söz sahibi oluyordu yaptığı hiç ama hiç doğru değil ,
Okulda öğrenvinşn basına çok kötü bi olay gelmişti ,arkadaşım sorumlu tutuldu bu olaydan ,kızla ilgileneceksin felan dendi, eşi olacak kişi ne alakaysa herşeye o da burnunu sokuyordu, onun nosunu veriyordu, kızıyordum öğretmen olan sensin , sen niye eşinin nosunu verip esinle kızı konusturuyorsun diye.
Aynen öyle kıza kendi destek olacağı yerde eşi destek oluyordu, eşide kim oluyorsa sanki güya öğretmen kocası oluyor işte ,yaptığı hiç bişeyi doğru bulmuyorum ,Anlamadım rehber öğretmen kendi işlerini eşine mi yaptırıyor, yani öğrencisine? Belgeleyebiliyorsanız bunu belgeleyin MEB ya da hangi kurum ilgileniyorsa, bu yapılan mesleki olarak da aykırı. Psikologların derneği var PDRcilerin de vardır muhtemelen o derneğe de bildirebilirsiniz, belki yaptırımları olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?