Arkadaşınız öğrencisiyle evlendi naparsınız?

Adı üzerinde özel hayat istediği ile evlenir, burda bi sapıklık beden satma vs yok ki.
Arkadaşınızla neden görüşmeyeceksiniz.
Görüşün.
Kocasının onu sömürdüğü arkadaşınızda biliyordur, ses çıkarmıyordur.
İlişkiye müdahale etmeyin bırakın yaşayıp tecbübe etsinler.

Bu rehber öğretmen sanırım ailesiyle yasamiyordu ve fazla yalnız kalmış..Kendini yalnız hissetmis.cocukta zaten sıkıntılı ve yalniz birde çok olgun gorununce duygusal bir çekim olmuş anlaşılan.mesleginde profesyonel olmayan bu ogretmense kapilivermis..Birde sanırım çok şefkat ve merhamet duyguları mı oldu bilemiyorum ilişkinin detayini.cocugun sorunlarından dolayı acıma duygusu gelişip aşka dönmüş..Ama okadar hatalı davranmışki şimdiyse çocuğun çalışmaması,kızı somuruyor olmasiysa kızın hatasının bedeli olmuş.birakin bedelini ödesin.gorusmek istemiyorsanız da gorusmeyin.

Ben hiç bişeyine karısmadım gerçekten hatasının bdelini ödüyor ama yinede üzülüyorum ilerre çok pişman olacak.

Ben hiç bişeyine karısmadım gerçekten hatasının bdelini ödüyor ama yinede üzülüyorum ilerre çok pişman olacak.

Mesafemi koydum yavaştan yavaştan da bagımı koparıyorum, ben ilk duyduğumda inanamadım bayağı bi sizindr dediğiniz gibi maalesef böyle insanlar var.

Sadece gülüyorum yoruma nasıl bi düşünce sistemi, 17 yaşındaki öğrencisiyle beraber olmaya başlayan birinin arkadaşlığını yargılarımda sorgularımda benim çevremde böyle insanlara yer yok!

Onlar etkilememiş hiç :)

Sen anlamasanda olur anlayan anladı zaten ,

Acaba 17 yasında kardeşiniz çocuğunuz olsa, öğretmeniyle ilişki yaşasa , evi terkedip onla beraber yaşasa acaba gerçekten bu durumu kabul eder miydiniz? Gönül işi diyip susup bi kenara çekilir miydiniz ?

Acaba 17 yasında kardeşiniz çocuğunuz olsa, öğretmeniyle ilişki yaşasa , evi terkedip onla beraber yaşasa acaba gerçekten bu durumu kabul eder miydiniz? Gönül işi diyip susup bi kenara çekilir miydiniz ?

Hakikaten kızın ailesi silmiş ama çocuğunki ne durumda? Görüşmeye devam ediyorlar mıymış?

Yaptıkları ve yaşantısı size ters geliyor ve tasvip etmiyorsunuz.Madem öyle sizde görüşmeyin.O kendi kararını vermiş,sizde kendi kararınızı verin

insanlar hata yapar. en vahsi insanlarin bile linc edilmesine tahammul.edemem.

ama bir sey yanlissa bir zahmet yanlis da denilsin. sanane babaneyle olmaz. linc etmek, infaz etmek kucuk dusurmek va bunlar baska sey yanlisa yanlis demek baska sey.

arkadasinizin.yaptigi kesinlikle dogru bisi degil. ilk.okurken erkek diye okudum yine yanlis buldum..kadini erkegi yok bunun. herseyden once ogrencisine o gozle bakilmasini dogru bulmuyorum. yasi da kucukken baslamis iliski. hersekilde yanlis. size ve cevresine yalan soylemis..bir baska yanlis daha.

sizi rahatsiz ettiyse gorusmeyebilirsiniz. yalan soylemesi de dostlugu zedeleyici birsey. Öncelikle yalan soyledigi icin gorusmezdim ben. yalan soylemeyip.sadece boyle bir konu olsaydi da mesafeli olurdum.

Hemde çok pişman olucak..cokta enteresan bir hadise.sizin yerinizde olsaydım çok affedici biri olduğum için eger bu kızın bana hiçbir zararı yoksa kendisinide gerçekten sevviyorsam onu hatasıyla degerlendirmezdim.gorusurdum.Görüşüp gorusmemek sizin tercihiniz

Mesajınızı gördüm de yanıt yazmak istedim bazı noktaları bildiğim kadarıyla düzeltmek adına; TC ve dünyanın bir çok ülkesi cinsel istismarı şu şekilde tanımlar kanunlarda:

Cinsel istismar 18 yaşından küçüklere yönelik yalnız tecavüzü değil bedensel teması içeren her türlü cinsel hareketi kapsayan bir suçtur. Örnek vermek gerekirse cinsel bir davranış olarak çocuğun okşanması, failin çocuğu kendi organlarına dokundurtması, çocuğun dudağından öpmesi gibi tüm hareketler istismar kapsamında sayılır.

Bahsettiğiniz 15 yaş sınırı rızasının olup olmadığına bakar ama 15 yaşından büyük çocuğun rızasının olup olmaması istismarı yapanın ceza almasını ya da suçun tanımını değiştirmez. Ceza süresini etkileyebilir. Onda da savcının ya da yargı organlarının 15 yaşından büyük olmasına ve iradesi olduğunu belirtmesine rağmen bu ifadeyi tanımama (çocuğun fiziksel ve psikolojik gelişimi göz önünde bulundurularak) hakkı saklıdır. Yani yargı organı ben senin iraden olup olmadığına bakmam diyebilir ceza hükmünü açıklarken. Bu dünyanın bir çok ülkesinde benzerdir hukuk sistemimiz baya copy paste aslında. Amerika demişsiniz mesela Amerika'nın bazı eyaletlerinde 15 yaş sınırı bile aranmaz. Sizin bahsettiğiniz 15 yaş üstü çocuğun ceza aldığı durumlar, mağdur olduğu değil çocuğun fail olduğu durumlardır, örneğin bir şey çaldığı, onda da reşit birine göre ortalama üçte bir ceza alırlar. Çok çok büyük cezalar yoktur.

Ama şu konuda kısmen haklıymışsınız 15-19 yaş arası çocuk istismarına pedofili değil ephobophilia deniyormuş. Tabii bu da bir anormali.

Son olarak buradaki en önemli konu bir öğretmenin, kendi pozisyonundan faydalanarak yasal olmayan bir şekilde sağlıklı karar verme yetisi henüz gelişmemiş biriyle bu şekilde bir yakınlık kurması ve onun belki hayatı boyunca taşıyacağı travmalardan sorumlu olması. Yoksa 17 yaşında çocuğun 23 yaşında bir insana çekici gelip gelmemesi değil bence.

Suç zaten, doğru biliyorsunuz, yukarıda yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…