Arkadaşınız öğrencisiyle evlendi naparsınız?

Eğer bu şekilde ise kesinlikle okul idaresi ve psikoloji ile ilgilenen derneklere bilgi bırakın.
Özel hayatındaki sapkınlıkları iş hayatına nasıl yansıtır!
Bende buna kızıyorum o zamanlar evli biliyordum arkadaşı, evli olmadığını da öğrenince iyice kızmaya baslamıştım, okul idaresinde biliyor kimsede bişey yapmıyor valla

Ohaaa daha neler duyucaz. Bir öğretmen olarak söylüyorum ki bunlar mesleğin yüz karaları. Bunlar yüzünden kutsal mesleğimiz zarar goruyor. Adam mı kalmadı
Çok haklısınız, sonra büyün öğretmenlere aynı gözle bakılıyor, okulda bişey olsa hemen kocası olacak zihniyetsiz koşar, karakolluk olay olur hemen kocası koşar , yav kocana ne arkadaş sensin öğretmen o değil her yerde onun nosunu ne geziyor, bunu ayrı konu olarak acacaktım ama neyse.

Bende buna kızıyorum o zamanlar evli biliyordum arkadaşı, evli olmadığını da öğrenince iyice kızmaya baslamıştım, okul idaresinde biliyor kimsede bişey yapmıyor valla

Evli olup olmaması değil ki mevzu. Kendi sorumluluğunda olan bir kız öğrencinin numarasını eş sevgili eski öğrenci her ne ise ona veriyor olması...
Bu doktor, hekim olsa dahi ancak reşit olmayan bir çocuğum velisinin izni ve bilgisi dahilinde verilebilir.
Şube müdürü bimdr allah ne verdiyse bilgilendirn. Hiç değilse soruşturma yesin.

İşte bunlar kendi aralarında numara alışverişi yapıyor, soruşturma açıldı zaten sorumsuzluğundan dolayı devam eden soruşturması vardı o zamanlar, ben şuan memlektteyim muhattap olmuyorum fazla kendi battıkça batıyor zaten

Kendini kandirmis bi nevi...

Arkadasinizin yaptigi birinci yanlis ögrencisiyle bir iliskiye baslamasi, ve bu ögrencininde resit olmadan bu olaylarin gelismesi. Bunlar cok cirkin. Ama onun haricinde 6 yas fark olmasi bencede bir dert deyil, ve aralarindaki sorunlar bence onlari ilgilendirir onlar memnunsa problem yok. Siz disarden hatalari rahatlikla görsenizde arkadasiniz kendi hatalarini veya dogrularini yasayarak görücektir. Bence yaninda olun arkadasinizin birakin hayatindaki dogrulari veya yanlislari kendisi bulsun. Sonucta size bir zarari olmamis arkadasinizin ne yapiyorsa kendi hayatina yapiyor.

Gece gece uyumak üzereyken niye bunu okudum beynimi yaktın konu sahibi anlatış şekline gıcık oldm sanane milletten arkadaşında olsa?

Çok doğru bir yorum yaş farkı hiç önemli değil ki keza 6 yaş fark bide çalışmazsa çalışmasın eşlerin parası birbirlerinin parası sayılır bişi olmaz...tek kızdığım ve doğru bulmadığım öğrencisi olması hiç etik değil

Kk hanımlarının bakış açıları değişmiş:)

Bir süre önce "17 yaşında kız 18 yaşında bir erkekle birlikte yaşamaya başlamış, artık 25 yaşına gelmiş 2 de çocuğu olmuş ama kocası hapiste, olan olmuş artık, bu insanların aile birliği bozuluyor mağdurlar" yazmıştım da linç yemiştim. şimdi reşit olsalar da zamanında erkeğin istismarcı olduğu gerçeğini değiştirmiyor demişti birçok kişi...

Şimdi maşallah roller değişince, suç işleyen kadın olunca herhalde, normal karşılanmış olay. Hem de öğrencisi. Tam istismar.

Belki Kadın için hapis cezası verilmesi taraftarı değilim ama en azından öğretmenliği ile ilgili soruşturma açılmalı. Şikayet edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bayağıdır online olmuyordum bu arada. Vesile oldu

Ben arkadaşlığımı bitirmezdm sizin gibi. Çünkü kendiniz diyorsunuz 30 yaşındaki biri gibi olgun çocuk. Yok arkadaşımın parasını kullanıyor falan.kadınlar evde oturunca erkeğin maaşını yiyince kimse ses etmiyor nedense.hani kadın erkek eşitti. Ömür boyu boş gezecek değil ya belki gerçekten bulamıyor iş. Bu arkadaşının kararı sonuç olarak şimdi adamda reşit kızda. Eğer samimi arkadaşın ise tabi ki yorum yapmaman gerek. Baksana kız o kadar dışlanmış ki başta sana bile yalan söylemek zorunda kalmış. Herkesin kendi hayatı sonuçta. Bu elalem ne der düşüncesi sıktı artık.

Arkadaşlığı bitirmedim mesafe koydum, 17 yaşındaki bir öğrencisiyle aynı evde yasamaya başlaması herkesi evliyim diye kandırması ne kadar doğru? Ailesini bile kandırdı K.bakmayın ama bu el alem ne der düşüncesi değil , ahlaka aykırı bi durum okuldaki hocalarada güvenilmeyecekte kime güvenilecek, o kadar eğitim almış ve pdr okumuş bir çok seminer veren bir öğretmen sonuçta diğer öğrencilerine nasıl hayatı ahlakı öğretecek, ayrıca öğrencilerinin birinin basına kötü bi olay geldiği zaman AA bunu kimse almaz evde kalır diyen bi öğretmen işte, anlatmadığım çok şey var öğrenciler umrunda değil, yanlış yapıyorsun diyen herkesi çıkaetrı hayatından basta ailesini çıkarttı. Ayrıca eşi olacak kişide aksama kadar yiyp içip gezen biri kız kredi çekiyim sana net cafe açalım dedi oğlan hemen yok ya böyle iyi demeye başladı, 30 yasındaki gibi adam işte elinden her iş gelir ama çalışmıyor.

İnsan arkadasina bu sebepten mesafe koymamalı.kimseyide kınamayın bu hayatta gönül onun çilesi onun.

Ya bazıları kınamayın falan yazmış da 17 yaşındaki çocuk, çocuktur adı üstünde, arkadaşınız ise onun öğretmeni ve reşitmiş. Bu çocuk istismarıdır pedofilidir ve cezası büyüktür biliyorsunuz değil mi? Burada söz konusu olan aradaki 6 yaş değil, ikisi de yetişkin aklı başında olsa 20 olsun yaş farkı. Devlet ona bir lisans vermiş ki çocukların eğitimini üstlenecek kadar profesyonel davranacağını, bu konumunu başka şeyler için (kişisel hisler gib) yakınlık kurmada kullanmayacağını varsaymış. Herkesin okula giden çocuğu var, olur mu böyle bir şey? Bence çocuğun da arkadaşınızın da çok ağır tedavi görmesi gerek, kim bilir ne travmalar var altında. Çocuğun arkadaşınızın parasını yemesine de hiç üzülmedim 17 yaşında çocuğu alıp anası gibi evine getirirsen parayı da senden alır.

Bir de 17 yaşında bir çocuk -şimdi 20 de olsa- 30 yaşında biri kadar istese de olgun olamaz, olması için 30 yaşın yaşanmışlıklarına (çalışma, aile geçindirme, fatura ödeme vs) sahip olması gerekir. Bu çok saçma bahane.

Benimde anlatmak istediğim bunlar işte bunun kınamakla nr alakası var benimde 17 yasında erkek kardeşim var mesela öğretmeniyle ilişkisini düşünemiyorum kardeşimde bu yasta akıl göremiyorum daha doğrusu, neyinden etkilendi de sevgili oldu çocuk o ya sonuçta , yaşlarını neyide sakladılar bizden herşeyi çok sonra öğrendik, bencede tedavi görmesi lazım kendi çocuğu gibi bakıyor şimdide.

Ben kınıyorum valla. 30 yaşındayım hala bazen 2 güzel söze etkilenebiliyorum karşı cinsten kafam karışık olduğunda falan, bu yaşımda! 17 yaşında çocuk kendisiyle o şekilde ilgilenen öğretmeninden etkilenmez mi? 17 yaşında çocuğun dünyanın hiçbir yerinde cezai ehliyeti bile yoktur, hangi mantıklı kararı verebilir? Dünyadaki bütün hukuk sistemleri bunun kararını sizin arkadaşınızdan daha iyi verebiliyordur herhalde.

Bu nasil pdr ci ya? Lisansini iptal etsinler bence. Cocuk onu sömürüyor bu da anlamiyorsa gercekten lisansi elinden alinmali.
Zaten istismar da soz konusu bence. Bu olay duyulsa o kadin işinden olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…