- 2 Ocak 2021
- 2.402
- 1.166
- 83
- 32
- Konu Sahibi Cogsicagtir02
-
Panoyu yapmıyor diye inatla yapmıyorum. O panonun her ay yapılması lazım. 3 kişiyiz ben kimseye pano yapılacak diyemem. Yapılmasa yapıyorum.Hem yardım etmiyor diye panoyu inadına asıyorsunuz hem de ben yapmayı seviyorum diyorsunuz. Eğer yapmak istemiyorsanız yardım isteyin. Yok yapmayı seviyorsanız yapın.
Arkadaşınızın davranışı yanlış diyelim ki. Ama sizinki de yanlış.
Iki yanlıştan bir doğru çıkmıyor işte.
Konu o değil. Kendisi ben gel yardım et demedim diye sorun ediyor. Demek zorunda değilim ki. Kendi sınıfımla ilgili bir şey yaptım. Ayrıca vakit geçsin diye yaptığım bir şey. Ben bazen müdür çağırıp bu şey var yapılacak dediğinde söylemeye çekinir oldum. Seni seviyorlar beni sevmiyorlar takmıyorlar diye. Durum bundan ibaretAllah başka dert vermesin. Sizin gibi insanlar yüzünden sürekli acaba ne hisseder, ne düşünür, üzülür mü, sevinir mi diye düşünmekten yoruluyorum bazen. Yardım lazımsa yardım lazım dersiniz, gelir yardım eder. Anladığım kadarıyla yardım etmeye kapalı bir insan değil. Neden bu kadar içinizde büyüttünüz, anlam veremedim. Bu karşıdaki kişi için çok yorucu bir durum. Yani böyle insanları hayatımda asla istemem, tutmam. Bir şeyin bir oluru vardır. Bir öğretmen olarak açık ve net iletişim kurmayı biliyor olmalısınız.
Bence siz seviyorum adı altında övgü toplama peşindesiniz .arkadaşınız haksız bile olsa siz daha tehlikeli bir iş arkadaşı geldiniz bana
Ya Allah aşkına işimi yapıyorumBence siz seviyorum adı altında övgü toplama peşindesiniz .arkadaşınız haksız bile olsa siz daha tehlikeli bir iş arkadaşı geldiniz bana
Bende bu konunun altında sizinde cok iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Onu cagırmayıp kendınızı on plana atmak ıstıyorsunuz. Tamam cagırılacak bır durum yok oda kendısı pano hazırlasın ama demekkı onda o potansıyel yok siz belırleyın onada gorev verın ıstıyor demekkı.Bence siz seviyorum adı altında övgü toplama peşindesiniz .arkadaşınız haksız bile olsa siz daha tehlikeli bir iş arkadaşı geldiniz bana
Bir de dün ben müdürden azar isittim. Bana su yapılacakmış yaptınız mi diye. Yazı bize verilmedi diye yapmadık dedim. Arkadaşıma da durumu anlattım. Su yapılcak diye de söyledim. Asla bir şey araştırmadı. Araştırdım attım videoları. Hepsine tek tek. İş böyle olunca yardımdan bahsetmiyor. O yüzden takılıyorum ben de.Bence siz seviyorum adı altında övgü toplama peşindesiniz .arkadaşınız haksız bile olsa siz daha tehlikeli bir iş arkadaşı geldiniz bana
Yoo gayet de potansiyel var geçen verilen görevi gayet yerine getirdi. İdare 3 ay uğraştı yaptırmak için. Yapmayacağım diye diretti. Araştırma kısmı çok zor onu yapmak istemedi. Ayrıca yine söylüyorum kimse panoyu hazırladığımı görmüyor. Su branş pano yapmış diyor. Benim adım geçmez zaten.Bende bu konunun altında sizinde cok iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Onu cagırmayıp kendınızı on plana atmak ıstıyorsunuz. Tamam cagırılacak bır durum yok oda kendısı pano hazırlasın ama demekkı onda o potansıyel yok siz belırleyın onada gorev verın ıstıyor demekkı.
Hem yardımı kabul etmeyıp hemde trıp attı dıyorsunuz biraz tuhaf geldı
İlişki dinamiğinizde sorun var
O da 8 yıllık öğretmen. Ben de 10 yıllık. Kimseye görevini söylemek zorunda değilim.Bende bu konunun altında sizinde cok iyi niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Onu cagırmayıp kendınızı on plana atmak ıstıyorsunuz. Tamam cagırılacak bır durum yok oda kendısı pano hazırlasın ama demekkı onda o potansıyel yok siz belırleyın onada gorev verın ıstıyor demekkı.
Hem yardımı kabul etmeyıp hemde trıp attı dıyorsunuz biraz tuhaf geldı
İlişki dinamiğinizde sorun var
Hocam ben de öğretmenim. Biz bizi iyi biliriz diyorum başka da yorum yapmayacağım. Bir de şunu ekleyeceğim ki idareniz de beceriksiz . Zümre başkanı değilseniz sadece sizinle iletişime geçmesi hatalı . Arkadaşınızın iş yapması ya da yapmaması da idareyi bağlar sizi değil. Aylık iş bölümü yapıp idareye vermek de zor değil. Sene başında her ay kim hazırlayacak imzalı bir plan teslim edin yapanla yapmayanla idare muhatap olsun. Bazen işgüzar ve kraldan çok kralcı öğretmenlerimiz diğer meslektaşlarını ne duruma düşürdüğünü ya bilmiyor ya da isteği zaten bu oluyorYa Allah aşkına işimi yapıyorumne övgüsü alacağım. Her öğretmen nasıl derse giriyorsa benim de işim bu. Kimseye şu işi yapalım demek doğru gelmiyor bana sadece. Benim panoyu yaptığımı kimse bilmiyor ki asar bitiririm kimse aa su da panoyu yaptı demez asla. Çünkü işimiz bu. Direkt bize toplu şekilde şu branş panoyu hazırlamış derler. Su kişi yaptı demezler
Yardım et demek zorunda değilseniz o da size yardım etmek zorunda değil ki. Ha eğer onun da sorumluluğunda olan bir iş ise bırakın da o yapsın o zaman. Siz girişmeyin yani. Bu sefer ben yapmıyorum diyebilirsiniz. İnsanlara görevlerini kibarca hatırlatabilirsiniz. Benim sorunum değil, kimseye görevini hatırlatmak zorunda değilim deyip çekilmeyin kenara o zaman. Sizin derdiniz övgü toplamak bence. Kimse beni görmüyor falan bunlar çok çocukça şeyler.Konu o değil. Kendisi ben gel yardım et demedim diye sorun ediyor. Demek zorunda değilim ki. Kendi sınıfımla ilgili bir şey yaptım. Ayrıca vakit geçsin diye yaptığım bir şey. Ben bazen müdür çağırıp bu şey var yapılacak dediğinde söylemeye çekinir oldum. Seni seviyorlar beni sevmiyorlar takmıyorlar diye. Durum bundan ibaret
Seneye öyle yapacağım insallah. Bu şekilde problem çıkıyorMüdürün ortak bir görevi sadece size bildirmesi doğru değil, bu bir. İkincisi sene başında belirlenen işleri zümre toplantısında konuşup bölüşebilirsiniz. Mesela Eylül-Ekim panosu bende Kasım Aralık sende gibi görev paylaşımı yapabilirsiniz.
Ben yapmadı diye sikayetlenmiyorum ki. Bana tavrından bahsediyorumÖzür dilerim ama hem işi sahiplenip yardım istemeyip hem de şikayet ediyorsunuz bence. Tek başıma yapayım da yaptı desinler mi istiyorsunuz? Bana pek sağlıklı gelmedi durumunuz. Hem yapayım zamn geçsin deyip de hem de o brşey yapmadı demek normal değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?