Şimdi sen kendine mi yamuk yaptın çocuğa mı? Anlamadım ben
Ama bu haketen ayıp
uzun uzun okudum elime su dökemezsiniz anladımbesmelenizi çekin başlayalım
bana yapılan yamuğa karşı verdiğim nacizane cevaplardır efendim bunlar;
bin bir öfkeyle yamuk yapan arkadaşın evine gidilir, hiç bir şey belli edilmez. müsait anlar kollanır. öncelikli olarak, abisinin yolladığı tomarla parayla aldığı tüm yazlık ayakkabıların bantları makasla iyice inceltilir, ilk giyip sokağa çıkışta o ayakkabıların hepsi teeek tek yırtılıverir bak allahın işine.
şampuanının ve saç kreminin içine işilirtamamen bakım amaçlı, hiç kötü niyetim yok
bakım kremlerinin, yüz kremlerinin içine böcek ilacı olan raid itinayla sıkılır, iyice karıştırılıp kremin içine yedirilir. buradaki amacımız, ciltteki bakterileri öldürmek, sivilce oluşumunu engellemek
hemen balkon kapısının yanında duran makyaj malzemeleri, aniden esen bir rüzgarın! etkisiyle yere düşer, rujlar kırılır, farlar toz olur, parfüm şişeleri parçalanır. benle ilgisi yok, hava koşullarını kontrol eden mikail meleğinin takdiri
uzun uzun okudum elime su dökemezsiniz anladımbesmelenizi çekin başlayalım
bin bir öfkeyle yamuk yapan arkadaşın evine gidilir, hiç bir şey belli edilmez. müsait anlar kollanır. öncelikli olarak, abisinin yolladığı tomarla parayla aldığı tüm yazlık ayakkabıların bantları makasla iyice inceltilir, ilk giyip sokağa çıkışta o ayakkabıların hepsi teeek tek yırtılıverir bak allahın işine.
şampuanının ve saç kreminin içine işilirtamamen bakım amaçlı, hiç kötü niyetim yok
bakım kremlerinin, yüz kremlerinin içine böcek ilacı olan raid itinayla sıkılır, iyice karıştırılıp kremin içine yedirilir. buradaki amacımız, ciltteki bakterileri öldürmek, sivilce oluşumunu engellemek
hemen balkon kapısının yanında duran makyaj malzemeleri, aniden esen bir rüzgarın! etkisiyle yere düşer, rujlar kırılır, farlar toz olur, parfüm şişeleri parçalanır. benle ilgisi yok, hava koşullarını kontrol eden mikail meleğinin takdiri
O kadar ısrarla istemeseymiş madem, kaşınmış
hayretle okudum yaaa senın yaptıgın bilinse hapse girerdin resmenuzun uzun okudum elime su dökemezsiniz anladımbesmelenizi çekin başlayalım
Seninkiler yamuğa değil bildiğin darpa giriyor yahu
yaptığı yamuğun yanında devede kulak kalır, az bile yaptım
İlkokul 1' e giderken yasemin diye bir arkadaşım vardı.
Ona dedim ki, "bak aynı anda yazıcaz öğretmen ne derse, sakın benden öne geçme!"
Bir baktım benden önce yazıyor,,, yapıştım saçına ,o da benim saçıma tabi. Dersin ortasında saç başa girdik
Hatırladığım ilk yamuğum
İlkokul 1' e giderken yasemin diye bir arkadaşım vardı.
Ona dedim ki, "bak aynı anda yazıcaz öğretmen ne derse, sakın benden öne geçme!"
Bir baktım benden önce yazıyor,,, yapıştım saçına ,o da benim saçıma tabi. Dersin ortasında saç başa girdik
Hatırladığım ilk yamuğum
çok saf bir arkadaşımı
aynı sokaktan abartmıyorum 10 kere geçirdim
ve söyledığı tek şey ''ben bu yolları bir yerden hatırlıyorum ama '' oldu.
ve ben bütün arkadaşlarımı etrafıma toplayıp hep o kızla dalga geçtim ve gülüştük.
kız saflıktan çıkıp başka bir boyutta yaşıyordu sanki.
M e L O d i, git kendını daha fazla sevdirmeden
yaptığı yamuğun yanında devede kulak kalır, az bile yaptım
çok saf bir arkadaşımı
aynı sokaktan abartmıyorum 10 kere geçirdim
ve söyledığı tek şey ''ben bu yolları bir yerden hatırlıyorum ama '' oldu.
ve ben bütün arkadaşlarımı etrafıma toplayıp hep o kızla dalga geçtim ve gülüştük.
kız saflıktan çıkıp başka bir boyutta yaşıyordu sanki.
en cok buna güldüm yaaaa
ahahahahahahaahahahahah yaazamıyorumm kdjiajdgşladşfşlakşakfşdfklşsd ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?